חשוב

מותר לי

New member
אגיד לך את דעתי....

האקדח כבר לא נמצא מעל ראשו, החמאס נוהגים לממש איומים ובצורה הכי כואבת... ואני לא חושבת ששווה להחזיר את כל האסירות והאסירים הקטנים... כדי ש... מה? כדי שיהיו עוד כמה "חמאס ג'וניור" או "ווימן חמאס" שיוכלו בעתיד לחטוף עוד כמה חיילם/ אזרחים או לעשות פיגועים שונים ומשונים? שיירקבו בכלא ושצה"ל ימצא דרך שפויה יותר להחזיר אלינו את גלעד חי או מת...

איזה שטויות, שירקבו בכלא נו באמת...

את יודעת כמה המדינה משלמת על זה שהם "נרקבים" בכלא
את יודעת בכלל מה עלות ההחזקה של אסיר (ועוד בכמויות האלו)
אתה יודעת שהמסים פה קורעים בני אדם
נתחיל מזה, שבלי קשר לגלעד, להחזיק אסירים כאלו זה תמיד רע רע רע, לא מועיל לאף אחד. זה לא שאם נשחרר אותם יהיו יותר פיגועים, לא חסר להם מחבלים. נוח להגיד שירקבו, אבל בינתיים גם אני נרקב עם המסים שאני משלם, ויותר חשוב מזה, גלעד נרקב שם, אז תני לי להסביר לך משהו, את הגלעד הזה המדינה שלחה, ואחריותה גם להחזיר אותו, אם היא תרצה או לא, ואם יש לה בעיות עם זה, Fuck her

מותר לי

New member
המדינה שלחה המדינה תביא

לא על חשבון שיחרור אסירים! יש עוד דרכים! אני לא רוצה לחיות בידיעה שמישהו עם דם על הידיים מסתובב חופשי... צ'טערת...

../images/Emo32.gif ומה עם הדם של גלעד?

זו אחריותה המוסרית של המדינה להחזיר אותו בשלום הביתה, ואם שחרור אסירים זה המחיר - שיהיה המחיר.

אבל כל המדיניות הזאת של שחרור

אסירים הובילה לחטיפות! כי המחבלים כבר יודעים שאם הם יחטפו- ישוחררו חבריהם לנשק והטרור. זו כבר ציפייה ורווח על בטוח. אתה מתגמל אותם על פשעים נגדך ובכך מעודד אותם להמשיך ולפשוע. אולי אם הערבים סוף סוף יבינו שישראל כבר לא משחקת ככה, שלא שווה לחטוף כי לא יצא מזה כלום חוץ מסבל לעם הפלסטיני והרס תשתיות הטרור אז הם יפסיקו לחטוף. אגב, כואב לי מאד על החייל (ועל המתנחל שמשום מה כבר לא מזכירים אותו!). ברור לי שאם הייתי ממשפחתו הייתי דורשת שימסרו הכול, כל האסירים, אפילו את חברי הכנסת שלנו, רק שהחייל יחזור בשלום. אבל מדינה לא יכולה להתנהל מתוך רגשות, מדינה צריכה להתנהל מתוך אסטרטגיה קרה שמחשבת רווח מול הפסד. ובזה שנשחרר אסירים נרוויח חייל אחד אבל נפסיד חיילים ואזרחים חטופים רבים בעתיד. זכרו גם שהחייל לא רק נחטף בטרמפיאדה- המחבלים פרצו לבסיס צבאי והרגו עוד כמה חיילים. זה חשוב כי זה עוד יותר אומר שאסור לשחרר אסירים בתמורה להחזרתו.

מצטער, אבל אני לא חושב שגלעד...

אשם בזה, אם מישהו חושב שהוא צודק, שפשוט ילך ויסגיר את עצמו בתמורה לגלעד או משהו כזה, ואז ידבר על אסטרטגיה.

avshalomat

New member
זה לא עובד ככה

בשיקולים פוליטיים, יש הכרח להשתמש גם ב"דם" של אנשים כלומר לדעת שמישהו הולך למות בגלל החלטות מדיניות, זה חלק מהעינין, אתה הייתה רוצה להביט בעינים של חטוף נוסף שנחטף בגלל ששיחרננו אסירים אתה מוכן להקריב אותו? אגב אני לא בטוח באכן השיחרור הוא זה שיוביל לחטיפות נוספות, אבל באתי להדגים שאי אפשר להתחמק מאחריות גם על ההחלטות ה"רחומות" ווהומניות,

אז במקום לסכל פיגועים גם עדיף

לברר כמה יהודים המחבלים התכוונו להרוג בפיגוע ואז להסגיר אותם. בכך נוכל למנוע את המוות האפשרי של החיילים הקרביים שנכנסים לשטחים ועוצרים מחבלים... הרי גם ככה בסוף ימות מישהו.

