חשוב לי שתקראו..=]

skaatushonet

New member
חשוב לי שתקראו..=]

טוב,אז אחרי האשכול שלי שסיפרתי על המפגש המדהים שלי איתו,רק כשכל זה מתחיל להתעכל לי עכשיו,אני רוצה לכתוב לכם משהו שחשוב לי להגיד לכם...אני לא ממש יודעת איך להגדיר את המאמר הזה,אז פשוט תקראו..ומצטערת אבל זה יהיה ארוך...
טוב,אז 3 שנים אני מחכה ליום הזה. אני לא יודעת מה איתכן,אבל 3 שנים בשבילי זה המון. אני זוכרת, שכל פעם שמישהי פתחה אשכול וכתבה בכותרת "פגשתי אותו!!!" או "סוף סוף זה קרה" וכאלה,ולא תמיד רציתי להכנס. כי לקרוא אשכולות כאלה היה מכניס אותי לדיכאון..(ושתבינו,אני שמחה בשביל כולכן באמת,ולפעמים גם כתבתי את זה,אבל זה היה קשה לי לקרוא...) ותמיד כשהייתי קוראת את האשכול הזה שהחלום שלכן התגשם,היו בי רגשות מעורבים. כל כך שמחתי שיש עוד בת אחת שהראל עשה אותה מאושרת!!! אבל בכל אשכול כזה התחזקה ההרגשה שלי שלי זה לא יקרה. אני גם זוכרת שחברה שלי אורטל (שבפורום,אבל ניתקו לה את האינטרנט) פגשה אותו בחנוכה. כ"כ שמחתי בשבילה!!! קראתי את האשכול שלה והתחלתי לבכות מרוב שמחה.. היי,אורטל,שהייתה במצב שלי,פגשה אותו! זה נתן לי סוג של תקווה... אני גם זוכרת שהראל בא לירושלים עם "מי שחלם" רק להופעה אחת. כל כך התבאסתי כשנגמרו הכרטיסים!!! ועוד יותר התבאסתי כשגיליתי שילדה מהכיתה שלי הולכת,כשהיא בכלל לא אוהבת את הראל...
כשהראל בא לירושלים עם "פסטיגל גיבורי על" קניתי כרטיסים,ואפילו הייתי שורה ראשונה!!! אבל אז הראל קלט שיש קבוצה באמצע של בנות שאוהבות אותו (לא יודעת אם הן מהפורום) אז הוא כל הזמן שר להן,ולא הסתכל עלי בכלל
בסוף היו בנות שבאו עם ההורים שלהן והשומרים נתנו להם להכנס לקלעים,ואני,שכל כך בכיתי-לא נתנו לי למרות שכל המטרה שלי היתה רק להגיד "הראל,אני אוהבת אותך"
(בהזדמנות זו-תודה ע-נ-ק-י-ת לליטל ולאמא שלה שניסו לדבר עם אלון ועם השומרים...!!!) הייתי גם בהופעה בגוננים,ששם בכלל היה ג'ונגל ולא התקרבתי אליו בכלל, הייתי בהופעה בראשון למען הנכים,אוי כמה שהוא היה מדהים!זה היה בדיוק ביום של היומולדת שלי, אבל לא רציתי להתקרב אליו כי היו בנות שבאו והצטלמו,אבל הראל בא בשביל הנכים...
הייתי בהופעה שלו עם עדי והראל מויאל בבית הדר,ולא היה סיכוי בכלל להתקרב אליו.. הייתי ב"נותנים תקווה",אבל יצאתי יותר מידי מאוחר והראל כבר הלך. גם אני ניסיתי למצוא פרוטקציות,אבל זה לא ממש עזר... הייתי כל כך חסרת תקווה שאני אפגוש אותו, אבל המשכתי להאמין כי ידעתי שזה יבוא יום אחד... ובדיוק לפני שבוע,ביום רביעי שעבר, זה קרה. הוא היה כל כך מושלם!!! ואחרי כל השנים האלה,היה באמת שווה לחכות. הראל-אני רוצה להגיד לך תודה.תודה רבה על זה שגם אם אני לא איתך אתה מעודד אותי ומרגיע ומשמח עם השירים שלך.תודה על שאתה אתה,ותודה על כל הטוב שאתה עושה.אני אוהבת אותך. אלון-תודה רבה על שאתה שומר ככה על הראל,מנסה שהוא יפגע כמה שפחות ובוא בזמן שאנחנו נגשים את החלום שלנו ורואים שאתה עושה את זה מכל הלב ובצורה הטובה ביותר.אתה בן אדם מדהים ורואים עלייך! ואל תשכח את ההבטחה שלך,כי אני לא שוכחת
אני רוצה להגיד לכל הבנות שהתכוונו ללכת לפגוש אותו בראשון לציון,ולאלה שלא פגשו אותו בכלל עדיין, אני מבטיחה לכן שזה יבוא!!! אם לא עכשיו,אז בסיבוב הופעות
כל מה שכתבתי למעלה זה 3 שנים ארוכות ומייגעות של המתנה לפגישה איתו,3 שנים שגם לי כתבו את זה.. אבל האמנתי בסוף,וזה באמת קרה. אז תחכו קצת,זה יגיע בזמן שהכי פחות ציפיתן... אל תשכחו את המשפט "אם הייאוש בא לקראתך אל תתן לו יד..." אל תתיאשו,זה עוד יבוא. מניסיון.
אשמח אם זה יהפוך למאמר...!

מ א מ י2

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo219.gif

פווו..חם לי מלקרוא >< הלוואי שזה יקרה לכל אחת מאיתנו בפורום

בדיוק כמוני. ושנינו באותו יום...

ובאותו מקום. 3 שנים בחיים שלי לא חיכיתי לשום דבר
ואז בבום אחד לראות ולא לעקל. את ל יודעת איך אני שמחה בישבילך מתוקתי
-קרן-

skaatushonet

New member
גם אני שמחה בשבילך המון!!!!

לוקח זמן לעכל.. אבל זה יבוא חחח

skaatushonet

New member
מקפיצהההה

אביבוש או ליוש אתן יכולות להפוך את זה למאמר בבקשה?

i love skat

New member
המאמר ../images/Emo23.gif../images/Emo210.gif

אודליוש, מה שכתבת באמת מקסים
התרגשתי מאוד לקרוא את זה..
וכמובן שזה הפך גם למאמר, http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1226&a=74260&c=495&sc=441&ssc=0 וזה הזמן לציין שמי שרוצה לכתוב משהו שיהפוך למאמר, מוזמן לעשות את זה בכל יום בשבוע..
ולי ואני כבר נדאג לכך שזה יפורסם
יישר כח

למעלה