חשוב..

חשוב..

פעם שעברה כתבתי שהאישה במועדונית שאני מדריכה בה מאוד אגרסיבית. היום רצינו להעביר לילדים משחק בחצר, הם קצת השתוללו, אז האישה עזרה לנו להשתלט עליהם. היא באה לילדה אחת שישבה בצד, ופשוט הרימה אותה ועשה איזושהי תנועה שמאוד כאבה לה. הילדה ישבה בצד, היא התחילה לבכות, אמרתי לחברה שלי שתעשה להם משחק בפנים, ואני נשארתי עם הילדה בחוץ ודיברתי איתה. שאלתי אותה שאלות על האחראית. הילדה אמרה שזה כל הזמן ככה, היא צועקת עליהם, היא מכאיבה. שאלתי אותה אם אמא שלה יודעת על זה, היא אמרה שהיא ביקשה ממנה לצאת מהמועדונית [לא אמרה לה למה], והיא לא הסכימה. מחר אני מתכוונת להתקשר לאמא שלה, ולומר לה הכל. אז עכשיו יש לי כמה שאלות. -מה עושים עם האחראית? אני קצת מפחדת לדבר איתה, וגם לא רוצה 'להלשין' עליה. -זה שנשארתי בחוץ ודיברתי איתה, זה טוב? -כדאי להתקשר לאמא שלה?

shirli24

New member
היי...

אני לא יודעת יותר מידי איך לעזור לך, אבל יש לי כמה דברים להגיד... זה שנשארת עם הילדה ודיברת איתה בחוץ-זה אחלה! הילדה צריכה לדעת שיש לה לאן לפנות אם קורה משהו, ושאת זו שמתעניינת בה ויכולה לעזור לה. להתקשר לאמא שלה זה גם מומלץ, תמיד זה טוב ליידע את ההורים מה קורה עם הילדים שלהם, לטוב ולרע. בקשר לאחראית לא נראה לי שאת צריכה לדבר איתה, אולי דברי עם המדריכים/אחראים שלך, שדרכם הגעת למועדונית הזו, תספרי להם את הסיפור הם כבר אמורים לדאוג להכל. מקווה שעזרתי קצת:) בהצלחה!

נועית יקרה

ראשית, כל הכבוד על היוזמה לקום ולצאת החוצה כשראית את הילדה במצוקה. שנית, חשוב מאוד לדבר עם הרכזת שלך על האחראית. את צריכה להבין שאת לא מלשינה כאן עליה. דברי איתה שיש לך חשיבות מאוד גדולה במועדונית, אבל ה"אחראית" פוגעת בילדים ויכולה להרוס את התהליך שאת בונה. בנוסף, את יכולה לדבר עם אחראית המועדונית ולבקש ממנה לא להתערב לכן בפעולה. תאמרי לה שהילדה אינה חייבת להיות חלק מהפעילות ושאת יכולה לפתור את הבעיה ללא עזרתה. לגבי השיחה עם הילדה מאוד חשוב לדעת לחבק אותה או/ו ללטף את ראשה לתת לה הרגשה של בטחון הילדה הזו עוד כמה שנים תעריך אותך ואפילו תזכור אותך כל חייה. אני אישית עדין לא הייתי ממהרת להתקשר להורים אלא קודם מדברת עם הרכזת שלך (זאת ששלחה אותך להדריך שם) ולנסות למצוא את הפתרון. אם עדין אחרי הפתרון זה עדיין ממשיך, אז הייתי מתקשרת להורים ליידע. כל הכבוד נועית, אין לי ספק שאת מדריכה למופת. את עושה עבודת קודש.
בהצלחה
מאיה

תודה:]

רק דבר אחד, לא נראלי שאני אוכל לדבר עם האחראית. יש לה תדמית כזאת, שאם רק תעזי להתלונן, היא תהרוס לך את החיים.

תדמית לא אומרת כלום.

אם תקחי אותה לצד ותנסי לשוחח איתה אולי תכירי צד אחר ואם זה לא עובד תגשי למעסיקבה שלך.
בהצלחה

למעלה