חשוב

המהממת6

New member
חשוב

פרצו לי למחשב אז אם מישו מקבל מסר תדעו שזו לא אני סורי על ההודעה החדשה

../images/Emo207.gif היי

היי היה היום בחדר הלבשה קטע די ארוך על לירז מאחורי הקלעים של ברנשים וחתיכות והיה הייתה חמודה ויפה כרגיל, יש שידור חוזר מחר בצהרים דרך אגב התמונה שסתיו צילמה בחנות זה התמונה מהגלויה שלירז שלחה לנו! :)

אנבלווש

New member
|באג../images/Emo103.gifראיתי את חדר ההלבשה ../images/Emo13.gif..

תודה בכל מקרה

מאיה911

New member
העיי../images/Emo9.gif תודה על התזכורת..!../images/Emo55.gif

באיזה שעה זה? יש מצב שמשהו מקליט? לא ראיתי את זה עדיין

מורן2345

New member
תשובה=

אני מקליטה ליעל מדי יום חדר הלבשה ומוחקת אם אין לירז. כול מה שהיה לירז- נשמר. כך שבהזדמנות כשיהיה לי זמן אני אעביר לדיסקים ואמסור הכול ליעל ואוכל להעלות גם לכם. בינתיים אפילו לצלם את הגלויה אין לי זמן (עדי תעיד) כך שזה יקרה לאחר תקופת המבחנים שלי (עוד חודש וחצי לפחות) זה מחר ב15:00

היי יעלושש

וואלה באיזה שעה השידור החוזר?? ואיי איזה כייף לך זה תמונה מהממת תגיד למורן העצלנית שתצלם לנו את הגליות

מורן2345

New member
היי (אין לי כוח להחליף כינוי ../images/Emo3.gif)

עדי תזהי ממני ככה להכפיש את שמי??? עצלנית?? תתביישי!! :) האמת שיש לי המון לימודים ומעט מאוד זמן לפעילויות אחרות... מבטיחה לעשות זאת בקרוב. חדר הלבשה שידור חוזר זה ב15:00

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifואייי רצתי כל הדרך מהבית ספר../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

חשבתי שהשידור חוזר ב-2:40, ותמיד ימי שלישי אני מסיימת ב-3, לוקח לי 20 דק' בערך הליכה עד הבית, אז אמרתי טוב אין סיכוי.. פתאום אמרו לנו שמשחררים אותנו ב-2:20 וזה 20 דק' הליכה ואז בדיוק אני מגיעה. ואז פתאום ב2:15...בוחן פתע!!!
מהר עשיתי את הבוחן וסיימתי ב-2:30, אז אמרתי טוב 10 דק' או אני ארוץ אני אספיק, רצתי,ירד גשם,יצאה לי הנהל,כולי ספוגה מיים
הגעתי ב-2:42!! ואז מה אני רואה?! זה רק ב-3 ורבע!!!
אין אני סתומה
ותודה שהודעת

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif../images/Emo6.gif

גם לי קרה משהו דומה , עם החדר הלבשה עם לירז

inbals93

New member
אני קוראת את ההודעה שלך...

ופתאום אני קולטת שזה משודר עכשיו
ואז אני פותחת ת'טלויזיה וזה כמעט הסוף, אז הייתי בטוחה שהפסדתי
ואז היה את הSTART OVER הזה
אז עשיתי... אבל מיכל אמדורסקי[
] מראיינת שם את הילה עופר
בכל מקרה, אין לי כוח לראות, יש לי מבחן בהיסטוריה מחר

מורן2345

New member
בנות!!

טרגדיה!!
שכחתי להקליט את החדר הלבשה היום!!!! אסור שיעל תגלה שלא הקלטתי, היא ממש ממש תתאכזב! :/ יש סיכוי קלוש כלשהו שמישהי הקליטה את זה?????? בפעם היחידה שאני לא מקליטה ויש את לירז!! גרררר

עם את באמת רוצה עצה../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אז שמעי ביום חמישי יש לקט שבועי אז תיראי את הלקט ואל תישכחי להקליט

למעלה