חשוב מאוד בבקשה תכנסו. זה מאוד חשוב. תקראו,תפנימו, ותעבירו
ע עינתוש ג New member 4/4/05 #1 חשוב מאוד../images/Emo70.gif בבקשה תכנסו. זה מאוד חשוב. תקראו,תפנימו, ותעבירו
ק ק ו ר ל ו ש New member 4/4/05 #2 וואי... בחיים שלי לא קראתי משהו כזה עצוב... מה שבטוח.. המכתבים האלה שינו לי את המחשבה על החיים... תקראו ותעבירו לכל מי שאתם מכירים...
וואי... בחיים שלי לא קראתי משהו כזה עצוב... מה שבטוח.. המכתבים האלה שינו לי את המחשבה על החיים... תקראו ותעבירו לכל מי שאתם מכירים...
ד דנדושית האחת New member 5/4/05 #3 וואו..! קראתי את זה ובמכתב של ערן התחלתי לבכות... העברתי באייסי לכל הרשדימה שלי תפרסמי את זה
ל לו2 ירדנוש New member 6/4/05 #5 וואייי../images/Emo7.gif זה היה כזה עצובב!!! פעם.. שהייתי בכיתה ד' חברה הכי טובה שלי נפטרה.. ושקראתי את זה נזכרתי בה ורק אמרתי תודה שהיא לא סבלה כמו הילד הזה!! אוישש מסכןן!! וזה באמת שינה מש'ו בדרך המחשבה שלי.. אנשים=>תעבירו למי שאתם רק יכולים...
וואייי../images/Emo7.gif זה היה כזה עצובב!!! פעם.. שהייתי בכיתה ד' חברה הכי טובה שלי נפטרה.. ושקראתי את זה נזכרתי בה ורק אמרתי תודה שהיא לא סבלה כמו הילד הזה!! אוישש מסכןן!! וזה באמת שינה מש'ו בדרך המחשבה שלי.. אנשים=>תעבירו למי שאתם רק יכולים...
ב בופר המושלם של העולם New member 7/4/05 #6 וואייי זה ממש ממש עצוב בכיתי..אבל א אני לא חושבת שזה כל כך אמיתי אבל למי אכפת זה ממש ממש יפה מרגש, ויפה!!
וואייי זה ממש ממש עצוב בכיתי..אבל א אני לא חושבת שזה כל כך אמיתי אבל למי אכפת זה ממש ממש יפה מרגש, ויפה!!