חשוב לי מאוד - ארוך

די27

New member
חשוב לי מאוד - ארוך

היי אבי חולה במחלת סרטן הערמונית בן 52 . הוא מטופל בשתי הרפואות קונב' ואלטר' . לאחרונה בדיקות הדם שלו לא היו כל כך טובות .. הכולסטרול גבוה וכן גם הטריגליצרידים (שומנים בדם) 300 ומשהו קראתי על השומנים בדם - והבנתי שגם בעקבות טיפול הורמונלי הם עולים . אני חוששת מאוד כל ההשלכות של המחלה הנוראית הזו . אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על דרכים טבעיות להורדת טריגליצרידים - כולסטרול . וכן האם יש קשר לכבד או לקיבה - האונקולוג ביקש שיבצע ct לקיבה על מנת לשלול גידול חדש . כי אבי התלונן על כאבי בטן (בעקבות הטיפול האלטרנטיבי - הומלץ לאבי מאז ידיעת המחלה לעשות חוקני קפה - והוא עדיין ממשיך אחת לשבוע - מה אתם אומרים אולי זה יותר מדי ושיפסיק ) מקווה שלא הסתבכתי לי בשאלות - אני מוטרדת מאוד כל עזרה תתקבל בברכה תודה

freearth10

New member
הזדקנות

כל הבעיות של אבא שלך מתנקזות לנושא מרכזי אחד - תחושת ההזדקנות, שבאה לידי ביטוי באחד או יותר תחומים בחייו. ואם יש משהו שאת יכולה לעשות - זה באמת להעיר מחדש את החיוניות שבו, אולי בכיוונים חדשים. יתכן מאוד קשר לקיבה ובעיקר לכבד, אבל לא בטוח שברמה הפיזית אלא יותר ברמה הרגשית. רגשות תקועים, שינויים שחלים עכשיו בחיים - זה בהחלט אחד הדברים שמניעים כרגע את אבא שלך, או יותר נכון גורמים לחסימה. לכאבי הבטן לא הייתי מייד מתייחסת בהקשר של סרטן, אלא אולי דווקא בהקשר של בעיות לבביות, כי כאשר אנחנו נחסמים רגשית ולא מצליחים לעכל דברים, זה פוגע בשמחה שלנו שמיוצגת על ידי הלב. אולי כדאי לשאול את המטפל האם ניתן להחליף את החוקנים בעשב חיטה שגם הוא מנקה רעלים. האמת היא שאני לא מכירה חוקן קפה, אבל לי לפחות זה נשמע קצת פולשני מידי ואני מאוד מבינה את השאלה שלך, אז תתייעצי עם המטפל, כי היתה לו מטרה מסויימת בהמלצה זו. ואולי עוד מילה או שתיים עלייך. הדבר האחרון שאת היום יכולה להרשות לעצמך זה להיות מוטרדת. את עושה את המקסימום האפשרי מבחינתך וזה כל מה שאת יכולה לעשות. וזה הרבה מאוד.
מאיה

די27

New member
../images/Emo99.gif היי

היי מאיה מסכימה אתך ברוב אבל בנוגע להזדקנות אז לא ממש . עד שגילו את המחלה אצל אבי הוא פשוט היה פנתר , אבי מותש רגשית , פיזית , לא מאמין שישרוד עוד הרבה זמן ולמה להתמודד עם המחלה גם ככה הכל חרא . וההרגשות האלו צצות רק כשיש לו כאב פיזי - וזה כאב שלא יתואר . המחלה פגעה לו בעמוד השדרה = כל העצבים . בכל אופן תודה לך והמשך סופשבוע מהנה בנוגע לשומנים ולכולסטרול בדם יש לך מושג מה יכול להוריד אותם - הוא לוקח אומגה 3 כמות של 3000 מ"ג , וגם אוכל סיבים תזונתיים ??

freearth10

New member
יש כאן אנשים שיוכלו בנושא זה לעזור

יותר. מהמעט שאני יודעת: זרעי פשתן,פולי סויה,תפוח ושיפון. אני לא יודעת עד כמה זה אפשרי אבל גם פעילות גופנית כלשהי חשובה מאוד לזרימה ולכולסטרול. התחילי עם כל תנועה שהוא יכול עדיין לעשות ונסי להרחיב אותה לאט לאט. אבל יותר מכל - עיסוי עדין, חיבוק ונשיקה. ו
אחד גדול ממני אליך. מאיה

