חשוב מאד --

~*~gaL

New member
חשוב מאד --

ניסיתי לדחות את זה אבל אני חושבת שכרגע כדאי לי לכתוב את זה: כולנו צופים באי. אר. כולנו חושבים שזו סדרה מצויינת/נהדרת וחלקנו אם לא כולנו חושבים שזו הסדרה הכי טובה בעולם. אבל לכל אחד יש דעות שונות.. אין מה לעשות כנגד זה. מבחינת הזוגות בסדרה, חלק חושבים שאבי צריכה להיות עם קרטר וחלק חושבים שעם לוקה. יש כאלו שחושבים שקרטר צריך להיות עם אבי ויש כאלו שחושבים שהוא צריך להיות עם סוזן, לוסי, אנה, צ´ן או דייב. חלקנו רוצים את מארק עם אליזבת´, חלקנו רוצים אותו עם סוזן. חלקנו רוצים את אליזבת´ עם מארק וחלקנו עם רומנו. יש דעות שונות, זה בריא, וככה זה בכל פורום שיש על הסדרה הזאת ועל סדרות אחרות בכלל. צריך לכבד את זה שלכל אחד דעות שונות, ואין מה לעשות כנגד זה. ולא רק מבחינת הזוגות בסדרה. חלק אוהבים יותר את קרטר, חלק יותר את לוקה. חלק אוהבים את אליזבת´ ויש כאלו שמעדיפים את צ´וני. לכבד את זה. אז לפני שהעניינים מתחממים, קחו לתשומת לבכם. לא לרדת על אנשים, לא לקלל, לא לנסות לעצבן אחרים. מה כן מותר? דיונים ממשיים על "למה אני חושבת שהזוג הזה יותר עדיף" או "למה אני אוהבת אותו יותר" יתקבלו בברכה. לא לרדת לפסים אישיים, אוקיי? אז שנת שלום בפורום, בארץ ובעולם, ושוב - שנה טובה לכו-לם!

ERerERotem

New member
מאוד לעניין גל !

המכתב הזה בא באמת בזמן הנכון באמת במקום הנכון. אני מבטיחה להשתדל... למרות שזה יהיה קשה, כלומר אני חולה על קרטר ואני רוצה שהוא ואבי יהיו תמיד יחד ותמיד יאהבו ויתחתנו ושיהיו להם 5 ילדים וכלב.
ככה אני. אבל אני לא שונאת את לוקה (לא!!!) או את סוזן (למרות שחשבתי ואני עדיין חושבת שהקשר שלה עם קרטר היה מחוץ לשורות אבל מצד שני אני גם מכבדת את לוקה כי הוא קודם כל רופא טוב ויש לו אישיות טובה, ואת סוזן כי אני חושבת שזה שהיא וויתרה על קרטר ככה בלי כעס או טינה בצורה בוגרת ומעשית - זה הופך אותה לדמות מציאותית... שלא לדבר על זה שהיא חכמה...! אבל בקיצ קיץ - אני אוהבת אי.אר - לא בגלל אבי וקרטר ולא בגלל שאני חושבת שקרטר חתיך או שאבי פשוט מקסימה, בגלל שאני פשוט מאוד - אוהבת אי.אר אוהבת את העלילה, את הסיפור, את הכתיבה של התסריט, את כל הדמויות (כולן!) וזהו. ואני חושבת שהרי כולנו כאן אוהבים את אי.אר ... אז אין סיבה לריב, כי יש לנו נושא משותף. נכון שאנחנו לא כולנו מסכימים על מי יותר חתיך מי צריך להיות עם מי... אבל במשהו אחד אנחנו מסכימים - אי.אר זו תוכנית מדהימה.... וכבר מזמן שהיא יותר מסתם תוכנית.... וזה צריך ללכת לפנינו תמיד כי זו נקודת הפיוס שלנו אחרי כל דיון\ריב או ויכוח.... ואם נחשוב ככה הכל יהיה קל יותר והפורום יהיה יפה יותר

~*~gaL

New member
ב-ד-י-ו-ק

זה פשוט חשוב שכולם יקראו את זה. פשוט פה בתפוז אין Threads וקשה לעשות הפרדה לזוגות, אז תשמרו על השלום פה בפורום.

למעלה