daniellah78
New member
חשוב מאוד - כנסו לקרוא
קודם כל אני רוצה להתחיל בכל שזה דבר מדהים לפי דעתי שישנו פורום שמאפשר אוזן קשבת וחממה לאותם הומוסקסואלים דתיים אשר חיים בהרגשה שהם היחידים שחיים עם התחושות הנוראות של קונפליקטים בין הדת לזהות... מנסיון זה לא דבר קל, היום יש דרכים של אינטרנט אולם לפני 10 שנים כאשר אני גילתי את נטיותי כאשר התאהבתי במישהי הייתה איתי באולפנה ולא עבר יום שהרגשתי נורא..., אז ישר כוח, באמת
ובכן אני פונה אליכן בנוגע למחקר שאני וחברותי עושות, את נושא המחקר אני לא יכולה לציין כי אחרת זה יפגע במהימנות המחקר, כל מה שאני מבקשת זה כמה דקות מזמנכן על מנת למלא שאלון אנונימי, חשוב לציין שהשאלון הוא למטרת מחקר בלבד!!!. מה שאני כן יכולה להגיד ולכן חשובה עזרתכן שהתוצאות של המחקר יעזרו לנו להאיר את קשייהם של הקהילה ההומוסקסואלית הדתית ולמצוא כלים על מנת לעזור. כל מי שמעוניינת מתבקשת לפנות אלי למייל שצרפתי תודה מראש דניאלה
קודם כל אני רוצה להתחיל בכל שזה דבר מדהים לפי דעתי שישנו פורום שמאפשר אוזן קשבת וחממה לאותם הומוסקסואלים דתיים אשר חיים בהרגשה שהם היחידים שחיים עם התחושות הנוראות של קונפליקטים בין הדת לזהות... מנסיון זה לא דבר קל, היום יש דרכים של אינטרנט אולם לפני 10 שנים כאשר אני גילתי את נטיותי כאשר התאהבתי במישהי הייתה איתי באולפנה ולא עבר יום שהרגשתי נורא..., אז ישר כוח, באמת