חשוב מאודדדד

חשוב מאודדדד

אוקיי אז ככה... מה נשמע החסר חיים שוב מתחיל עם השטויות שלו.. הוא היה בבלוג שלי היום ולא נתתי לו ניהול כשהוא רשם הודעה שזה הוא... הוא ישר שלח לי הודעה לפלא(אין לי מושג מאיפה יש לו את המספר פלאפון שלי) ורשם לי שרמוטה את עוד תראי מאיפה זה יבוא לך... אחרי מספר דקות נכנס מישהו בכינוי חונה כאן דקה חוזר..ואמר לי שאני יעלה אותו למצלמה והוא עלה ומתברר לפי המצלמה שזה גבי..אז נתתי לו ניהול..אחרי כמה דקות הוא רושם לי בפרטי מה המספר שלי אז נתתי לו כי אני וגבי מדברים הרבה והכל... מספר דקות אחרי זה הוא פרסם את המספר שלי בבלוג וזסרקתי אותו..מתברר שזה היה מה נשמע!!! הוא הקליט את גבי כאילו בשידור והוא משדר את זה...יעני זה גבי.. הכינוי של גבי זה "חונה כאן שניה חוזר" ושל מה נשמע "חונה כבר כבר חוזר" הוא מפרסם עכשיו את המספר של הבית שלי ושל הפלאפון שלי.. ואני לא הראשונה ולא האחרונה שהוא עושה לה את זה.. ראו הוזהרתם.. עיזרו לי למה זה ממששששששששששש אאבל ממש לא מתאים...

open door1

New member
אתם רואים למה לא תמיד כדאי לסמוך על

המישטרה ובית המשפט?במיוחד בעבירות לא קשות במיוחד תפוז הגישו נגדו תלונה במישטרה ובבית המישפט כי הם חשבו שהוא לא יפריע להם מתברר שיש אנשים יותר חכמים מתפוז אנשים אין מה לעשות צריך לפעמים להתפשר וגם איתו כי לא תמיד רשויות החוק יכולות לעזור זה רק עניין של זמן עד שמשתחררים ממעצר שקבע השופט אני בכל אופן לגבי מה נישמע מעדיף להיות ניטרלי כי אני לא יודע מי הצודק

אונס את האונסים

זה ידוע שאתה זה מה נישמע ימכוער חחסר חיים ואת חמודה את יכולה בשקט להגיש תלונה תאמיני לי כמה הטרדות ומוצאים את הבן אדם הזה הוא מגזים כבר יותר מידי חשבתי שהוא נוסטלגיה אבל מתברר שהוא עדיין פה הסמוי מה נישמע או איך שקוראים לך אם בכלל קוראים לך אתה חולה נפש לך לטיפול תאמין לי לטובתך אתה חייב טיפול נפשי ותפסיק לאיים פה על הבנות ובכלל על אנשים אם אתה חושב שאתה מפחיד פריצות או מידע על הבן אדם ינשאללה תדע את המידע עליי ותתקל בי אמן שכל סוף אוכל לעזור לך אגב לא רחוק ממני נימצאת מזרע אז זאת לא תהיה בעיה במקום שההר יבוא למוחמד מוחמד יבוא אל ההר בנות אל תפחדו ממנו ואל תרגשוממנו יש שיטות לעלות עליו יאללה שבת שלום

bllog master

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo91.gif

למיטב הבנתי ישנם גולשים שמוטרדים ממנו בפלאפונים , ומקבלים ממנו איומים אם אתם רוצים\ות אתם יכולים לטפל בזה, מה שאתם צריכים לעשות זה להתאחד כולם ולהתחיל לעשות כך: 1.לרשום תאריך ושעה מדויקת שבו התבצע השיחה איתו.(רצוי לרשום את תוכן השיחה) 2.לשמור הודעות SMS שהבנתי שהוא שולח דרך האי סי קיו. 3.לנסות להקליט אותו שהוא מאיים בחיים שלכם וכו.. למרות הגימגומים שלו
חשוב שתבינו שכל אחד ואחת מיכם שיאגור די חומר ויותר מ 10 פניות והוחכה של הטרדה וככל שתרבו במאגר עליו , כך יהיה יותר פשוט להביא ממצאים למשטרת ישראל לעשות לזה סוף. מה שמכאן עליכם לעשות זה ללכת לתחנת המשטרה הקרובה ולהגיש את הממצאים , רצוי שתהיו קבוצה אחת גדולה , ואתם יכולים להתאחד פה ובכדי שהוא יראה למה אתם מסוגלים גם לעשות. אני מוכן אם תביאו לי מספיק חומר של איומים וממצאים די חזקים ללכת ולטפל לכם בנושא ע"י אמצעים שיש לי. ולך מ'ר(גמגמני) נועם ציוני(בן ציון) אנני יודע מה העיסקה שלך הוא ההסדר שיש לך עם תפוז,אם בכלל לך תמצא לך חיים בבית אבות תתחיל לנוח ולהרפות מהגולשים כי האיומים שלך תאמין לי בסופו של דבר יגיעו לאן שצריך להגיע.

