חשוב מאוד

dasrebnogur

New member
חשוב מאוד ../images/Emo13.gif

כל מי שנמצא ב-TF ומשחק בשרת 1 של US אני מבקש שתרשמו באתר הבא: http://www.fryedesign.com/operationalpha/index.php אחרי שתרשמו תשימו הודעה בפורום ויאשרו אותכם צריך להכניס כל כמה ימים את כמו הצבא שיש לכם בכפרים לתוך האתר הזה

n lee

New member
דוד

יא מצחיק אחד, עוד לא עשו TF5 שם ביקשתי שיסדרו את זה לפני כמה ימים ואמורים להודיע לי ברגע שזה יסתדר אין להם מה להירשם שם כי אין להם את השלוחה בפעם הבאה תעשה טובה ותדבר איתי לפני שאתה מבקש מהאנשים מהשלוחה שלי לעשות דברים כאלה ואחרים כל מי שבTF5 יקבל הודעה ממני על ההרשמה לאתר הזה ברגע שיסדרו את מה שביקשתי אז בינתיים אל תירשמו

dasrebnogur

New member
הדר

אני לא יודע מה הבעיה שלך אם יש בעיה יש דרכים אחרות להגיד את זה אני לא מתערב בעיניינים של אף שלוחה אני רק יודע שבקשו ממני שאנשים יהיו יותר פעילים שם ויכניסו את הנתונים שבקשו מהם לא ידעתי שיש בעיה עם TF5 בכל מקרה מין הראוי שאנשים יהיו פעילים ויודיעו להנהלה כמה צבא יש להם כדי שההנהלה תוכל לשקול מה היא עושה עם אותם שחקנים אל שכחי אנחנו במלחמה!!!!

Dr koko

New member
XD

נרשמתי ועשיתי הכל טוב ולא יודע למה זה כתב לי שהשבט שלי טוטאני ולא רומאי, אז תמחק בבקשה את המשתמש "oziv" כדי שאני ארשם מחדש.

למעלה