חשוב לכולם !

ronnl

New member
האירוביזיון מתדרדר

למטה ואת האמת ? דוד דאור הוא מבין היחידים שהיו הטובים ביותר (באובייקטיביות אמיתית אני אומר את זה) וחבל שאין את התזמורת מאחור יותר התחרות הזו הופכת להיות חובבנית למדיי !

tommer28

New member
ארוויזיון 2004 - חצי הגמר

טוב, סיכומים... קודם כל, אני לא יודע אם זו היתה בעייה בהולנד או באולם - הסאונד היה נוראי, שמעו איך כולם מזייפים, הפלייבק היה ממש חלש, וזמרי הרקע בדרך כלל יותר חזקים מהזמר/ת. שנית, נראה שכולם בכל זאת אנטישימים ולא רצו להצביע לנו. או אולי בעצם זאת באמת היתה הופעה די מחורבנת של דויד... לא יודע למה אמרו שהנבל שלו כלכך חתיך, לא היה מי יודע מה שווה. היווני היה ממש שווה, ואחלה שיר היה לו, לרגע חששתי שהוא לא עולה - אבל הידד. זינה נסיכת הכוח מאוקראינה גם היא דפקה הופעה (עם שני בלונדינים אוקראינים מסוקסים שהרימו אותה) וטוב שעלתה. הקוקיץ הזה מבוסניה הרצוגובינה, על מה הוא בדיוק חשב שהוא קיפצץ שם, שהוא במועדון התאטרון?!, ובכל זאת הוא עלה.... השווצים קיבלו 0 נקודות (ואני חשבתי שהם שרו את השיר היווני). האלבנית הזאת (הלסביות יגידו שווה...), היה לי שיר כלכך טיפשי, איך היא הגיעה לגמר?! וכשהאסטונים שרו את השיר האוקראיני עם העמדה פחות טובה... הם חשבו שזה יצליח להם ?! טוב כמעט, הם היו מספר 11 בכל זאת... בקיצור יופי של ערב, למה יש לחכות ביום שבת? לראות שוב את היווני מוריד את הז'קט ואולי יהיה לנו מזל וגם את החולצה. לראות את האיסלנדי - הכי שזיף בתחרות, אין מה לעשות... ולקוות שהולנד תיקח (אין סיכוי) ובגדול

Yaniv-DC

New member
אני בעד איסלנד.

גם יהיה לי הכי קרוב וזול לנסוע שנה הבאה...

ro99

New member
Albania rules!

And I don't think that factors such as Holland, the auditorium, or the sound, have the effect of making people sing off key... They were just crap. That's the beauty of the occasion. I am disappointed that none of you have yet mentioned some of the highlights: the talented Turkish presenters with the stunning dress-sense (how did they achieve that plastered-down hair effect? that pink dress: was it borrowed from a 1970s Barbi? that shiny suit: rubber?)! the fact that all the female "singers" (and I use that word lightly) seem to have bought their dresses at the same discount boutique on Allenby Street(just off Shuk Hakarmel)! I fortunately missed the Israeli performance, although I caught a glimpse of it in the quick replay section and then witnessed the horror of the singer backstage, screeching some "operatic" earache to show us all how talented he is. I'm afraid, that after this, the real thing - the final - can only be a let down... How can you outdo such heights of bad taste? Surely, they cannot reincarnate the late (?) and great James Last and his graceful and tasteful dancers? Or can they?... I live in hope

Yaniv-DC

New member
אלבניה אכן שולטת.

דפקה הופעה מצויינת, חסרת כל זיופים, רק מה... חוסר הבלאנס המדהים גרם למלווים להשמע כמעט יותר חזק ממנה. אחרי חצי הגמר אגב, אלבניה זינקה בסקרים ומועמדת לזכייה כרגע, אבל עדיין המועמדת המובילה היא יוון. כבר לא יכול לחכות למסיבת האירוויזיון שלנו מחר

ronnl

New member
סיכומי אירוביזיון

לא ראיתי את האירוביזיון (החלק השני) אבל ראיתי את הנקודות אני חושב שכרגיל הפוליטיקה והנקודות והירידה ברמה והשירים המטומטמים ניצחו על שירים איכותיים אמנים איכותיים והופעה עם רמה היווני היה מזוויע זינה אמנם ניצחה אבל עדיין בלי שום טעם פשוט מזוויע ומזעזע

tommer28

New member
לא הבנתי...

אם לא ראית, איך אתה יודע שהיה מזוויע ?!?!?!?! אני דווקא ראיתי עם חברים שבאו לפה היה אירוע כיפיי (בבית) ומשעשע (על המסך) מי שהגיע לו (לדעתי) זכה, פוליטיקה או לא השיר הכי טוב בתחרות זכה. היה מעולה !!!

Yaniv-DC

New member
היה...........

