חשוב מאוד תקראו!!!

vale la pena

New member
חשוב מאוד תקראו!!!

לכול מי שיש יס אז בשעה 19:06 יש בלק הוק דאון חחחחחחחחחח.......... אני מקליטה.......

אוף אוף אוף! ../images/Emo10.gif

אין לי יס.... למרות שאני מעדיפה את תבל דיגיטל (לא שיש לי אפילו) אבל אני רוצה לראות בלק הוק דאון!

Laguna I s Back

New member
נצלו"ש : הוא מתחתן?!!!!../images/Emo7.gif

האם ייתכן שאורלנדו בלום באמת מתחתן? או שהכתבים של YES ירדו מהפסים... בנות יקרות לכל מי שיש את ה-YES נא לבדוק בערוץ 68 =YES ZONE במדור CELEBS הלוואי שזאת רק רכילות זולה!!!!!!!!! *בוכהההה*

בטי בופ

New member
אז תקשיבו!!!

אני לא רוצה להלחיץ אבל עברו כמה שמועות בשיכבה שלי שהוא מתחתן אבל מצד שני אם הוא היה חושב להיתחתן אז היא כבר הייתה יודעת כי עם יש תיקשורת וכאלה וחוץ מזה רק בישראל שומעים את זה בחדשות אחרות מארה"ב ואז מה? לא כול מה שאומרים זה נכון אמרו שהוא גם גרוש אם ילד...... סאווו פאקינג וואט? אני חושבת שזה לא נכון אבל אם כן אני מתה
אני שונאת את קייט

לדעתי..

זאת סתם שמועה מפגרת.......... אורלנדו בקושי הסכים להגיד בפומבי שהם יוצאים (או מה שזה לא היה), ועכשיו הו אגם יתחתן איתה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
חח זה בטח סתם מתחילים לתקוע שטויות בגלל שהוא הודה בזה שהם יוצאים כמו שאמרתי..
*מחזיקה אצבעות חזק חזק*

ChipiM

New member
../images/Emo4.gif

גם אני מקווה מאוד מאוד שזו סתם שמועה מפגרת!!!

עצוב לא? ../images/Emo4.gif

שבגלל שאתה כוכב גדול צריכים להתחיל להפיץ עליך שמועות מטומטמות... כאילו לאיזה שפל האנושות שלנו הגיעה!

OB4ever

New member
לגמרי!!

זה ממש לא בסדר....ככה לאמלל את החיים של היצור החסר ההגנה וחמוד הזה.....

OB4ever

New member
אני לא מאמינה

עד שלא יפרסמו את זה באורלנדו מולטימדיה אני לא מאמינה לזה...

פרפר15

New member
בשנתיים הקרובות הוא לא

הוא אמר ברעיון שדהוא לא מיתכוון להיתחתן כי הוא בשיא הקריירה שלו והוא מתכוון לחכות לפחות עד שיסיים למלם את הסרטים שלו (ויש לו הרבהההההההההה) כך שיש לפחות שנתיםם יאללה בנות יש סיכוי חחחחחח

בטי בופ

New member
תקשיבו!!!

אני מאוד אוהבת את אורלנדו אבל אני פשוט הייתי חייבת לעביר את הסרט בלק הוק דאון כי זה פשוט סרט קשה מאוד ואני לא יכולתי לראות אותו אבל הספקתי לראות מלא את אורלנדו והוא כזה פושוש תגידו אתם סולחות לי?

ThisIsJustME

New member
'סדר...סולחות- ומוחלות לך

יהייי יש אייקונים לט"ו בשבטטטטטטט

רולדההה

New member
לא הפסדת כלום... (ספוילר לבלאק הוק

ספויילרים בשפע!!!
ספויילרים בשפע!!!
ספויילרים בשפע!!!
הסרט נחמד, אבל אורלנדו משתתף רק ברבע הראשון של הסרט... הוא נופל ממסוק כשהם יוצאים לקרב...

למעלה