חשוב

AeroSlash

New member
חשוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif

אני כרגיל תקועה עם עבודה באזרחות ודי נזכרתי ברגע האחרון להתחיל לעשות אותה. בקיצור, אני צריכה לעשות עבודת חקר גדולה ושמנה ולהתחלה אמרו לי לכתוב שאלת מחקר ולמצוא חומר. אז ככה, מה אתה אומרים על שאלת המחקר שלי ובבקשה תנו המלצות לתיקונים/שיפוצים!! אני מתכוונת לדון בנושא הפרדת דת ומדינה. האם זה נכון להפקיד סמכויות רבות כל כך בידיד הרבנות והלמשיך לחיות במקום ללא הפרדת דת ומדינה? ושנית, אני צריכה מקורות פליזזזזזזזזזזזזז עם חומר על הנושא.. יש לי אתר מעולה אחד שנקרא ,דעת" אבל זה לא מספיק לצערי
.
מראש

beatman

Member
../images/Emo26.gif

אנסה ניסוח חדש: האם זה יהיה נכון להמשיך לחיות במדינה ללא הפרדת דת ולהפקיד סמכויות רבות כל כך בידי הרבנות ?

AeroSlash

New member
אז זהו..

שאחרי שהסתכלתי על זה יותר טוב ראיתי שהתשובה היא די חד משמעית. הרוב פשוט יבוא ויגיד לא. בכל מקרה, את השאלה כבר יש לי, עכשיו האתרים.

Vrock

New member
ממ...

יש בזה רבדים רבים. 1)המדינה הזאת באופן כללי קמה באופן זה או אחר בגלל הדת. 2)הממשלה נכנעה ללחץ הדתיים והחילה חוקי הלכה רבים. 3)נבחרי הציבור של החילוניים לא הצליחו לבטל אף חוק. 4)הציבור מפנה דרישות לרבנות להקל את חוקי הדת במקום להפנות דרישות כלפי הממשלה כדי שהם יוציאו את הדת מהמדינה באופן כללי. 5)חופש דתי-האם הוא ייפגע. האם יש טעם לשמור על חוקי פתיחת חנויות בשבת?6)האם הפרדת דת ומדינה טבעית בישראל?

eMiFrEaK

New member
אני אחפש לך.. חחח

כל העניין הזה רק מזכיר לי שיש לי סיור מחר לכנסתתתתתתתתתתתתת... נפגוש את כל הפוליטיקאים המושחתים.. יש..!!

eMiFrEaK

New member
כל מה שאני מוצאת זה מהאתר הזה...

שיש לך כבר..=\ אני לא יודעת אפילו מה לחפש...עוד.. חחח

למעלה