אז ככה. לדעתי, מבחינת ההפקה, זו הייתה הפקה איומה עם סאונד שגורם לערוץ 1 להראות כגן עדן. זינה היתה אצלי במקום השלישי, את היווני שמתי במקום השני (נו, בחייאת, מגיע לו רק על החיוך הזה), והסרבי היה ראשון. היה מצחיק לשמוע את אחד ממגישי הניקוד אומר "סרביה הרצגובינה"...
אגב, אם הניקוד היה ניתן בשיטה הישנה, בה רק אלו המשתתפות בגמר מנקדות, סרביה היתה זוכה. כמו שאתם מבינים, יש יותר ברית המועצות מיוגוסלביה... אבל נראה לכם שאירוויזיון ה-50 יתקיים באוקראינה???????

ronnl

New member
תומר

ראיתי את החלק הראשון.... והוא בהחלט הספיק לתת לי תמונה איך הוא יראה ביום שבת.... אז ויתרתי על ה"תענוג". בעיקר כשראיתי את כל מי שהעפיל לתחרות בשבת ובסופו של דבר מי ניצח אחרי הנקודות של שבת.... אז החלטנו לא לראות את התחרות המרכזית אלא את התחרות של רביעי ורק את הנקודות של שבת וכרגיל הפוליטיקה מנצחת בגיאוגרפיה מנצחת ,ושירים איכותיים אין.... שלא לדבר על זה שאין תזמורות מאחור ,ואמנים מהשורה הראשונה או לפחות ברמה שכזו. הכל כאילו מותר אפילו להיות סתם אחד שמתפשט על הפה וצורח GIVE ME SOME MORE כאילו שהוא לא קיבל מהזוג השוודי נדמה לי... התחרות ירדה וכן גם רמתה עם צירוף המדינות המזרחיות וטורקיה וחוץ מזה התחרות הזו ניראת לי היום כתחרות שמוזיקה לא מעניינת אותה יותר... אז במילה אחת היא היתה מ ז ו ו י ע ה !!!השנה אני חייב להגיד רק דוד דאור הגיע עם שיר יפה לתחרות ועם קול מדהים חבל חבל שהאמנים האמיתיים לא מקבלים את מה שהם באמת ראויים לקבל

tommer28

New member
על זה נאמר...

תירוצים של מי שהפסיד.... קודם כל, מוזר לבחור לראות דווקא את הנקודות, בלי התחרות. בשבילי זה החלק המעיק של הערב, את מי זה מעניין בכלל?! שיודיעו מי ניצח ויגאלו אותנו מהמצעד הבילתי נגמר הזה... 36 מדינות - טירוף !!!! דבר שני, לשוודים היתה זמרת ששרה לבד - לא זוג ולא הומואים. אמנים מהשורה הראשונה לא היו שם אף פעם... אבבא עוד לא היו שורה ראשונה ב-73'... ושוב אני לא מבין איך אתה אומר מזוויע על משהו שלא ראית. ולגבי ההצבעה הפוליטית (זה גם כל היום בטלוויזיה וברדיו פה בהולנד) זה פשוט שטויות, דיסוננס של מפסידים. אוקראינה קיבלה 12 נקודות מישראל ומאיסלנד - לא ממש שכנות, 10 משוודיה, אנדורה ופורטוגל (גם לא שכנות) - אז מה ההסבר?! שנה שעברה טורקיה ובלגיה נלחמו על המקום הראשון, אם זה היה בגלל השכנות, אותן המדינות היו צריכות להתמודד גם השנה על המקום הראשון - ואיפה בלגיה?! מקום 22, עוד אחרי הולנד....

Yaniv-DC

New member
בדיוק...

שמעתי שבהולנד גם דיברו על מדינות מזרח אירופה ששינו את פני התחרות... ואני רק תהיתי מה בדיוק שינה את פני התחרות בשיר האסטוני שזכה, ובשיר הלטבי שזכה... מוזר שזה בא מהולנד, ששולחת שירים מביכים כבר הרבה מאוד זמן. יוגוסלביה תמיד היתה שם, ולהגיד "צירוף המדינות המזרח אירופאיות וטורקיה" בנשימה אחת, קצת מצמצם את 15 השנים שמפרידות בין צירוף טורקיה (1979) למזרח אירופאיות... אבבא לא היו שורה ראשונה, סלין דיון לא היתה שורה ראשונה, חוליו איגלסיאס לא היה שורה ראשונה, לולו לא היתה שורה ראשונה, פראנס גאל לא היתה שורה ראשונה, וקתרינה והגלים היו שורה ראשונה, 20 שנה לפני השתתפותם באירוויזיון. קפריסין, טורקיה ויוון נישקו את התחתית במשך שנים ארוכות, והנה הם כבר כמה שנים בצמרת. אי אפשר להסביר מקום חמישי לקפריסין רק ע"י 12 נקודות מיוון. זה נשמע טוב כתרוץ, אך עלוב כסיבה. ולגבי דוד דאור - לפני שנתיים הוא הופיע פה באיפ"ק. אם היו לי עגבניות, הייתי זורק עליו. כנ"ל גם שאר הקהל ההמום. הוא נתן הופעה איומה ונוראה בחצי הגמר, הוא שיחק עם הקול שלו יותר מדי, ובסוף כבר נגמר לו האוויר ואת ה"לה לה" הלפני אחרון הוא זייף בקולו הרגיל. מתוך 32 מדינות מדרגות בסיבוב הראשון (לא כולל ישראל), הוא קיבל ניקוד מ-19 מדינות, ככה ששוב, תרוץ האנטישמיות ישאר כתרוץ ולא כסיבה.

למעלה