בדיוק...
שמעתי שבהולנד גם דיברו על מדינות מזרח אירופה ששינו את פני התחרות... ואני רק תהיתי מה בדיוק שינה את פני התחרות בשיר האסטוני שזכה, ובשיר הלטבי שזכה... מוזר שזה בא מהולנד, ששולחת שירים מביכים כבר הרבה מאוד זמן. יוגוסלביה תמיד היתה שם, ולהגיד "צירוף המדינות המזרח אירופאיות וטורקיה" בנשימה אחת, קצת מצמצם את 15 השנים שמפרידות בין צירוף טורקיה (1979) למזרח אירופאיות... אבבא לא היו שורה ראשונה, סלין דיון לא היתה שורה ראשונה, חוליו איגלסיאס לא היה שורה ראשונה, לולו לא היתה שורה ראשונה, פראנס גאל לא היתה שורה ראשונה, וקתרינה והגלים היו שורה ראשונה, 20 שנה לפני השתתפותם באירוויזיון. קפריסין, טורקיה ויוון נישקו את התחתית במשך שנים ארוכות, והנה הם כבר כמה שנים בצמרת. אי אפשר להסביר מקום חמישי לקפריסין רק ע"י 12 נקודות מיוון. זה נשמע טוב כתרוץ, אך עלוב כסיבה. ולגבי דוד דאור - לפני שנתיים הוא הופיע פה באיפ"ק. אם היו לי עגבניות, הייתי זורק עליו. כנ"ל גם שאר הקהל ההמום. הוא נתן הופעה איומה ונוראה בחצי הגמר, הוא שיחק עם הקול שלו יותר מדי, ובסוף כבר נגמר לו האוויר ואת ה"לה לה" הלפני אחרון הוא זייף בקולו הרגיל. מתוך 32 מדינות מדרגות בסיבוב הראשון (לא כולל ישראל), הוא קיבל ניקוד מ-19 מדינות, ככה ששוב, תרוץ האנטישמיות ישאר כתרוץ ולא כסיבה.