חשוב מאוד!!!

dkey

New member
טרול לא יקר

החלטתי לחרוג ממנהגי ולענות לך רק בשל סיבה אחת. הכתבה שהבאת מראה על עבריין שכמותו אנחנו מוצאים לצערנו לא רק אצל סטרייטים אלא גם אצלנו. זה מצער ואני מקווה שהוא יוענש בחומרה. יש במעשיו סטריאוטיפ על החברה הגאה בערך כמו שנאמר שאנס קטינות הופך את כל הקהילה הסטרייטית לסוטה. דהיינו אין. אין כל סיבה כאן להפגין כי מעשיו הנוראיים אינם נובעים מהתארגנות חברתית כלשהי בניגוד למה שחזינו בו במצעד שהיה תוצאה של שילהוב יצרים של ראש עיר, רבנים, ח"כים וכו'. מה שכן, אני רואה הרבה דומה בין ההתנהגות המופרעת של האדם בכתבה שהבאת אליך. כן, אליך. גם אתה כמוהו כנראה מופרע ברמות קשות לאור הדברים אותם אתה כותב כאן. יש לשער ששניכם קורבן לחינוך שהומוסקסואליות היא חטא ודבר נורא. תוצאה שמביאה להתפרצויות לא נורמליות שונות. ועכשיו אני חוזר להתעלמות המוחלטת ממך.

BabyBoy1

New member
באותה מידה אנחנו יכולים להסיק

מכל האנסים שאונסים בחורות צעירות, שכל הסטרייטים הם אנסים ופדופילים...

החוקית

New member
כל עוד אין עברה על החוק...

אז אין עברה על החוק. האם נראה לי בסדר גבר בן 40 עם נערה בת 18? אני אישית לא הייתי ממליצה לחברותיי, אבל האם מדובר בעבירה? בהחלט לא. אנשים מבוגרים הפונים לצעירים מהם, יש הבדל גדול בין 12 ל- 20 ולהגיד את זה במשפט אחד זה מוכיח על או טיפשות או דמגוגיה.

BabyBoy1

New member
אני לא מבין אבל איך הדבר

קשור להומוסקסואליות? זה קיים גם אצל הסטרייטים.

החוקית

New member
מי מחפש את מי

אותו אדם מבוגר (בן 30????) לא הלך וחיפש את הבחור חרדי בן 20 (שאתה חושב שטרם גיבש את זהותו). הם נפגשו במקום מוגדר כמקום הומוסקסואלי (גן, צ'ט, אטרף, סאונה, או כל מקום אחר) אז אל תתמם. וגם אתה XXX היקר נמצא כאן במקום המוגדר כמקום להומוסקסואלים. פסיכולוגית, אני חושבת שאונס ע"י גבר הוא בדיוק הקטליזטור לגרום לאותו נער להתרחק מגברים.... ואם השופטים החמירו עם אותו עבריין בגלל שאנס נער בגיל בו האונס יכול לגרום לנער להיות הומוסקסואל כמו שטענת, זה לא אומר הרבה, חוץ מזה שהם לא כל כך חכמים (בלשון המעטה)

BabyBoy1

New member
אבל כמובן שאתה צודק בעניין שצריך

להוקיע את התופעה. לדעתי האחריות מוטלת על שופטי ישראל, עליהם להחמיר עם האנסים, ולהגדיל את עונשם.

בבון35

New member
היי דקי. זה לא נכון שזו היתה

פעולה של איש אחד ובטח לא שגעון שאחזו כך בפתאומיות.זה כמו שאמרת,היה לו גב. מהרב או מהבית, אבל היה.

i am just me

New member
חשוב מאוד!!!

***************************************************** ביום ראשון, 3 ביולי, בשעה 19:30, נקיים משמרת מחאה במקום בו אירעו הדקירות - רח' קינג ג'ורג' פינת רח' המעלות בירושלים (מעל גן העצמאות). בהפגנה הספונטנית ישתתפו מגוון ארגונים ויחידים, והיא איננה מקושרת לגוף מסוים

למעלה