חשוב מאוד מאוד

לאו14

New member
יכלת לשרשר../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif

מנהלות תשרשרו לאנשהו.. וכן..הראל מעשן..

שירוש7

New member
חשוב מאוד מאוד

ביום חמישי הקליפ החדש של סקעת כמה עוד אפשר בערוץ 24 בשעה 10 (לא ברור עם בבוקר או בערב) מה הוא מעשן???

שיר!!! תיקראי בבקשה!! אם את עוד לא תפסת את העניין- לשרשר נמאס!! שאת כל שניה פותחת הודעות חדשות. תשרשרי לשרשור יומי, או להודעות אחרות סתם!! בבקשה!! ואני אומרת את זה בצורה יפה כי זה כבר מתחיל להרגיז מידי

שירוש7

New member
בובית ספוגית מרובעית

או.קי מדי פעם אני לא משרשרת אז אני עושה הודעה חדשה טוב????

ידעתי שתעלבי. סורי ../images/Emo9.gif לא כתבתי את זה בעצבים- רק רציתי להסביר... תשרשרי לשירשור יומי וכדומה... יומנעים! ../images/Emo13.gif

לאו14

New member
את לא יודעת לשרשר??../images/Emo141.gif

אויי יש פה מלא שפשוט לא יודעים.. לפני רבע שעה כתבתי.. את לא רואה?? למה לכתוב שוב?!?!?

שירוש7

New member
אני כןןןן

אני יודעת לשרשר אבל כולה מאז שאני בפורום הזה אני כתבתי 2 הודעות חדשות ושירשרתי ספיר תחזרי כבר!! ]=

I N S T I N C T

New member
לשירוש7

מ'פתאום הראל לא מעשן כי שהוא היה במשחק כדורגל בכפר סבא הוא ביקש שהאיש שיושב מתחתיו יכבה את ה-
כי הוא לא יכול לסבול את הריח.. וזה אפילו היה כתוב בוואלה סלבס.. אבל למה ניראה לך שהוא מעשן
וצירפתי את התמונה מהמשחק...

לאו14

New member
האמת..../images/Emo141.gif

לא הבנתי ת'קטע הכתבה הזאת.. כי תראי..
תראי מה יש לו ביד..[תגדילי..]

לאו14

New member
אני אישית..../images/Emo141.gif

אני אישית מקווה שלא.. שהוא לא מעשן..אבלל..?!!?

I N S T I N C T

New member
לליאור../images/Emo214.gif

לדעתי הוא לא מעשן אבל בטח הוא מעשן לפעמים ככה פה ושם..

לאו14

New member
יכול להיות מאמי+לורניי!!../images/Emo141.gif

עכשיו ראיתי מה מורני כתבה..[למטה..] אז זה די מסביר את זה.. ולורניי זה ממש יפה!! אולי תכיני גם ל"כמה עוד אפשר" בעתיד.. שהקליפ יתחיל להיות במבוקשים וזה?!!? זה יהיה ממש טוב..

0o0o loren o0o0

New member
ברור..יום ראשון אולי זה כבר יהיה בא

באתר אז אניי יעשהה.. ותודההה.. אם באלכן שאני יעשה למישהו מישהי חתימה אז תגידו..אני מתה על זההה

לא לדאוג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא מעשן פעם ב 300 שנה!! התמונה הזו היא מתקופת כוכב נולד... והוא אמר את זה בראיון בתפוז... הוא לא נוגע בזה.... וגם יעל שחר אמרה לי את זה פעם... שהוא ומויאל לא מעשנים

למעלה