הם לא מסתובבים חופשי

למה את חושבת שפלסטינאים בארץ מסתובבים חופשי
זה לא שזה באמת ישנה משהו אם נשחרר אותם, חוצמלבזבז כסף והמון המון המון כסף זה לא עוזר הרבה. ואם את לא רוצה לחיות בדיעה הזאת, אז מצטער להודיע לך, זה לא ממש משנה, כי יש אלפים כאלו שמסתובבים חופשי, ואם נשחרר את האסירים זה לא יביא לאיזה סכנה בטחונית, אם יהיה פיגוע, הוא יהיה, בין אם נשחרר אותם, ובין אם לאו. מעבר לכך, אני חושב שזה קצת יומרני לעשות את זה על החשבון של גלעד, רק בגלל ש"את לא רוצה לחיות בדיעה כזו". כן, בוא נדפוק את גלעד
יש אנשים שלא רוצים לחיות בכל מיני דיעות

מותר לי

New member
לא אתייחס לכל התגובה

אני לא חושבת, אני בטוחה שפלסטינים בארץ מסתובבים חופשי! 1. המדינה זה לא רק תל אביב וחיפה, ובאיזור שלי דווקא כן מסתובבים פלסטינים, והמון! וכשאתה קראת בעיתון על הפעילות ביריחו בה תפסו את רוצחי גנדי- אנחנו נסענו בשיירות מאובטחות בכבישים עוקפים רק כדי לא להתקל בפלסטיני מעוצבן שהחליט לעשות כל שביכולתו כדי להתנקם... 2. להזכירך- אני עובדת עם פלסטינים, ובהחלט יש כאלו שמסתובבים חופשי בארץ! (אחד מהם מנתח בכיר באחד מבתי החולים המוכרים מאד בארץ!) 3. שב"חים... צריך לפרט?
לא מפרטת יותר מזה (וגם מעדיפה לא להתייחס לעובדה שהחלטת שמחבלים עם דם על הידיים לא מהווים סכנה בטחונית!!!) יום טוב.

חופשי../images/Emo35.gif

הם לא עוברים דרך מחסומים
הם לא צריכים שום אישור כניסה לארץ
על מה לעזאזל את מדברת
אני לא כתבתי שמחבלים עם דם על הידיים לא מהווים סכנה בטחונית, אלא שאם נשחרר אותם הם לא יהוו סכנה בטחונית מהרבה סיבות. ומה לא נוח להתייחס לעובדה שאת מעדיפה לחשוב שאת בטוחה על חשבונו של גלעד

מותר לי

New member
חופשי../images/Emo70.gif

פלסטינים הם לא רק ברצועה, ולאלו מיריחו והסביבה יש תנועה הרבה יותר חופשית. הם עוברים דרך מחסומים כמו שאני עוברת דרך מחסומים= חייל מנומנם שעומד מאחורי או ליד בטונאדה המוצבת באמצע הכביש ועושה "כן" עם הראש לכל מכונית עם לוחית צהובה שעוברת לידו... אם אני יכולה להכנס לכפר פלסטיני, לקנות שם כמה דברים בסופר שלהם ולחזור הביתה אז אין שום סיבה שהם לא יוכלו לקפוץ למכולת אצלינו ולקנות כמה דברים... הם צריכים אישור כניסה לתחומי הקו הירוק, כן, (לא לארץ, הם כבר בתוכה!), אבל עד כמה שידוע לי- האונס והרצח של הילדה מבית שמש נעשה על ידי שב"ח, ותקן אותי אם אני טועה?

את לא טועה

והיו איתו עוד 10 שב"חים פחות או יותר, כולל מי שמצא את הגופה וביקש מיהודי שעבר באיזור שיקרה למשטרה כי הוא פחד שיעצרו אותו. אגב, מי שרצח את הילדה מבית שמש הודה שביצע בה מעשים מגונים כמה ימים לפני כן לאחר שפיתה אותה בכמה שקלים ושהרצח שלה תוכנן על ידו ולא היה משהו ספונטני. אבל אנחנו בפורום יוצאים מהבית ולא בפורום פוליטי כלשהו אז בבקשה נפסיק כאן לפני שהמצב ידרדר. מותר לי מאוד אוהבת לנהל דיונים במסנג'ר למי שמעוניין...

Jazz Singer

New member
טוב, מיצינו!

הנושא הזה אמנם חשוב אבל לא קשור לפורום ואם בא לכם להתווכח אז תעברו למסרים. זה לא נעים כל הויכוחים האלה.

gesus

New member
האקדח כבר לא על ראשו?

מהם המקורות שאת מסתמכת עליהם? אני אמנם לא תומך בסחטנות החמאסית, אבל אם זה היה אחי שנמצא בשבי הייתי משחרר כל דג רקק מהכלא הישראלי.

neko

New member
שחרור כל האסירים הבטחוניים מיידית

תמורת הסכם שלום מלא ולא מסוייג. לא רגע לפני, ולא רגע אחרי. זו תהיה הדרך היחידה לסיים את הסכסוך.

למעלה