חשוב , מה דעתכן ?

Shiri from the block

Active member
כן גם אני קראתי את זה בדיוק עצוב אבל מה לעשות, לחברה לוקח זמן לקבל את עניין ההומואיים. אבל עובדה שלאט לאט מתקדמים, ויש מקומות שמאשרים חתונה מאותו מין, ומאימוץ ועוד כל מיני. אבל שוב, תמיד יהיו הומופוביים ותמיד יראו את זה בעין מגונה.. כמו שעדיין אחרי השואה יש אנטישמיים ונאצים וכאלה.. יש דברים שלא עוברים, אבל לפחות לאט לאט מתחילים לתת זכויות להומואיים וכו'.

Gas Panic

New member
../images/Emo45.gif

למען האמת, בשנים האחרונות חל שיפור ענק בכל העניין הזה. אני חושבת שהדורות הבאים יראו את זה כמשהו הרבה יותר מקובל, כי הדור שלנו יחנך אותם ככה, אני רואה שהרבה יותר אנשים שכרגע נחשבים "צעירים" מקבלים את זה טוב יחסית למבוגרים. הומופוביה זה כנראה משהו שילך ויעלם.

Shiri from the block

Active member
אבל אל תשכחי שיש אנשים הומופוביים שיגדלו ילדים כהומופוביים, ואז הילדים האלה גם יגדלו את הילדים שלהם כהומופוביים וכן הלאה.. ככה שלהגיד שזה יעלם זה לא בדיוק מדוייק, לדעתי. כמו שהיית מצפה שאחרי השואה כולם יהיו נגד הנאצים וכו', ועובדה שעוד יש צעירים שעושים פעולות אנטישמיות בחו"ל ואפילו פה בארץ. הם למדו את זה מאיפשו.. ואפשר ללמוד את זה גם מהאינטרנט לדוגמא, שתופס חלק כל כך גדול בימינו. וגם לא חסר דתיים או קתולים וכו' שלא ישנו את דעתם כי זה נוגד את האמונה שלהם, ויפיצו את ההומופובייה ברחבי העולם. בקיצור- להיעלם לא, אבל העיקר שכחברה כוללת מגדילים את זכויות ההומואיים ויש יותר הבנה וקבלה. מי יודע, אולי יום אחד גם ילמדו את זה בגן: *מורה מראה תמונה של בן ובן מתנשקים* "רואים ילדים? זה עוד סוג של אנשים שיש בעולם. אומנם לפי הדתות הם עושים משו אסור, אך הם נורמליים לכל דבר ואוהבים אחד את השני כמו שבן ובת אוהבים אחת את השני". ויאמרו אמן!

Gas Panic

New member
כן, למען האמת את צודקת.

פוביה כזאת זה משהו שקשה להעלים. אבל באמת יותר התכוונתי בעולם החילוני ובלי הכללה, לא יעלם - אבל יפחת. אני באמת מנסה לשמור על אופטמיות. :) בכל מקרה, בקשר למה שאמרת על דת - גם זה משהו שלדעתי בערך יעלם, עניין הדת. אבל אני מדברת בטווח מאוד ארוך.

Shiri from the block

Active member
הלוואי וזה יעלם. לדעתי דת רק עושה צרות והיא זאת שגורמת להרבה שינאה ומלחמה בעולם.

Euterpe

New member
המ. נמצאת פה דתיה גאה אז... ../images/Emo13.gif

אני רק רוצה להדגיש שלפעמים רבנים מסויימים יכולים להשפיע על קהילה ועל ציבור מסויים ויחד הם הופכים דבר אחד להרבה יותר גדול מכפי שהוא. וגם מחמירים וכאלה. וזה גם לא כל הציבור, וזה בטח לא אלוהים. סיימתי לחפור

Shiri from the block

Active member
אוקיי, קודם כל- סליחה! אני מצטערת. לא תיארתי לעצמי שזה מה שיקרה.. אני פשוט אתאיסטית אז אממ, כן, זה כבר אומר הכל :X יש לי סלידה לכל הדתות. שנית, התכוונתי כל דת. אם לא היו דתות בעולם לא היה סיבה לשנוא מישו כי הוא "יהודי", כי הוא "גוי" וכו'.. ואז לא היו עושים מעשים לפגוע אחד בשני.. אבל שוב, באמת מצטערת אם נפגעת../images/Emo52.gif

Euterpe

New member
לא נפגעתי, זה פשוט שלא הכל מדויק...

אני דתיה שבאה ממשפחה דתית ויש לי אח שהוא יותר דתי ממני ואף אחד מאיתנו לא שונא בני אדם כי הם "גויים", זו לא המילה... אנחנו פשוט מאמינים שליהודים יש את הייחוד שלהם, וזה לא כ"כ משהו שאפשר להתווכח איתו בהתחשב בעובדות שאנחנו העם ששרד הכי הרבה זמן, וזה אפילו לא משנה בגלל מי, אם זה היה בעזרת אלוהים או בלעדיו. אין ספק בכלל שעם ישראל הוא עם עם ייחוד ששרד כל כך הרבה... טוב נו לא ניכנס לזה
חברה הכי טובה שלי היא אתאיסטית ויש לי איתה מספיק דיונים על כל זה
(למרות אם בא לך אפשר לדבר על זה במסרים וכאלה) מצד שני אני מבינה את מה שאת אומרת ויש בזה גם היגיון. (כל מסעות הצלב למיניהם, התנהגות של יהודית קיצוניים וכד')

Shiri from the block

Active member
הוו לא לא לא ממש אין לי כוח לעשות דיונים כאלה, אני שונאת את זה../images/Emo122.gif תהני לך עם החברה שלך, יש לך רשות שלי../images/Emo6.gif איזה מצחיק זה, כי גם לי יש חברה שהייתה רק מסורתית ואז בשנתיים האחרונות חזרה לגמרי בתשובה, וגם לי היה איתה כמה ויכוחים קצרים, וזה הספיק לי.../images/Emo3.gif אני לא בנויה לדברים האלה..

Euterpe

New member
כן טוב מניסיון- זה די מעיק ומתחיל להרוס בשלב

מסויים...

lotemy

New member
ניצול שירשור!!!

נאמ... טוב אז אולי אחד מהדברים שהכי חשובים לי בחיים זה היהודים. הלקה שבזכותה אני עוד חיה היום הלקה שהצילה אותי. ובמיוחד הסולנית אחרי שהיא באה וביקרה. בכל מקרה, היום אורית שרה בערוץ 22 לכבוד 60 שנה למדינה. אז סתם. למי שיש זמן פנוי, עכשיו הם בטלוויזיה (רק רציתי לחלוק תשימחה שלי לראות אותה שם.!) סורי על הנצל"ש.!!

lotemy

New member
כן

כשהייתי בביתחולים.. סיפור ארוך. היא פשוט מלאך |מושלמת|

למעלה