חשוב מאוד-לתשומת ליבכן/ם

סנונית 1

New member
חשוב מאוד-לתשומת ליבכן/ם

היום עשינו השבחה שנייה את הקודמת עשינו בבר אילן והפעם עשינו באסותא מאחר ושמענו על המקום דברים טובים. כשהגענו לרופא עם המעטפה החומה למרבה התדהמה הנתונים שהיו כתובים על הטופס הם נתוני הזרע לפני ההשבחה ולא אחריה כך שהרופא לא יכל לדעת אם ההשבחה טובה, נוסף לזה ההשבחה לא היתה נקייה בשפתו של הרופא ומדובר בד"ר ברקוביץ ולכן גרמה לי להתכווצויות ברחם מה שלא היה בהזרעה הקודמת שאת ההשבחה ביצענו בבר אילן שם קיבלנו את כל הנתונים על איכות, כמות וצורת הזרע לאחר ההשבחה שזה מה שחשוב. בשיחת טלפון שערכנו איתם הם טוענים שזה הטופס שהם נותנים "לפני ההשבחה" ולא אחריה. לכן אני פונה ומציעה לכן לא לעשות השבחה באסותא, בכל מקום אחר רק לא שם. תלונה מצידו גם תישלח לפרופ' משיח. נכון בבר אילן יותר יקר אבל הרבה יותר מקצועי וזה מה שאנחנו רוצות/ים. מקווה שמנעתי בהודעה זו לעשות השבחות באסותא.

פּוֹנְג

New member
בשביל ידע כללי, ספרי לי מה

הפרוצדורה בבר אילן? האם צריך לקבוע תור? האם יש שם מקום נורמלי להסתגר על מנת להביא תוצאות בכוס (
) כמה עולה? כמה זמן? איזה קופה? איפה זה בדיוק בבר אילן? ובכלל, חוויות
אולי זה יהיה לי שימושי בקרוב. למרות שאני עשיתי באסותא עד עכשיו והרופא לא התלונן (נו טוב, הוא בן בית שם
)

סנונית 1

New member
היי פונג - מעבדת בר אילן

בבר אילן צריך לקבוע תור אבל תמיד יש להם תורים, זו מעבדה קטנה נראית כאילו מהמאה הקודמת אבל בפיקוחו של פרופסור ברטוב. מקום ראוי למתן הזרע אין נותנים בשרותים אבל עקב העומס ולחץ הזמן שהיה היום באסותא בעלי נכנס גם שם לשרותים ובאסותא עוברים הרבה אנשים בשרותים ביום מאשר במעבדה בבר אילן. המחיר הוא 320 שקל היחס מאוד אישי יש להם אישור של מכון פוע"ה לכן גם הלכתית הם יותר מדקדקדים. הם לא עובדים עם אף קופה לכן אין החזר כספי . לנו היה נעים שם הרבה יותר מאשר בבית חולים יש הרגשה של אוניברסיטה קפיטריה טובה שאפשר להמתין בה שם ובמחירים מוזלים אבל זה שולי, מלבד האוירה הרגועה שיש באוניברסיטה לעומת בית חולים. הלבורנטיות נחמדות גם הן וההשבחה מפורטת על טופס של לפני ואחרי שזה הכי הכי חשוב לנו ולרופא כדי לדעת אם ההשבחה טובה דברים שנעלמים באסותא. טלפונים : 03-5343328 03-5318219 נמצא בבניין הפקולטה למדעי החיים. ממליצה בחום.

צוקה1

New member
wow ,טוב שהערת את תשומת ליבנו

מה שאת מספרת הוא יותר ממכעיס ותודה שוב על ההזהרה סנונית,מקווה שכך או כך יצליח לך הפעם-צוקה

רחל5

New member
הי סנונית

אולי נפגשנו בחדר ההמתנה? גם אני עשיתי הזרעה היום אצל ברקוביץ'... אבל אני עשיתי את ההשבחה ברמת-מרפא. למה, בעצם, לא עשית שם?

סנונית 1

New member
היי רחל 5

עשיתי את ההזרעה בשעה 19:00 וברקוביץ העדיף שהזרע יהיה מחוץ למעבדה עד שעתיים רמת מרפא עובדים את השעה 15:00 לכן זה לא התאים מבחינת זמנים. אגב גם ברמת מרפא נותנים טופס מפורט שלאחר ההשבחה. ובעוד 14 יום שיהיו לשתינו תוצאות טובות נבוא אליו יחד. בהצלחה. אמן.

רחל5

New member
אני באתי ב- 16:15

הגעתי יחד עם עוד מישהי שהוזמנה לאותה שעה (ככה זה אצלו, קובעים את התורים בזוגות... מזל שלא נכנסים גם זוגות זוגות...) אז חשבתי שאולי זו את. ההשבחה היתה באחת בצהריים. רמת מרפא מקבלים זרע להשבחה עד אחת וחצי. באמת היתה לי הבעיה הזו, לכן קבענו תור ראשון. מה שהצריך כוריגון באחת בלילה שלשום... לא נורא. נבוא אליו יחד, הא? הוא אמר לי לחזור בעוד שבועיים בין אם אני מקבלת מחזור ובין אם לא... בטח נבהל מהקיטורים שלי ביום שני האחרון... מפחד שלא אחזור...

סנונית 1

New member
אבל הוא מקסים ....

הוא נותן כזה יחס אישי עם הומור ואופטימיות אני ממש אוהבת אותו.

נעמה122

New member
לי יש נסיון עם המעבדה בוולפסון

והיינו מאד מרוצים, וגם אפשר להביא את הכוסית עם הבדיקה מהבית (בתנאי שגרים מספיק קרוב ואין פקקים), שזה היה לנו (בעיקר לאחד מאיתנו) הרבה יותר נוח. סנונית - הלוואי שתפתחי שרשור הריון בעוד שבועיים!

למעלה