חשוב נא להיכנס!

manga girl

New member
חשוב נא להיכנס!

מאחר ומהיום פורום אוף טופיק יהיה ברשימת הפורומים ייכנסו הנה מלייאן אנשים לא רצויים. אז לדעתי מכול חדש צריך להתעלם! הודעות שהוא פותח-לא להגיב! לא להגיב גם במסרים! בקיצור להתעלם ! ופגעסוס אם אתה מוחק את זה אל תשכח שאני יודעת איך קוראים לך..... מואהאהאהאהאהא

swirrrly

New member
שירה, אני לא מסכימה בכלל!!!

לכל אחד זכות להיכנס לפורום...

manga girl

New member
שששששששש שירלי

אבל אם אין בפורום חוקים כול אחד ייפתח שרשור! יהיו פה המוני אנשים שיציפו! שזה יקרה , אני יעזוב!

swirrrly

New member
אם יש לך בעיה שיהיה עומס הודעות

של "אני חדש/ה" וכאלה, אז פגעסוס פשוט ישרשר.. בין כה וכה זה בעיה שלו

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

קודם כל אני בטוח שאת יודעת שאני לא מסכים לדרך פעולה כזו. ברגע שהפורום יהיה ברשימת הפורומים, בוודאי שיהיו יותר גולשים. בהתחלה, אני מאמין, תהיה נהירה של גולשים, ותהיה לי עבודה רבה של שרשורים וכו´. אבל אין דבר כזה אנשים לא רצויים. כל מי שמעוניין מוזמן להכנס לפורום ולרשום מה שבא לו. אם משהו מעניין אותך... תגיבי. לא מעניין אותך, אל תגיבי. אבל לקרוא לחרם כולל על גולשים חדשים, זה לא בא בחשבון.

manga girl

New member
מ-ע-צ-ב-נ-י-ם ש-כ-מ-ו-כ-ם!

ססססססתתתתתאאאאאאאאאאםםםםםםםםםם

manga girl

New member
לא אל כולם אלא על אלה ש

מתפרעים ומפריעים ואין סיבה לחסום אותם (קללות וכו´)

פגעסוס

Well-known member
בהנחה

ויהיו מתפרעים שייפתחו המון הודעות חדשות, זוהי הצפה. ההודעות ישורשרו, והמציף ייקבל מסר אישי. אם יחזור על כך, יינקטו צעדים. הודעות עם קללות ו/או עבירה על חוקי המדינה ו/או עבירה על חוקי הפורומים יימחקו וכותב ההודעה יקבל מסר אישי. גם כאן, אם לאחר קבלת המסר יחזור על כך, יינקטו צעדים. אני נשמע מפחיד?

פגעסוס

Well-known member
תודה ../images/Emo13.gif

ובבקשה תפסיקי להוסיף הודעות לשרשור המספרים רק כדי שאני אמחק אותן....

actress

New member
תראו את החדשה הזאת כבר הצטרפה

וכבר קובעת לעצמה חוקים, את רוצה תעשי את זה את כאן יש אנשים חמודים שאני מכירה אישית ולא אישית וכללית מושלם והם סופר סופר דופר אטרקטיבים ואם לא נאה לך אז את החוליה החלשה, שלום
לא אוהבת כאלה שחושבים שהם ותיקים ומעל החדשים באותה מידה שיעשו לך את זה וזה יהיה מגעיל

manga girl

New member
התכוונתי- לחדשים שהם לא

נחמדים!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא חדשה!! אני פה מ day 1!!

missundaztood

New member
אבל למה לעשות אפליות?

למה להתעלם מהלא נחמדים החדשים בפורום כשאפשר להתעלם מכל האנשים הלא נחמדים בפורום?

missundaztood

New member
מה יש לך?../images/Emo12.gif

מי אמר שאת לא נחמדה? למה את חושבת שאת פחות טובה מאחרים? ושאם את נכנסת לצ´אט האחרים יצאו? ושאת לא נחשבת? כנראה זה בגלל שאין לך מילון...

manga girl

New member
בסדר הבנתי את הרמז

חוץ מזה זה היה סתם...אם את כל כך לא רוצה אותי פה אז אני אלך פשוט! טוב?! שמחה?!

למעלה