מר bllog תמשיך לנסות בכל המרץ שיש לך

לא בטוח שתצליח אבל מה שבטוח שאתה תגיע לבית אבות הרבה שנים לפני
<< \\מה_נישמע (למי שהיה לו ספק)

תותחח27

New member
אונס. אתה מאיים מטריד. בקרוב תעצר שוב!!

ודבר ראשון שאני מבטיח לך שלהבא לא תראה אפילו את התקווה לשיחרור שלך. ישנם בנות שאתה מטריד אותן מאיים עליהן. ולא פוסק עם ההטרדות הטלפון שלך. ראשית כל משטרת ישראל אמורה שוב לעצור אותך אוטוטו ולהביא אותך לבהמ"ש. יש הוכחות מצד המוטרדים והוכחות שיפילו אותך ארצה.ידוע מי אתה וכל הפרטים שלך מצוים. תמשיך ככה ותראה לאן אתה תגיע. אתה חולה במחלת נפש קשה אתה לא בן אדם בריא. אתה חייב טיפול. ואת כל הזעם שלך אתה פורק על קורבנות תמימים. באיומים הטרדות בטלפון בצ"אטים ועוד... ולסיום.. אל תחייך הרבה כי אוטוטו הזמן שלך הולך ואוזל... המעצר שלך ממש בקרוב!!!! אני לא מאמין שהפעם אתה תצא בזה בזול. לתפוז אנשים את המס IP שלך את הספק של האינטרנט ומה הכי טוב מזה? את הפרטים שלך שמצוים בידי משטרת ישראל. בקרוב שוב תופיע בחדשות שאתה הפעם נעצרת על תום ההליכים נגדך!!

חחחחחח ספק חחחחח

לאף אחד לא היה ספק ידועה שזה אתה תצחק ,כמו שאומרים צוחק מי שצוחק אחרון ואמרתי ינשאללה תגיע אליי ויהיה לזה סוף יפדופיל ואם לא פדופיל הכוונה לזהש אתה צעיר גם זה עוד יגיע אבל אני מקוהה שזה יהיה מאוחרי סורגים

תותחח27

New member
אונס.. תן לי להפתיע אותך...

הדרך שאתה פועל היא דרך שלילית .. ולכן אתה מסובך קשות יותר ממה שאתה חושב.. אין לך מה להכיר אותי . התפקיד שלי זה להכיר אותך ולנתח את האישיות שלך וללמוד עלייך עוד עוד.. ועוד בימים שהית מטריד את הגולשים ועוד צרות רבות...הסוף שלך קרב ובא.. זוכר את ההארכות מעצרים שלך בבהמ"ש? זוכר את הקטע שהחרימו לך את המחשב? זוכר את הקטע בחדר חקירות בתחנת משטרה? עכשיו תבנה לך מערכת שעות חדשה. כי בקרוב מתחילים כמה ימי לימודים חדשים בקשר אלייך מצפים לך הרבה שיעורים תתכונן.. אל תגיד שלא אמרתי לך... אל תגיד שאתה לא אשם. אל תגיד שאתה לא שולט בעצמך... ואני מבטיח להזכיר לך עוד כמה דברים....תכין את עצמך לסיבוב חדש ומלא שאלות.. שבת שלום

bllog master

New member
נועם חבל עלייך ../images/Emo13.gif

שמע ממני אם זה יצא לפועל אתה תשיר גם בבית אבות(או בבתי משפט) כאחד מהחבר'ה שם.

חבל שאני יודע בדיוק מי אתה.

לא קוראים לך לא נועם ולא יהושפט, אם תשתחווה תבין, מר "מה נישמע". וכן, אני יודע שהרמז נקלט.

יוני כנס

חח אם אתה יודע מי זה אז קדימה צא לדרך אל תשחק משחק של מחבואים כי זה לא משחק הבן אדם לא שפוי אני חושבת שהוא זקוק לטיפול העיקר שיהיה במקום סגור אז אם אתה יודע מי זה קדימה זה לא צחוק זה כבר מוגזם

תותחח27

New member
יוני. הכוונה שלך לשמנמן חמוד לירן?הבנתי אחי..

משטרת ישראל בשיתוף יחידת הונאת מחשבים פועלת לאיתורו!/ או שותפים חשודים נוספים. רק שלא הבנתי.. למה לירן?? הוא חטף שגעון? התמוטטות עצבים?אולי דכאון... בכל אופן זה תפקידה של משטרת ישראל לחקור את הפרשה.. שבת שלום לכולם.

bllog master

New member
=\ מהההההההההה???

מישהו מוכן לתת לי במסר הסבר ...על מה מדובר והקשר...תודה!

תותחח27

New member
יוני אנא תפרש את הסימנים שנתת פה.

מאחר שאנשים לא יודעים מה הסימנים הללו.. כמו שאתה ציינת להלן. בכל אופן אנא תסביר לנו מה הענין.. תודה

למעלה