חשוב לי שתדעו...

שפנפן

New member
חשוב לי שתדעו...

מחר , יום שלישי החליטה אלונה ,מספר חברי מועצה , ומספר מצומצם של פעילים על הצטרפות למחאה של כביסה שחורה וקל"ף. במסגרת המחאה , הקואליציה הזו רוצה שנעמוד ונפגין מול ההפניניג בלי להכנס אליו ולקחת חלק ממנו. הקואליציה תמכה על גביית עשרה שקלים על כניסה להפניניג שתגיע לכיסה של האגודה ובתור אנשים שבאו לחגוג את חג הגאווה שלהם ולעורר את הקהילה הם לא אמור להיות חייב לממן את האגודה ,שהיא בהחלט לא אירגן הגג שלנו! אני וכל פעיל אחר בתנועה יכול להסכים עם גישה זאת , יכול גם לא להסכים עם גישה זאת. חשוב לי לדעת שהחלטות המועצה לא סותרות את האידיאולוגיה של פעילי התנועה. מצד אחד , בתוך ההפניניג נוכל לקבל חסיפה של הצבעים ליותר אנשים מהמצעד , נוכל לחגוג את חג הגאווה שלנו. מצד שני , נוכל לחלק לרוב האנשים בכניסה להפניניג , האגודה דורשת סכום של 500 שקלים בכדי להקים דוכן בהפניניג שאפילו מפלגת יחד לא תשכור דוכן. מעבר לכך נוכל להביע את עצמינו לדעתי בצורה יותר טובה ואת האידיאלוגיה שלנו. השאלה שלי היא מה אתם חושבים על כל הנושא? אל תקצפו למסכנות , תשאלו ואשתדל לענות על הכל. תודה
דור.

MichelleS

New member
אני תומכת

כמו שאני רואה אותו, מצעד הגאווה צריך להיות דומה יותר למה שהיה בירושלים. מצעד שבו לא מפחדים לדבר על פוליטיקה, שבאמת מביע מחאה כלשהי. מצעד אשר הצועדים בו זוכרים שלמרות כל ההישגים, לא הכל ורוד. המצעד הופך להיות יותר ויותר מסחרי. המסר נשכח והמיקוד הוא בדברים השוליים (כמו הופעה של מאיה בוסקילה). הקפיטליזם המשתולל הגיע גם לקהילה. אנחנו חסרים את הסולידריות החברתית עליה אנחנו מדברים. לחלק מהצועדים 10 שקלים הם הרבה כסף. לרוב הארגונים 500 שקל על מנת להקים דוכן הם מעל ומעבר. לאנשים אלו אין מקום בהפנינג? על מה אנחנו בעצם משלמים את הכסף? על המשאיות המסחריות? על דוכני הממכר שיהיו שם? על ההופעות שנועדו קודם כל למטרות של יחסי ציבור? על הזכות להיכנס לתחום הספורטק שהוא מרחב ציבורי?

למעלה