חשוב מאוד

rotem224

New member
חשוב מאוד

טוב כולם פה אמרו שהעונה העשירית נגמרת ביום שישי אז הלכתי לבדוק את זה וזה לא נכון זה נגמר ביום שלישי הבא ואם אתם שואלי איפה אני בדקתי אז בדקתי בעיתון שידורים של יס והלכתי ובדקתי עם יום שני יש בברלי וראיתי שכן ואז ראיתי שיש גם ביום שלישי ואז בדקתי וראיתי שביום שישי הבא אין אז מה זה אומר ? שהעונה נגמרת ביום שלישי הבא וגם הלכתי לאתר של יס בשביל לוודא את זה וזה נכון

DreamS_HunteR

New member
מוזר לי מאוד מה שאת כותבת...

כי לפי האתר הזה: http://www.fxnetworks.com/shows/hits/90210/episode_guide_10.html לפי השמות של הפרקים, נשארו רק עוד שלושה פרקים לסיום בעונה + פרק אחד שהוא ה FINALE GOODBYE שהוא שעתיים פרק. לפי דעתי, העונה אכן מסתיימת ביום שישי, וההפרק של השעתיים נחתך לשני פרקים, וישודר ביום שני ושלישי... או שזו טעות של YES. בכל אופן, באתר שלהם כתוב שיש ביום שני ושלישי פרק, שלפי מה שאני רואה אותו עמוד למעלה, לא קיים בכלל. הפרק שהיה אתמול הוא "ארנב הפסחא" ("THE EASTER BUNNY") ואם תבדקו ברשימה (באתר שנתתי למעלה) הפרק נמצא רביעי מהסוף, כך שנשארו עוד שלושה פרקים + פרק מיוחד של שעתיים. אני מציע, לראות ביום שישי ולבדוק כי זה נראה ממש מוזר.

שלמונזה

New member
רותם צודקת

גם אני בדקתי ביס את התקצירים של מה שמשודר היום ואין את הפרק סיום היום!!!! מזל שלא החלפתי ל- YTV עדיין... שבוע הבא אני יעשה את זה

למעלה