חשוב מאוד!!! H-(

רחלי!

New member
חשוב מאוד!!! H-(

יפעת 28 אמרה כאן לפני כמה ימים שלחץ צרכנים זה הדבר היחידי שיזרז את הוצאת הארי פוטר הרביעי בעברית. אז חשבתי קצת על העניין הזה, והגעתי לאיזשהו פתרון שאולי תשתפו איתי פעולה איתו? תקראו ותבינו: יש לי את הכתובת הרגילה וגם את האי מייל של ההוצאה הישראלית של הארי פוטר, וחשבתי על פתרון שבטח עוד עשו אבל אם גם אנחנו נעשה זה יעזור: אפשר לשלוח עצומה אל ההוצאה, ``נחתום`` כאן כל הפורום (גם אלה שכבר קראו אותו באנגלית יכולים להיות נחמדים ולעזור), אני אחתים חברות שלי וגם אחפש כל מיני פורומים אחרים של הארי פוטר, ואם יהיו לנו מספיק חתימות, מי יודע-אולי זה ישפיע? אז תמסרו לי מה דעתכם, ואני מקווה שזה יתבצע (לא כמו המכתב לJK למשל…) רחלי :)

shahar1

New member
אם כבר אז...

עצומה סתם לא תעזור, צריך לשלוח עצומה שמאיימת שנפיץ תרגום פיראטי אם זה לא יצא כבר, ושנקים אגודה או משהו שתשכנע אנשים לא לקנות את הספר כשהוא יצא, אלא לקרוא את נתרגום שלנו!

יפעת28

New member
חבר`ה, לא להיסחף

אין גם טעם לאיים, זה לא יוביל לשום דבר מועיל, מה גם שתכל`ס, זה לא ריאלי. (שלא לדבר על זה שחוקי זה לא). רחלי! צודקת, צריך פשוט להפגיז את ההוצאה באימיילים או לשלוח אימייל מרוכז. אנא פרסמי את האימיילים של ההוצאה, כדי שנוכל כולנו לשלוח דוא``מ (=דואר מחאה).

Padfoot

New member
העיקר הכוונה

מה זה משנה אם זה יזיז או לא יזיז העיקר שנדע שאנחנו עשינו את חלקינו במאבק למען קידום התרגום (יצא לי חרוז) עדיף זה מאשר לשבת בחיבוק ידיים ולהתלונן כל הזמן על למה הספר יתורגם לעברית רק באפריל Padfoot

mosesb

New member
למה? נשלח במרוכז דרך האתר הארי פוטר-העצומה.

האתר הזה הוא אתר שיוקם בימים הקרובים ויהיה בו עצומה שאפשר לחתום בה וכך לנסות להזיז משהו.

mad eye moddy

New member
הספרים + תגובה לעצומה:pB-)B-()

אני מוכן להצטרף ליוזמה הזאת כיף... אולי היא תעזור. מישהו יודע אולי אני אני משיג את הספרים פיראטית באינטנרט? למרות שיש לי את כולם בעברית ובאנגלית בכמה גיראסות. תודה - אלעד

sarah

New member
ממש לא!

ממש לא יעזור לשלוח עצומה להוצאה זה לא ממש יזיז להם שרוצים את התירגום.... עד כמה שאני מבינה -מה שמעניין אותם זה בעיקר הכסף מה שמסביר את התירגום הא-י-ט-י זהו. נ.ב אבל כמובן עם אתם שולחים את העצומה בכל מקרה,קבלו ממני חתימה וירטואלית :)

mosesb

New member
זה ממש לא יפה להעתיק!!!!!!

אני הודעתי על כך בפורום לפני כמה ימים ואני בונה אתר עצומה ואני בשלבי הסיום של הבניה ודרך אגב מתוכנן שרוב מעריצי הארי פוטר בארץ יחתמו על העצומה.

למעלה