חשוב מאוד!
שלום לכולם,
אני עומד לפני פיתוח רעיון למוצר חדשני,אני אדם יחיד בינתיים.
אני מעוניין להקים ולנהל חברה למוצר שלי,אך אין לי ידע בניהול או בניהול חברה.
יש לי כמה שאלות:
1)איזה קורסים אני צריך ללמוד\לעבור כדי להיות מתאים לנהל חברה בהצלחה?(מנהל עסקיםזכויות עובדים,מלא קורסים ומלא דברים שצריך לדעת יש!)
2)האם חובה עליי ללמוד מנהל עסקים ולהוציא תארים או שאפשר לעבור קורסים אחרים לניהול\ניהול חברה?
3)זמן פטנט הוא מוגבל,כמה שנים יש לרישום פטנט?
האם אפשר לחדש פטנט לעוד כמה שנים ולהרוויח זמן?
4)איך ללמוד לנהל חברה+להקים חברה שבינתיים זמן הפטנט מתקצר מרגע לרגע לאחר שרושמים אותו?
5)איזה קורס אני צריך לעבוד שכולל את כל מה שצריך לדעת כדי לנהל חברה או איזה קורסים צריך לקחת אחרי שלוקחים קורסים בסיסיים לאיך לנהל חברה ואז להקים חברה ואז לקחת עוד קורסים?!
6)כמה זמן לוקח כל קורס(כמה חודשים,שנה..)
7)האם אתם יכולים להמליץ לי על מישהו שעוסק בליווי אנשים אשר מקימים חברה ומנהלים חברה?
תודה לכל העוזרים!
שלום לכולם,
אני עומד לפני פיתוח רעיון למוצר חדשני,אני אדם יחיד בינתיים.
אני מעוניין להקים ולנהל חברה למוצר שלי,אך אין לי ידע בניהול או בניהול חברה.
יש לי כמה שאלות:
1)איזה קורסים אני צריך ללמוד\לעבור כדי להיות מתאים לנהל חברה בהצלחה?(מנהל עסקיםזכויות עובדים,מלא קורסים ומלא דברים שצריך לדעת יש!)
2)האם חובה עליי ללמוד מנהל עסקים ולהוציא תארים או שאפשר לעבור קורסים אחרים לניהול\ניהול חברה?
3)זמן פטנט הוא מוגבל,כמה שנים יש לרישום פטנט?
האם אפשר לחדש פטנט לעוד כמה שנים ולהרוויח זמן?
4)איך ללמוד לנהל חברה+להקים חברה שבינתיים זמן הפטנט מתקצר מרגע לרגע לאחר שרושמים אותו?
5)איזה קורס אני צריך לעבוד שכולל את כל מה שצריך לדעת כדי לנהל חברה או איזה קורסים צריך לקחת אחרי שלוקחים קורסים בסיסיים לאיך לנהל חברה ואז להקים חברה ואז לקחת עוד קורסים?!
6)כמה זמן לוקח כל קורס(כמה חודשים,שנה..)
7)האם אתם יכולים להמליץ לי על מישהו שעוסק בליווי אנשים אשר מקימים חברה ומנהלים חברה?
תודה לכל העוזרים!