חשוב

beatman

Member
חשוב../images/Emo70.gif

חתימה נגד דו"ח דוברת. אפילו שאני כבר לא תלמיד חתמתי,כי צריך להלחם בדביליות במדינה הזאת.

SpyKid

New member
יאאא את מ"עמל חדרה"?

לפני כמה ימים נתנו לנו תרגילים בלשון שחיברו המורים שלכם...

AeroSlash

New member
לפני כמה ימים

נתנו לנו מבחנים בכימיה שחיברו המורים שלכם :))

SpyKid

New member
חחחחחח אז יש קשרים הדוקים

בין המורים בבתי הספר שלנו...

כל המורים ככה

שנה שעברה כשלמדתי כימיה.. אז המבחנים של המורה שלי..הם היו המבחנים מהביצפר של המורה הפרטית שלי גם.. כל המורים לאותו מקצוע דיי בקשר.. אל תופתעו..

בקשר ל5 ימי לימודים לא ממש מסכימה

עכשיו אני לומדת כל יום עד שעה 4 וחצי...ביום שישי משתחררת ב2וחצי.. אם יעשו 5 ימים בשבוע אני אוכל לישון בבית ספר כבר,לא יהיה טעם לחזור הביתה.... יש לי 60 שעות בשבוע -גם עם יום שישי זה הורג מעניין מה יקרה אם יבטלו יום שישי.....

SupermanZW

Well-known member
את ממש פרופסור...

כשתסיימי את לימודייך בתיכון תקבלי פוסט-דוקטורט? איך אפשר ללמוד 60 שעות בשבוע???

לא,לא אצא פרופסור...

וזה לא שאני מתה על זה שאני נשארת ללמוד עד מאוחר זה פשוט ככה בבית ספר.. ואיך אפשר ללמוד 60 שעות? לא שיש לי ברירה אחרת.....

beatman

Member
60 שעות

גם פאשלה של המערכת,זה עומס יתר על התלמיד. מה אפשר בכלל לקלוט אחרי שעה 3 ?

קראת את דוברת

שאאתה חותם בעצומה נגד החוק? אתה יודע במה מדובר בכלל!? בורות יכולה לעצבן אותי

AeroSlash

New member
עדיף לכתוב ספר

מאשר לקרוא את הדברת.. אבל מספיק לדעת כמה דברים כדי להבין שזה רק הולך לדרדר את מצבה של המדינה עוד יותר. דברת לא יעשה טוב לאף אחד.

כל אחד וההעדפות שלו...

ואי אפשר לדעת מה יהיו ההשלכות של זה כל עוד הדבר לא קרה. אנשים רואים רק את הדברים שאולי לדעתם יכולים להיות שליליים... קשה לראות חיוב במשהו-כשככ קל לראות את השלילה. אישית..אם היתי תלמידה בזמן שדוברת ייושם..לדעתי זה היה מועיל לי.. חוצמזה..שבימים אלו בכנסת מדוברת על חוק דוברת מבחינת המורים-מדובר על שכר, שעות עבודה..ועוד כלמני דברים שקשוקים במורים...וכרגע לא בתלמידים. לכן, שביתות עצומות וכל דבר אחר...אפאחד לא שם על זה...[וגם לא ככ ישים..]

למעלה