חשוב לקרוא

שרון1113

New member
חשוב לקרוא

עיתון תל אביב יום שישי מפרסם בכותרת ראשית נשא איידס פותר מעירית תל אביב תגובת העירה הוא החסיר ימי עבודה

pozpaz

New member
קראתי...

טוב זה רק מחזק את מה שכולנו חשבנו וחושבים... אותי הטרידו דברים אחרים בכתבה. ניתן להבין ולשער מהכתבה כי "עמיר" שייך ל- 5% של הנשאים אשר מחלים ברגע שהנגיף נכנס לגופם ועובר את שלב הדגירה. יחד עם זאת.. הרגע שהאדון התחיל לקבל את הטיפול התרופתי - ובהנחה שפעל לפי הוראות הרופאים ונטל את תרופותיו באופן עקבי ובזמן.. למה בעצם חלה הרעה במצבו? למה יצא לו להיות חולה שוב ושוב ולהתאשפז? את זאת אני שואל בתור נשא 3 שנים שלא נחשף עדיין לטיפול התרופתי... וגם אני שייך ל- 5% שמחלים ברגע שנדבקים.. אך לאחר ש"השפעת" עברה לה.. לא יצא לי לחלות מאז (טפו טפו טפו, חמסה חמסה, מין דרחיל עינה בישה דשמאלה)... אז אני סקרן לדעת מה זה ולמה זה קורה.... ומה צופן לי עתידי באותו יחס???

pozpaz

חמוד,מצטער שאני "נופל" עליך היום,אבל קצת קשה לי איתך היום... הורס אותי,איך הכל אצל סטטיסטיקות,וקבוצות..וכו זה די מרגיז..!! איידס נושא הרבה יותר מורכב..!!! (הידעת?) שנית,מה מעניין,למה חלה הרעה במצבו,או למה יצא לא להתאשפז..וכל זה..!!! לדעתי החמצת,את כל העיקרון של הכתבה..!! מדובר על אפליית נשאים גרידא..!!!

pozpaz

New member
יריבון,מצאת לך על מי לפול מאמי... ../images/Emo13.gif

אוקיי... במשפט הראשון בהודעה שלי אני מסכם את כל מה שאתה כתבת בהודעה שלך, כמעט הכל.. יכול להיות שמן הראוי שאני אפרט כפי שאתה פירטת.. אבל- אותי הטרידו דברים אחרים. הטריד אותי מה שעבר עליו כנשא מבחינה בריאותית.. כי אני מנסה לבדוק ולבחון איך זה נוגע בי ואיך זה מתקשר אלי.. ומה צופן לי העתיד והאם אני הולך לעבור את מה שהוא עבר.. שלמרות נטילת התרופות - תהיה הרעה במצבי - משהו שידרוש אישפוז??? הדברים האלה מטרידים אותי.. מטרידים מאוד.. יש כל כך הרבה שאני לא יודע.. ואני מנסה לדעת ולהבין. כן יש בי תחושת סולידריות... כן אני כואב בשבילו ומתרעם על החברה וכועס ורוצה... אבל עם כל האלטרואיסטיות שבעולם.. חשוב לי לדעת את הדברים אותם כתבתי.. ולא התייחסתי במודע בכל אופן לכל הנושא של הסטטיסטיקות. וזה שקשה לך איתי.. זה מצויין!!! קשה זו הדרך... עם רך אין מה לעשות..

פוז, מדהים ! עד היום ללא תרופות ?

אשרייך, יקירי. התרופות אמנם מצילות אך יש להן מחיר, (חייב לציין שהוא שולי ולא ממש חשוב בהשוואה להצלת חיים) לי יש כאבי בטן והכבד שלי צועק "הצילו"...

pozpaz

New member
יונק...

ישנם רבים ממני שנשאים הרבה יותר משלוש שנים וללא תרופות עדיין. אני גם מוכן להודות שבמידה ניכרת... המחות על רגע קבלת הכדורים - והשפעותיהם, מטריד אותי. צר לי שזה מה שעושה לך.. אבל אם זכור לי מהודעה קודמת.. קבענו על איטלקי לא? אולי זה ירגיע ביטנך?

קראתי את הכתבה..

והתעוררו אצלי כמה תהיות..ולא רציתי לשמור אותן לעצמי..!! קודם כל,לדעת "שקוף" שהוא פוטר בגלל האיידס..!! (הרי היו לא המלצות לא?) אז "בשל העדרויות רבות כבר מפטרים?? לא יאומן שבת"א,(דווקא בת"א!) שרק לא מזמן התקיים שם מצעד הגאווה הגדול בארץ..!! ליברלים אעלק..!! צבועים.. עוד תהיה: אני שואל את עצמי,למה בכלל הוא נכנס לזה?? זה שווה לו? בשביל משרה בעיריית ת"א? ואז עולה עוד תהיה..וואו..!! זה לוחם..!! רק שתדעו,הוא נלחם על המשרה שלו.. אבל אני חושב שבעיקר הוא נלחם, בשביל כולנו בעצם..!! האמת,שכבר מזמן אני רוצה שתהיה "פרשיית איידס" שתרעיד את המדינה..!!! שאנשים יבינו שזה כאן ועכשיו..!!! ויתחילו להתנהג בהתאם..!!

נשא חם

New member
תגובה

נו מה חדש מענין מי היתה הפיה הטובה שלחשה למנהלים שהוא נשא

למעלה