חשוב מאוד!

Sweat Heart

New member
חשוב מאוד!

אנשימים!!!!! אחרי תקופה ארוכת ימים (שבועות) שנעדרתי מהפורום, בגלל שהמחשס (המפגר) שלי לא נתן לי- הנה אני! ווווווויייייי!!!!!!!! מה חדש? "חקלאי אלמוני, צרוב שמש ולבן שיער, שנסע על עגלה רתומה לפרד סשדה ליד פסי הרכבת, נחרד לפתע כששמע שאגת שימחה מחרידה פורצת מפיו של קצוץ-שיער בחלון הרכבת שחלפה" - ציטוט מ: יש ילדים זיגזג- ספר מומלץ! אביגעגע

פגעסוס

Well-known member
מה חדש ../images/Emo35.gif

* אז קודם יש "אמוטיקונים" (סמיילים) חדשים.. * פנטר כבר לא מנהל הפורום, כיום המנהלת היא לונאטיק. * יש התקף של פאנפיקים וסיפורים של חברי הפורום, דפדפי קצת ותקראי, זהשווה את זה. * כמו כן התחילו לתרגם את "דראקו דורמיינס" ו "דראקו סיניסטר". אם תדפדפי אחורה תוכלי למצוא את הפרק הראשון של דורמיינס. ויש עוד כל מיני דברים חדשים שאני לא זוכר... אבל עדיין כולם (או לפחות הרוב) אינם שפויים. ועדיין דופקים את הראש בכל מיני דברים... ברוכה השבה
GYXOIO "הדבר היחיד שאינו משתנה, הוא השינוי עצמו" - הראקליטוס.

S.tal

New member
שלום!

ברוכה השבה! ובאמת כדאי שתקראי פה את הפאנפיקים שכתבו פה לאחרונה. הם ממש טובים! ואין לי יותר מה להוסיף, כי פגעסוס כבר בערך עידכן אותך... ביי ביי!!!! טל, t@l

ברוכה השבה!

באמת התפלאתי איפה את! ו...אני מניחה שעדכנו אותך בקשר להכל, מה? אז אין לי ממש מה לכתוב... -ליאת-

למעלה