חשוב לציין

chrisakachris

New member
חשוב לציין

שהצבעים החדשים האלה איומים, והעיצוב זוועה. ובכלל, יש בפורום הזה (ובכלל בפורומים של תפוז) קטינים, ואסור להציע להם בירה. אה כן, ההודעה הזו היא אוף-טופיק. אז אל תיכנסו אליה אם אתם לא ממש רוצים.

אני גם מזועזע

מהצבעים, קיבלתי עכשיו את הכאב עיניים של החיים שלי את\ה מוזמן\ת להתלונן למנהלים

j u n k

New member
כן...

כשנכנסתי אתמול קיבלתי זעזוע מח...מה זה הצבעים האלה? והפירסומת שתופסת חצי מסך? אבל הגעתי למסקנה- שתפוז חייבים לממן את עצמם איכשהו ומאחר וכולם התלוננו על פירסומות קופצות קיבלנו כזאת פירסומת (וחסות). חוצמזה שזה ממש לא ישאר כך עוד שבועיים זה אמור להתחלף (נקווה למשהו יותר נורמלי). ועד אז........נחייה

Me Happy

New member
אכן.

יש עוד מה לשפר בפרסומת החדשה של תפוז. אני מבקש מכולם להיות סבלניים, הפרסומת תהיה איתנו רק עוד שבועיים ובנתיים אין הרבה מה לעשות בנדון. תפוז היא חברה מסחרית, שעם כל הכבוד לנו, עדיין צריכה להרוויח כסף על-מנת להמשיך ולקיים את עצמה. בכל מקרה, בימים הקרובים יתוקנו עוד באגים קטנים בפרסומת, כך שהגלישה בפורומים תהיה מהירה וקלה יותר. תודה על ההבנה,

Me Happy

New member
יישנה מחויבות מסוימת, כן.

תראה, ברור לכולם שהפורום הזה הוא לא הפורום הכי פעיל ב
, יש פה בקושי 10 חברים שמבקרים באופן קבוע. ובכל זאת,
לא סוגרת לנו את השאלטר, למרות שהאמן לי שהיא יכולה להעזר בשטח שהפורום שלנו תופס לדברים אחרים. כמו שאמרתי קודם, אני גם לא כל-כך מרוצה מהפרסומת החדשה, אבל שיפרו אותה בימים האחרונים, והגלישה חזרה להיות מהירה (יחסית) שוב.
צריכה לשלם משכורות, לממן שרתים ושטחי אחסון ועוד מיליון ואחת דברים שבטח אני לא יודע. לכן, אני יכול להבין וגם קצת להצדיק את העובדה שהם צריכים את הפרסומות הזאת כמו אויר לנשימה. בנוסף, אני גם מכיר את הנפשות הפועלות. האמן לי שהן קשובות ביותר לצרכי הגולשים ולטענותיהם - אבל פשוט אין ברירה. אני רואה את זה כך כאילו יש לנו שתי אפשריות: להתלונן ולהדיר רגלינו, או להישאר ולנסות לקבל את העניין בהבנה. נדמה לי כי האופציה השניה עדיפה. אתה לא חושב?

chrisakachris

New member
אין ספק

ראשית, מעולם לא טענתי שעל תפוז אסור לפרסם. הקשיים הכלכליים הכרוכים באחזקת אתר כלשהו - ובפרט אתר מקיף ובעל שלוחות רבות כמו תפוז - ברורים לי, ואני מוכן לראות להיחשף לפרסומות על גבי פרסומות אם זה מה שישאיר אתר בחיים. מה שכן, עניינה אותי דרך ההתנסחות שלך ספציפית, למשל הדרך שסיימת הודעה קודמת בפתיל הזה ב"תודה על ההבנה". ואולי זה רק אני. אה, ועוד משהו סיקרן אותי - תפוז נוהגים "להוריד את השאלטר", כהגדרתך, על פורומים צולעים?

Me Happy

New member
ניסחתי את עצמי כך

כי אני שמח שלמרות הכל, בפורום שלנו, בניגוד לפורומים אחרים, אנשים היו מבינים יחסית ולא השתוללו מזעם. לשאלתך השנייה, כבר ראיתי כמה פורומים צולעים שנסגרו. לצערי, בשלב מסוים גם שלנו היה בסכנה שכזאת. אני מאוד מקווה שזה לא יקרה מכיוון שהחרב עדיין לא הוסרה מעל ראשנו.

למעלה