חשוב לכולם !

shlomifra

New member
חשוב לכולם !../images/Emo34.gif

הודיעו לכל החברים בחו"ל לצלצל ! אני חושב שהכי חשוב כרגע זה שדוד דאור בא עם מסר של שלום. כאחד שחי ועובד בחו"ל ורואה בכל יום את הטינה וה"אנטי ישראל" , חשוב שכל מי שאת/מכירים בחו"ל יקבלו אי מייל מכם בכדי שהם יתקשרו עבור ישראל. זיכרו ההצבעה ביום רביעי בערב,12.5.04 - בחצי הגמר - חשובה מאד בכדי שישראל תוכל להשתתף בתחרות האירוויזיון במוצ"ש ! וכמובן גם ביום שבת בלילה ! ההצבעה בכל מדינה היא ע"י הטלפון וניתן להצביע עבור מדינה אחת בלבד - חוץ מהמדינה בה אתה נמצא ! עזרו לדוד דאור ולישראל בימים אילו !!!

tommer28

New member
ממש חשוב....../images/Emo4.gif

הארוויזיון קובע כמובן אם העולם אוהב אותנו או לא...

ro99

New member
Do you really think that...

A Eurovision song with a message of peace is enough to erase everything else that has been done in Israel's name? I somehow doubt it... Even Arik Sharon in a silver bikini singing "Voulez vous Couchez avec moi" to Arafat is not enough to fool people. Oh, shit. Now I have this image burnt on to my retina for eternity

itay82

New member
אני לא מפקפק

בחשיבותו העולמית של האירוויזיון, כי הרי ידוע שכל אדם באשר הוא צופה בזה, אבל עדיין, נגיד, במקרה ו... אפילו אם אולי יצביעו כל יהודי העולם לדודי דאור (כן, אנחנו יודעים, שיר הבא עם מסר של שלום and all of that crap, ולכן כל עמי העולם יגידו: כן, הם סך הכל מתוקים), האם זה יזיז למישהו? ישפר את תדמיתנו? ישפר את המצב במזרח התיכון? יביא שלום? יעזור במשהו חוץ מעוד איזושהי התפרצות שמחה לא פרופורציונלית בארץ שעיקרה הוא "עוד פעם הראנו לאנטישמים האלה"? משום מה אני לא משוכנע שזה מה שיעזור במשהו.

tommer28

New member
תגידו,

זה רק שלושתנו כאן ?! איזה שקט, איזו דממה... הפורום בחופשה מרוכזת באילת ולא הזמינו אותי (יאאאאנננננק, שוב לא הזמינו אותנו. זה בגלל אמא שלך....)

Yaniv-DC

New member
מי אמר אירוויזיון?

טוב. לפני שאני מתחיל, הנה גילוי נאות. אני מטורף על האירוויזיון, אני מחכה לו בקוצר רוח ריגרדלס אוף דה איזראלי סונג, ואפילו הקמתי את פורום אירוויזיון לפני שנתיים וחצי, שהיה אז הפורום הראשון בארץ בנושא והראשון בעולם בעברית (כיום יש שלושה, כולל למה נט). ועכשיו בואו נדבר טיפה על ישראל בשנים האחרונות והשיר הישראלי השנה. מאז "אין דבר" ב-2001 אנחנו מאשימים את אירופה באנטישמיות. כששרית חדד סיימה במקום ה-12, אירופה היתה צוררת יהודים, ובשנה שעברה עם ליאור נרקיס במקום ה-19, זה היה בגלל הניאו נאצים. ובכן רבותי, לא כך הוא המצב. נכון שכישראלים ויהודים יש לנו את הלוקסוס הזה של לתרץ כשלונות תחת כותרת האנטישמיות, אבל, מדובר בס"ה באסופת שירים זוועתיים ששלחנו, אנכרוניסטים יותר מבוסניה הרצגובינה בימים יפים, ובזמן ששאר העולם שר על אהבה, על חגיגות ומסיבות, ישראל ממשיכה בפאתוס שנות השבעים על השלום והאחווה העולמית. השיר הישראלי בהחלט היה יכול להגיע רחוק, אם למשל, היינו עכשיו בשנת 1975. אבל בזמן שישראל ממשיכה להרכיב שירי נוסחה, הסיבה היחידה שדוד דאור לא יעלה לגמר תהיה שירו המחורבן. מדוע הטינה לישראל היא רק תירוץ? די להציץ בטבלת המנקדות כדי לראות שהמנקדת הגדולה ביותר של ישראל היא לא אחרת מאשר צרפת. יבואו החכמים ויגידו שזה בגלל כל היהודים שבאים ומצביעים בהמוניהם לישראל בעידן הטלווטינג, אבל אם תסתכלו בטבלאות הניקוד לפני עידן הטלווטינג, תראו שהמצב היה כך תמיד עוד מימי צוותי השיפוט. ועוד דבר. לאירופים זה נראה קצת צבוע שאנחנו באים עם מסרים של שלום. לא שחלילה אני נוקט פה עמדה (אני חושב שהם צבועים יותר מצבוע), אבל נראה לי שלישראל יואיל הרבה יותר לבוא עם שיר רגיל, שמח, עליז, קשקשן וללא מסר. וחוץ מזה, קולי הולך לזמר האיסלנדי, בעיקר אם הוא יוריד את החולצה.

