חשוב

קרניjack

New member
חשוב../images/Emo88.gif

מה קורה איתכם
ניהיה פה יבש, כן יבש ולא צריך להגיד את זה
דבר ראשון, מוזר שאני שואלת את זה , אבל מישהוא יודע היכן הרואה והבלתי נראה או כמו שכולנו מכירים אותו בתור שמוליק הדיקטטור
היה פה ממש הומה עד לפני כמה שבועות, ופתאום.........*דממה*
אז אנשים להתעורר
זה לא מנזר השתקנים פה
אם כל אחד יכתוב קצת יותר, יעשה את הפינה שלו , יחזיר לפה אנשים שנעלמו בזמן האחרון *ואל**ולרי**ליאת**בן* אז יהיה פה יותר נחמד
גם להיכנס לצ'ט מדיי פעם לא מזיק
שבוע טוב

sapirush1

New member
צודקת!

כשיהיה לי זמן אני אחזיר את הפינה של נחש מי וכל הזמן אנשים אומרים שהם יכנסו לצאט ולא נכנסים
אני ניסיתי לפתוח שירשור תמונות מעניין ובסוף אף אחד לא הוסיף תמונות ו.. ולא יודעת נראה כאילו אנשים מתחילים לנטוש את המקום (אהמ*אייל*אהממ)

SPFAN

New member
צודקת :X

הפורום בשלבי גסיסה כבר הרבה זמן >< היחידה שבאמת משקיעה פה זו ספיר

../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif אני??

מה פתאום! קודם כל נתחיל בזה, נביא קצת קרם, ונוציא את הפורום מהיובש הזה שלו. ועכשיו צריך להכניס בו קצת חיים!! יאללה.! פינה חדשה! ואווואווו למשחק קוראים ממשלת הפורום
ויש בו את: שר הסקרים שר גיל ההיתבגרות שר השיגעונות שר הסירטונים שר הרעיונות שר חברה שר החוץ שר החיוכים שר הטלנובלות שר חידות שר ימי הולדת שר החינוך שר הערצה\\אהבה שר התיקשורת שר השימחה שר יעוץ שר השירשורים שר היצירות שר בדיחות שר הפנים שר תמונות שר הברכות שר העיתונים שר האופנה שר השימחה שר הנוחכות שר החגים שר המישפטים שר הריבים שר הכינויים ואת שואלים, מה זה הששטויות האלו
ואני אומר אתם
כל מי שבפורום חייב לקחת חלק בזה שולחים לי מסר, איזה שר אתם רוצים להיות. מה המטרה שלכם? לעשות פעם בשבוע לפחות משהו אחד שקשור בתפקיד שלכם. אם זה שר הברכות, אז אפשר למשל להיות אחראי על פתיחת שירשורי יומולדת. שם הסקרים.. אתם כבר יודעים מה לעשות. ההחלטה שלכם אם זה קשור בסימפל או לא. יאללה להירשם!!

Noa Tsror

New member
חעחח זה דווקא טוב!!

חוצזמה זה מביא רעיונות נחמדים לפינות חדשות..
הרגע הבאת לי רעיון לפינה
אני יהיה שרת היצירות חעחחח

sapirush1

New member
מממ

הסקרים והיצירות לקחו לי (חבל) שר הסירטונים - אני יכולה להביא הרבה דברים מעניינים אבל אולי כבר מכירים אותם שר הטלנובלות -
? שר השירשורים - כנ"ל..תסביר מזה ואולי אני יכולה להתאים שר תמונות - בהחלט מתאימה שר הריבים שר הכינויים - צריך לשמור את שני אלה לבתאל

sapirush1

New member
בן לא עונה

אז אני לוקחת בינתיים את שרת החידות יש לי כמה ששיגעתי את אח שלי איתם עכשיו

קרניjack

New member
בן כפרעליך

אתה פה, ברור!
ואחלה הצעה, אני זוכרת את זה ממתישהוא, אני אהיה "שרת העידכונים בסוף שבוע"
אם יש דבר כזה, ואם לא מעכשיו יש

Beautiful Scar

New member