חשוב מאוד

moti portal

New member
../images/Emo13.gifאייל שבת שלום../images/Emo13.gif

היי לדעתי לא מספיק רק לחתום על העצומה. אם יש אפשרות גם לבוא ולהתנדב למשטרת התנועה ולנהוג בניידות אור ירוק, אני מתנדב לפחות פעמיים בשבוע ע"מ לתרום לצימצום תאונות הדרכים. מוטי עכו

עזורא

New member
עם מזוכיסט../images/Emo150.gif

אנו עם של פוחזים עם קשה עורף . אין לנו ולא יהיה לנו תרבות הנהיגה. אנו עם של שויצרים בכל רמח אבריו. לדוגמא, ישנה תאונה קשה בכביש החוף פקק ענק ועצום ומה הפקק? סקרנים כל אחד רוצה לראות מה קרה להם או לו. מיד אחרי מספר מטרים פותחים את מצערת הגז ודוהרים. השאלה הגדולה למה לאן צריך לרוץ ולדהור. לדעתי יש פתרון למניעת התאונות.שטיפת מוח מסיבים ללא הפסק במימון חברות הביטוח למלחמה בתאונות ממש כסח וקנסות בשמיים ללא רחם עד כדי החרמת הרכב. לנהגים וותיקים ללא עבירות שליחת חומר הסברה על התאונות וההשלכות שלהן. לנהגים עם עבירות תנועה חתימה על החומר לפני חידוש הרישיון. שירות של מספר שעות בחודש בסיעוד נכים ופצועי תאונות דרכים. לנהגים חדשים לבצע שלושה מבחנים.והם 1 תיאוריה 2 טסט מעשי3 שירות בבית חולים או שירות עם נכה תאונות כחודש ימים. ואז לאחר כל המבחנים הללו יקבל את הרישיון. לגבי החודש של שירות לנכה יעשה ע"י הוכחה שהכן סייע ולא חיפף. והכי חשוב עירוב רשיות הבריאות למען הורדת נהגים מוגבלים ביחוד בראיתם או מוגבלותם. התן דוגמא אישית עברתי לפני שנה וחצי חמישה ניתוחים בעין שמאל .והגיע זמן חידוש הרישיון אני ביזמתי שלי פניתי לרשיות על מנת להחזיר להם את רישיון הנהיגה הכבד שלי דהיינו סמי טריילר / מונית/ גרר חילוץ. ואז לא רק שמשרד הרישוי לא שיבח את מעשי אלה התחליו לטרטר אותי לשני מכונים על מנת לבדוק את ראיתי וכמובן לשלם בכל בדיקה ולאחר כל זה שלחו לי את חידוש הרישיון החדש .ומה כתוב בו ?כמובן ניחשתם ממש את כל הרישיון שהיה לי . אז תגידו זה לא בושה שיש לנו משרד רישוי שכזה? ואנ איני רואה רק אולי 20 30 אחוז בעין שמאל. על כל פנים אני שלם עם עצמי שכל הפחות בזמן שירותי בצבא מלחמתי נשאה פרי ולא היו לנו ואפילו תאונה אחת במשך שש שנים למעט שריטה של נ.נ בחניה (נהג חדש) שבת שלום עזרא הסופר עכו

moti portal

New member
../images/Emo13.gifעזורא אל תחמיר עם עצמך../images/Emo13.gif

שבת שלום כמו שאני מכיר אותך יש לך המון מה לתרום וגם באור ירוק מוטי

למעלה