tommer28

New member
רק כדי להיות הקונטרה

(אני הרי נודניק ידוע) כששלחנו את פינג פונג היה יותר טוב? זה בכלל לא עניין של תוכן, אם השיר לא טוב, הוא לא טוב ולא יצביעו בשבילו. ולעניין האנטישמיות אגיד שההולנדים (למשל) שונאים את הגרמנים הרבה יותר מאת הישראלים.... אז הטיעון לא תופס לדעתי.

itay82

New member
ועכשיו אני הנודניק

ממתי יש שירים טובים באירוויזיון?

tommer28

New member
צא בחוץ...

יש שירים מצויינים בארוויזיון אתה לא מתבייש? ואתה מתהדר בתואר הומו?!
דוגמאות?!... דינג-דינג-דונג, הולנד 75' ווטרלו, שוודיה 73' ווטס אנוטר ייר, אירלנד 80' הורה (
), דני טולדנו 82' שיר הבטלנים דיווה ושמישהו יעזור לי פה....

itay82

New member
בזמנו

היה לי חבר שניסה לשכנע אותי שבאירוויזיון יש שירים מגניבים. הוא שלח לי כל מיני שירים שלא זכו מכל מיני אירוויזיונים, והיו כמה שהיו חביבים. העניין הוא שאם בשנה האחרונה התחלתי לפתח איזושהי אהדה כלשהי לאירוויזיון, השהות האחרונה בסטוקהולם הרסה הכל. אי אפשר היה להתחמק מהשיר השוודי. בכל מקום בכל שעה בכל דקה ובכל שניה - לנה PH עם det gör ont, וזה באמת שיר גרוע. אז כן, עכשיו אני בטראומה ואני לא מתכוון לצפות באירוויזיון השנה (הבטחתי לידידה ללכת לפסטיבל סרטים לסבי המתקיים באותו הערב).

Yaniv-DC

New member
תגובות לתומר ולאיתי

תומר ידידי, אם תקשיב לגירסת הדיסק של "שמח", תגלה שיר מצויין. אבל מה... מיטב הטכנאים/מעבדים/מפיקים יכולים אפילו לעבד את קולי ולהפוך אותי למועמד ראוי. הבעיה עם פינג פונג לא היתה שיר גרוע, אלא מבצעים איומים. אם הועדה המטופשת לבחירת השיר הישראלי היתה עושה את הצעד הנדרש באותה שנה, ובמקום לבחור בשיר ע"פ הקלטות שנשלחו, היתה מזמינה את המועמדים הסופיים להופיע בפניה בלייב, אני בטוח שפינג פונג לא היו נבחרים. ולענייני שנאה וידידות, בשנה שעברה יוון וטורקיה ניקדו אחת את השניה. לאיתי - תזהר ממני

tommer28

New member
I didn't get the example

greece gave turkey 7 points (and they won, so it was a good song I guess) Turky gave Greece 4 ?! what does it say ?! now, greeceand cypurs give eachother usually 12 points but I guess they have also the same taste, as cypursian (or whatever) are greek origenally. NL and BE also give eachother points (almost) every year but not really a lot of points (3-4 usually). and finally, as Ierland won 7 times, I am sure everybody just loves them ?!

Yaniv-DC

New member
הסיפור היה

שזו הפעם הראשונה שטורקיה ויוון החליפו נקודות. יוון הרי פרשה בעבר מהתחרות בשנה בה טורקיה הצטרפה... לגבי אירלנד - מאז החלה שיטת הטלווטינג, אירלנד מסיימת בתחתית. האירים זכו אך ורק בתקופת צוותי השיפוט. מה זה אומר? זה אומר שהקהל לא אוהב בלדות איומות, נוראות ומשעממות כמו אלו האיריות.

AngeIDust

New member
דווקא יכלנו להצביע

והכל בזכות נסיכות מונקו (?) היעקר שהמקדוני שלי עלה לגמר.

Yaniv-DC

New member
מקדוני דווקא?

אני הייתי עושה את הבוסני והיווני (קצת אוחצ'ים, אבל
), וביום שבת גם הצרפתי יצורף למיטה. אם כי כולם יבעטו החוצה ברגע שהאיסלנדי יבוא.

AngeIDust

New member
היווני! היווני!

אפילו המנחה אמר שהוא היה עושה אותו (במילים יותר מעודנות ונסתרות). והצרפתי בכלל לא משהו... הוא בלגי

למעלה