חשוב!!! שלום לכולם.

golan95

New member
חשוב!!! שלום לכולם.

ריציתי לידע אתכם באינפורמציה שנימסרה לי מפורום אחר- אני לא יודעת עד כמה הדברים נכונים אבל אם כן... חשוב לשים לב ודגש ולדרוש שיפתחו לידכם את המחט מהאריזה.: חלמאות מסוכנת בבתי החולים!!! חייבים לעשות משהו!!! עד מתי??? בתחקיר של כולבוטק (שעדיין לא שודר) התגלה כי בחדרי המיון של בתי החולים בארץ (כמעט כולם) קיימת הוראה להשתמש במחטים שימוש חוזר, לאחר ניקוי באלכוהול בלבד! המידע הנ"ל כמובן שאינו מועבר לציבור וההוראה היא שרק אם החולה או משפחתו מבקשים זאת - יש להשתמש במחטים חדשות. בכיר במשרד הבריאות אישר את ההוראה הזו ונימק אותה באילוצי תקציב ובמלאים חסרים של מחטים למזרקים החדשים (מזרקים מסוג מוחן-תרום 2) שהוכנסו לשימוש בשנתיים האחרונות (המלאי של המחטים הישנות אינו אפקטיבי). מנהל בית חולים במרכז הארץ, הודה שלא לציטוט כי הוא "אינו ישן טוב בלילה" כשהוא חושב על כל מקרי ההדבקה אשר עלולים להיגרם כתוצאה ממדיניות זו, אך אין לו ברירה והוא חייב לקיים את ההוראה. יש לציין כי מלבד הסכנה הברורה בהדבקה מאיידס, קיימות עשרות מחלות אחרות כגון צהבת אשר עלולות לגרום נזק בלתי הפיך ואף מוות!!! ידוע לי כי התחקיר צולם לפני למעלה מחודש אך הוא עדיין אינו משודר (כנראה משיקולים שלרייטינג) כנראה שרק בארץ יכולים שיקולי רייטינג לחבור לשיקולים כלכליים-לוגיסטים ולסכן כל כך הרבה אנשים במשך תקופה כל כך ארוכה!!! מה תוכל לעשות כדי למנוע את הסיכון? דבר ראשון, העבר מכתב זה לכמה שיותר אנשים. נכון שבדרך כלל אין להעביר מכתבי שרשרת, אך אין ברירה! מדובר בעניין של חיים ומוות! ככל שהזעקה הציבורית תהיה רמה יותר, אולי קברניטי המשק יתעוררו משנת החלמאות שלהם וישנו את הנהלים. בנוסף, דרוש לראות מחט חדשה בכל מזרק או עירוי בבית חולים (המחטים החדשות מגיעות עם "נצרה" מפלסטיק אשר נשבר בפתיחה). זכרו, הבעיה אינה בצוות של בתי החולים, הם אינם יכולים לפעול בניגוד להוראות מפורשות שקיבלו. רק אנחנו יכולים לשנות את רוע הגזירה!!! בתקוה שלא נזדקק להם. עד כאן.

גולן גולן

נראה לך שדבר כזה לא ישודר משיקולי רייטינג? הרי כל המדינה פלוס כל הארצות השכנות יצפו בשידור הזה..... השאלה היא מאיזה פורום זה נלקח.....ייתכן שמפורום קונספירציות?

מקוםבלב

New member
אני מטופלת

קבוע בבית חולים תל השומר באחת המחלקות כבר למעלה משנתיים. לא קרה פעם אחת שלא השתמשו במחטים חדשים ובבמחטים ללקיחת דם חדשים..גם החומר שאני מקבלת תמיד בסט חדש של אינפוזיה. זכור לי שלפני כמה זמן בא מישהו שהיה צריך למדוד חום ושאל את האחות איפה להניח את המדחום.היא אמרה לו שזה שלו שהם לא שומרים מדי חום שאדם אחר השתמש בו. כך שאני לא יודעת על מה מדובר ולא ראיתי אף את התופעה הזו.

טל כ

New member
זה ממש לא נכון, והנה אתר שכדאי

לשמור ב"מועדפים" ולבדוק בו את כל מכתבי השרשרת שמגיעים במייל לפני שמעבירים אותם הלאה הדיון בנושא הספציפי הזה http://info.org.il/irrelevant/found.php?utf=yes&q=%D7%9E%D7%97%D7%98%D7%99%D7%9D וזה הדף הראשי של האתר "לא רלוונטי": http://www.info.org.il/irrelevant/

../images/Emo123.gifשטויות ברבוע. לא היה ולא נברא

כחלק מצוות בי"ח - מדובר בעורבא פרח וכל מילה מיותרת.

golan95

New member
כמו שאמרתי בפתיחה ../images/Emo98.gif

אני לא יודעת עד כמה זה נכון... מה שכן אני יודעת שהמחטיםשמדברים עלהם - הן לא "רגילות"- ומשתמשים בהם רק במיקרים מאוד מיוחדים. והמחטים הרגילות- ללקיחת דם- הן חד פעמיות כי הן עשויות מפלסטיק...ואי אפשר להעביר אותן מאחד לשני גם עם רוצים. ומפוזרת יקירתי- את המידע הזה לקחתי מפורום אחר שלצערנו כל אחד שם פוגש את המחטים- יותר מידי פעמים בשבוע... ומשתדל להמנע מאישפוזים שיובילו אותו למחטים אחרות. ולא אני לא צינית לצערם זה חלק משיגרת יומם, ככה ניראים החיים שלהם. והיה חשוב להם- לשמוע על זה, ולשים לזה תשומת לב- עם המידע הזה נכון או לא אני באמת לא יודעת... חשבתי שאולי גם אתכם זה יענין...אבל כנראה שטעיתי!!!!!!!!!!!!

כיוון שלצערי הרב

הכרתי הרבה מחטים משני הצדדים לפני שנה, אני "יוכולה" לומר לך, שמעולם לא ראיתי מחט ש"מוחזרה".... קצת יקר לנקות מחט באלכוהול ואח"כ לארוז אותה מחדש . את כל המחטים שאני פגשתי, הוציאו מתוך עטיפה. זאת לא שאלה של עניין או לא. אם הסיפור הזה היה אמיתי היינו קופצים עד השמיים. אבל לצערי הרב מאוד, חלק מאיתנו מכיר את המקומות ההם וראה שזה לא נכון. ולשמחתי הרבה, חלק מאיתנו עובד במקומות ההם ויודע שזה לא נכון.

moosa1

New member
הבל גמור.

אני עובד בבית-חולים, ואני יכול לומר לכם בבירור שהסיפור הזה הוא הבל מוחלט.

למעלה