חשוב מאוד!

חשוב מאוד! ../images/Emo58.gif

טוב, אני קורא את הספר השביעי למרות שהאנגלית שלי לא משהו, בעיקר בגלל שאני לא רוצה שכמו בספר השישי יגלו לי מה קורה.. בכל אופן, הגעתי לפרק "הסוד של בתחולדה", אני עכשיו בעמוד 278 (גרסה בריטית). בכל אופן, מהרגע שהארי עולה עם בתחולדה לחדר, קורה משהו לא מובן בכלל.. ואחרי קריאות חוזרות ונישנות לא הצלחתי להבין מה קורה בין העמודים 278-282. אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי באופן מפורט ככל שאפשר מה קורה שמה. חשוב: נא לא לכתוב בשרשור הזה ספוילרים שהם מעבר לפרק הזה, כי עוד לא קראתי את ההמשך.. בתודה מראש..

vagz

New member
../images/Emo58.gifהסבר עד לסיום הפרק

בתחולדה פוגשת את הארי והרמיוני בבית של ההורים של הארי ואומרת להם לבוא אחריה הם הולכים אחריה ומגיעים לבית של בתחולדה. כאשר הם מגיעים הארי מזהה את התמונה שלורד וולדמורט מחפש האיש מהחלון של גרגורוביץ'. לאחר מכן הוא מנסה לשאול את בתחולדה בקשר לתמונה אבל היא לא עונה ומסמנת לו לעלות למעלה אבל לבד בלי הרמיוני. הוא עולה איתה לבד לאיזה חדר ושם הוא בטוח שתהיה החרב של גריפינדור הוא שואל אותה איפה החרב והיא מצביעה על איזה פינה. ברגע שהוא הולך לחפש שם את החרב מתוך הגוף שלה יוצא נגיני הנחש של וולדמורט (שהיה שם כנראה כבר כמה חודשים וחיכה להארי), נגיני מתחיל לתקוף את הארי כאשר הוא מחכה להגעתו של וולדמורט,הארי שומע דרך המחשבות של הנחש שוולדמורט בא. בכל מקרה הרמיוני שומעת את הרעש עולה למעלה מבצעת כמה לחשים והיא והארי מצליחים לברוח משם דרך החלון. כאשר הם יוצאים הארי נכנס לתוך הראש של וולדמורט ורואה את הזיכרון של איך מתו ההורים שלו... לאחר מכן הרמיוני מתעתקת איתו ואני חושב ששם נגמר הפרק. מקווה שהבנת..

סיביון

New member
תיקון (ספוילר)

הארי שומע דרך המחשבות של וולדמורט את שיחתו עם הנחשה. "בתילדה" לא מסוגלת לדבר אנגלית כיוון שהיא נחש ולכן כשהרמיוני והארי ביחד היא לא מדברת ורק מסמנת עם הראש. היא קוראת להארי לבוא איתה לבד לחדר ואז היא מדברת איתו לחששנית ומסמנת שהחרב שהוא מחפש נמצאת בתוך ארון מלא בכביסה מלוכלכת וכשהארי מסובב את ראשו נגיני יוצאת מתוך הצוואר של בתילדה ותוקפת את הארי.

LiLa BLiLa

New member
גמאני

גמאני לא הבנתי את זה.. עכשיו שהסברתם היה יותר מובן..

למעלה