חשוב תקראו!!!!!!!

N יxוe כלל

New member
חשוב תקראו!!!!!!!

לה'ו הנה משו מעודד תקראו מצאתי את זה באתר כיפה שאלה..

SmartToyBoy

New member
האמיני לי...

הלוואי וזה היה כה פשוט כמו שהרב מציג את זה. הרי אם זה היה "עוד איסור" שעלינו להתגבר עליו, לא היינו כאן! למה אין פורום "דתיים מחללי שבת" או "דתיים אוכלי בשר וחלב" ?! שחס ושלום לא ישתמע שאני מזלזל בדברי הרב, או פוסל אותם, אבל את (וגם כב' הרב) צריכים להבין שלא מדובר כאן בעוד "איסור" , אלא במשהו גדול הרבה יותר. זה משהו שמקיף כל רגע בחיינו, ורובנו חושבים עליו חלק ניכר מהזמן. זה משהו שלעת עתה, למרבית ידיעתי, לא נמצא בשליטתנו... אחרת, כאמור, לא היינו כאן! ועייני מה שכתבתי בשרשור שפתחת לעיל. בברכת חנוכה שמח
SmartToyBoy.

N יxוe כלל

New member
מבינה..אך

לה'ו כואב לי לשמוע על כך ולראות אותם מתבזבזים!! אני יודעת שיש פה אנשים טובים צדיקים יראי שמיים וממש כואב לי שאתם הולכים כנגד רוח ההלכה בלא ברירה.. ושלא תבין אותי לא נכון אני לא שופטת אותכם או משו ממש לא.. אני מבינה עד כמה שזה לא נותן לשליטה וזה לא אשמתכם אך כואב לי שאתם מתרחקים מה' יתברך ושלא תקימו בית נאמן וכשר לתפארת אממממ עזוב אני יותר מידי רגישה בסוף אני עוד אתחיל לבכות פה.. חג חנוכה שמח גם לך...עם המון אוררר אושר בריאות שמחה ומלאןןןןןן חיוכים...

יש לי שאלה אליך

קודם כל, סחתיין על הניק. זו הפעם הראשונה שאני רואה 13375pe4k בעברית.
אולי כדאי שאדגיש שלפחות נכון להיום אני מתכנן להקים בית נאמן וכשר לתפארת, כך שההכללה שעשית קצת לא במקומה. ועכשיו לשאלה, ואנא ממך, השתדלי לענות בכנות: היית מוכנה להתחתן עם אחד מאיתנו?

דאני17

New member
אפשר גם.

לשלב. זה לא שכולנו צדיקים. אפאחד לא מושלם. יש אנשים שחוטאים בזה יש אנשים שחוטאים במשהו אחר. אני בטוחה שה' לא רוצה שנסבול ונתעצב להפך. ואם לא להיות עצמך גורם לך לא לעבוד את ה' בשמחה אז זה לא שווה כלום לעבוד אותו מתוך חובה ועצבות.

למעלה