חשוב מאוד

BABELICIOUS

New member
חשוב מאוד

אני רוצה שממחר לא יהיה יותר גשם ויהיה מזג אויר כמו שהיה היום, מושלם! תוחזר לאלתר עונת הסנדלים ושאר נעליים פתוחות. לא סובלת מגפיים. at ease

JustMeNow

New member
רוצה קיץ!

נמאס לי להיות חולה! הלאה עם הסריגים! אני רוצה לחזור לגופיות שחושפות את הקעקוע שלי!!!

magenta73

New member
מגפיים .... ../images/Emo152.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אני בעד.

מגפיי זה סופר סקסי במיוחד עד הברכיי

ם אבל אני עם שלינקה בעניין נעל סגורה אני מתעב את זה זה כואב לי , ומציק לי , ומעצבן לי , ואני במשרד שעבדתי בו החזקתי כפכפים מתחת לשולחן היתי באה בימי החורף עם מגף מגיעה למשרד ומחליפה לכפכף ואז כל היום הרגל שלי היתה משוחררת מתחת לשולחן על השטי של המשרד ..ולא הרגשתי בכלל שאני בתוך נעל סגורה כי אני בעצם בכפכפים ושהיתי הולכת הביתה היתי נועלת שוב את המגף.. שיבוא כבר קייץ שמש אור יום עד מאוחר אנרגיות טובות של חופש

magenta73

New member
שלא תבינו לא נכון

אני בעד קייץ. אבל חוויתי חוויות מאוד נחמדות עם מגפיים, עד ברכיים, בזמן האחרון... :)

כל כך מזדהה איתך-לאחרונה גם לי

קורים כל מיני דברים שאני לובשת חצאית עם מגפיים .... משהו עושה להם גרררר ואני ? מה אני - נהנית בגדול ועל זה נאמר - אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

BABELICIOUS

New member
זהו. זה לא שאין מגפיים סקסיות. זה

פשוט לא נוח, מגרד לי נורא כל החורף.

Barvazoom

New member
בכלל אין ויכוח! ../images/Emo46.gif

ברור ש: ים, שמש, חוף, סנדלים, חׂם, גופיות, מכנס קצר, יחפה, שדרה, חופש וכיף הולכים יחד... ורק אבל רק בקיץ!!! שיבוא כבר.......

hayapollak

New member
ומה את אומרת על

פנטזיה של חורף כזו למשל - מגפיים שחורים על עקב גבוה, מעיל עור אדום, ארוך מתחתיו חזיה שחורה בלבד ובן זוג שמחכה לך במכוית החונה סמוך למדרכה כדי שלא תרטבי? חחחחה *גם אני אוהבת קיץ.

Barvazoom

New member
חיה...../images/Emo9.gif נשמע מעולה... א ב ל

אני פשוט באה מחום (במקור מאילת) ולא מסוגלת להתמודד עם הקוררר... בכל זמן נתון מעדיפה להיות בגופייה מאשר סוודר+מעיל+מגפיים (גם אם הם סקסיים בטירוף
).....

למעלה