חשוב שתדעו!!!!!!

היום הכנס של גבי אסרף

שום זמרת (או זמר?) לא תכשיל את הכנס!! כולכם מוזמנים.

ההופעה של דנה היום .אתם מוזמנים !!!

ההופעה תהיה מהממת ובלתי רגילה איזה כיף לנו בלוד שעושים הופעות במקום כנסים שאין בהם שום תועלת אלה רק דיבורי סרק והבל הבלים בניסיון כושל לשכנע אנשים ולהפריח סביבם בלונים . אני מזמין את כולם להופעה מכובדת זו הכניסה חופשית !!!!!!! תהנו

ב- 28/10 נראה

אם זה נסיון כושל. ידידי תתחיל להתאמן- מר גבי אסרף ראש עיריית לוד! אני גם מאוד שמחה שעושים היום הופעה במקום לשלם משכורות לעובדים לאדון רגב אין סדר עדיפויות!!!! (אין לו עוד כמה דברים, אבל הדף צר מלהכיל)

אין לו שום סיכוי . וזאת עובדה ....

ממקור מאוד מקורב יש ידיעות שגבי הולך לאכול אותה בגדול כמו בבחירות קודמות . צר לי לאכזב אותך חמודה ואני כואב את כאבך אך אם קמפיין של כמה שנים טובות והוא עוד לא היה אף פעם קרוב לכיסא ראש העיריה זה שהבחור שלך מוקף בחבורה של יועצים שאין להם שום מושג מה זה בחירות ואיך עושים בחירות ועוד עם כל כך הרבה כסף .....אז זה אומר דרשני . או שלא אוהבים אותו בתור ראש עיר או שפשוט אין לבחור מזל כדוגמא שמעון פרס וכדוגמא אזולאי מרמלה

לדעתי האישית - שטויות במיץ עגבניות

מה הקשר בין מחט לתחת? אני בכל מקרה לא הייתי הולכת לכנס של גבי אסרף, ולמעשה לאף כנס של אף מועמד שהיה מתקיים היום. אבל להופעה של דנה אינטרנשיונל דווקא חיכיתי וייחלתי שתגיע סוף סוף קל"ב ודווקא היום יש לי התחייבויות קודמות דחופות
אז אכלתי אותה בכל מקרה.

למעלה