חשוב מאוד

טל טל 20

New member
../images/Emo127.gif תדייקי בבקשה "שלושת הדובות"

כך כינו אותנו אם אני לא טועה,לא?

טל טל 20

New member
מין סקר שאת עורכת?

פשש יפה לך,מהיום אני ממנה אותך לבצע כל מיני סקרים למינהם בפורום. זהו החלטתי מהיום זה התפקיד שלך! ברור
אוחח זה מראה מה השיעמום יכול לעשות לבנאדם,קבלו באהבה

באמת יש עוד סקר שרציתי לעשות../images/Emo26.gif

הסקר שביצעו פה על "איזה שירים של עמיר" ו"איזה שירים של אבי" לא כל כך הוגן, לאבי יש רק דיסק אחד והשני בדרך כאשר ממנו אנחנו מכירים רק שני שירים בלבד (בעצם אנחנו מכירים רק 13 שירים של אבי לעומת 70+ שירים של עמיר) ולכן הסקר שלי הוא בשלבים: שלב ראשון של הסקר.......(אחרי שתענו על שאלות הסקר הזה, נעבור לשלב הבא) מתוך הדיסק הראשון של עמיר - "רק את" - איזה שיר האהוב עליכם ביותר? התשובה שלי: יחד ואולי הפעם

טל טל 20

New member
תשובות לסקר מס' 1 ../images/Emo8.gif

לדעתי "אולי הפעם" ו"רק את" אלו השירים הנבחרים והמקסימים בדיסק
כל הכבוד לגילי על היוזמות

odery

New member
טלטל

לא זוכרת אם את דב אמיתית... הרגשתי קצת בשוליים עם הבלו סקיי ההוא, רק איתי הוא לא רב, וזה לא יתכן שעד שיש פה מישי שבאמת מוצדק לה הכינוי הזה איתה לא רבים.. אני מכנסת כאן את מועצת הדבות דב המנכלי"ת גילי הדב בנשמה וטלטל בייבי דב לדיון דחוף בשאלה הנוקבת: מה איתי?

טל טל 20

New member
odery

אוקיי את אחת "משלושת הדובות" לא עלה בדמיוני , תוציאי אותי תיהי במקומי...מקומך שמור לך מותק

ו ר ד ב

New member
את הדב הכי דב שיש...../images/Emo3.gif

אני נקראת דב מלשון קיצור של דבורה (מישהי המציאה את זה
)

odery

New member
דביניו...אני לא רבה על התואר

אני רבה על הזכות להסתכסך... בלו סקיי מה איתי ? מה איתי? זה בגלל שאני מזרחית?

blueskay

New member
ואני חשבתי שאת יותר חכמה...

למרות שיחסית לשאר את במקום די טוב לא נורא אולי האווירה משפיעה עלייך...

odery

New member
אינלי מושג עלמה התבססה מסקנתך"חכמה"

לא זכור לי שהכרנו באיזושהי דרך (תקן אותי אם אני טועה) ויש לא מעט התנשאות על שאר הפורום באמירה הנ"ל... אם ישלך עודף איי קיו או מעל 800 בפסיכומטרי ולא נאה לך רמתם של חלק או יותר מחלק מן המשתתפים כאן אני מזמינה אותך לנוד ולנוע מכאן... ולא ,אני לא במצב רוח קרבי...זה תגובות מותנות (פבלוב...) לגירויים.

blueskay

New member
לא רבתי עם אף אחת...

לא איתך גילי לא עם ורד ולא עם טלטל וגם לא עם odery. כל מה שכתבתי יצא מתוך לבי אתן החלטתן שאני רב איתכן ועוד המצאתם שאני לא אני אלא מתחזה שכותב בעילום שם. אין לי שום דבר נגד אף אחד או אחת מהפורום צאו מזה ואם את מחפשת דם בכוח גילי אז לא אצלי תמצאי אותו. אני החלטתי לא להגיב לפרובוקציות הללו וזה מה שהצלחתי לעשות בשבוע האחרון אבל זה כבר עובר כל גבול! אם תרצי אשמח להמשיך ולדון איתך על זה אך לא על גבי הפורום אלא במסרים!

בלו.....

אין לנו על מה לדבר במסרים אישיים, אני לא תקפתי אותך....להזכירך - אתה תקפת את כולנו, לא אמור להפריע לך על מה אנחנו מדברים/ות או לא, לא מוצא חן בעיניך, אל תגיב על ההודעות שלא נראות לך, לשם כך קיים פורום, אתה לא חייב להגיב לכל הודעה אלא רק לאלו שנראות לך ענייניות לטעמך........מותר לכל אחד להביע את דעתו (או לכל אחת להביע את דעתה...) וזהו, לא רבים = חברים טובים אנחנו לא????? יאללה לצאת מהכבדות - כמו שאתה אמרת פעם ולזרום איפה שמתאים לזרום, יאללה חמוד....שיהיה המשך ערב טוב (יותר נכון לילה.......) ואם אתה מגיע לירושלים תבוא להגיד שלום........בכיף

blueskay

New member
אני לא מגיע לי-ם

יש לי דברים חשובים יותר לעשות באותו יום. אבל אולי אח"כ נראה מה יהיה אללה הוא אכבר

למעלה