bestofhealth

New member
חוקני קפה

מאיה, אני בוחר להתייחס רק לחלק בהודעתך הקשור לחוקני קפה. מטפלים אלטרנטיביים השתמשו (וכמובן ממשיכים להשתמש) בחוקני קפה מזה הרבה מאוד שנים. הרופא היהודי הנודע מקס גרסון, הידוע בטיפולים שלו במחלת הסרטן החל כבר בשנות ה - 30 להשתמש בחוקני קפה כחלק כמובן מתוכנית הטיפול הכוללת שלו בחולי סרטן. בשיטת גרסון הידועה משתמשים בחוקני קפה באופן יומיומי. חוקני קפה מרחיבים את תעלות המרה, ומגדילים את זרימת מיצי המרה. חוקני קפה ממריצים את המערכת האנזימטית בכבד, אשר אחראית להוציא מן הדם סוגים שונים של אלקטרופילים. מחקר שנעשה באוניברסיטת מינסוטה, מיניאפוליס, המחלקה לפתולוגיה ע"י WATTENBERG, SPARNINS, LAM מצא כי תחת השפעה של חוקני קפה, ה - GLUTATHIONE-S-TRANSFERASE, המרכיב העיקרי של המערכת האנזימטית בכבד, יכול להוציא פי 6-7 יותר אלקטרופילים מהדם מאשר במצב רגיל. בזמן שהקפה נמצא במרה, הדם מספיק לעבור דרך הכבד לפחות 5 פעמים (כל 3 דקות כל הדם שלנו עובר דרך הכבד) והוא פשוט שוטף החוצה דרך המעיים כמות גדולה של רעלנים. כנסי ל - www.gerson.org או ערכי חיפוש ל - Gerson+cancer תמצאי שם חומר מאוד מעניין. אני לא יודע מה תחום הטיפול בו את מתמחה, אולם לצניעות דעתי מן הראוי שכול מרפא אלטרנטיבי ידע משהו על גרסון, שיטתו וחוקני קפה. אגב גם חוקני מיץ עשב חיטה מאוד מועילים ו - ANN WIGMORE השתמשה ועדיין משתמשת בהם במוסד שלה בבוסטון. כן יש גם די הרבה מרפאים טבעיים שמשתמשים בחוקני עשב חיטה. השמש שוב מציצה לה החוצה ווויייי... איזה כיף.. אני הולך לחלוט לי ספל גדול של תה ירוק+ ורבנה לימונית... וואאוווו... מממממ... צ'או...המים כבר רותחים...

dudi adler

New member
היי די

אני קורא את הדברים שאת כותבת אודות אביך ואודות ההתמודדות של המשפחה ושלך. אין לי עצות לתת לך, אך אני מחזק את ידייך ושולח לכולכם רייקי, אם תרצו קבלו. דודי

dudi adler

New member
היי די

אני קורא את הדברים שאת כותבת אודות אביך ואודות ההתמודדות של המשפחה ושלך. אין לי עצות לתת לך, אך אני מחזק את ידייך ושולח לכולכם רייקי, אם תרצו קבלו. דודי

די יקרה

לא ציינת איזה טיפול אביך מקבל ברפואה המשלימה , ומה האבחנה שנאמרה לו. חוקני קפה?? תוכלי לפרט?

די27

New member
היי יעל - ארוך מאוד מאוד

אבי חולה מזה כ3 שנים בסרטן הערמונית . גילינו את המחלה במצב מאוד מתקדם בשל רשלנות רפואית - המחלה התפשטה לעצמות הכסל ולעמוד השדרה . אחריי שיחות עם רופאים קונבנ' נאמר לנו שאבא לא יחזיק הרבה זמן מעמד והטיפולים שהוא ראוי לקבל הם - טיפולים הורמונליים ולכאבים הקרנות - והוסיפו כי לא להרבה זמן זה יחזיק אותו. אז כמובן שנרתמנו כל המשפחה ולא הסכמנו שיקבל את הטיפול הנ"ל ולכן פנינו לרפואה משלימה - אבי טופל בעבר בתרופה אשר ייבאנו מחו"ל (על סמך מאמרים שקראנו ועזרה באינטרנט) שנקראת - pc spec "תקווה" לערמונית , וspec - לגרורות . התרופה עשתה פלאות במשך שנה וחצי אבי השתמש בה ובנוסף תוספים אחרים ודיאטה נטולת בשר ומזונות מן החי - אבל צחוק הגורל - משרד הבריאות הבינל' הורה לחב' להפסיק לייצר וגם למכור - התרופה הנ"ל היתה גורמת לקרישתיות בדם והיו אנשים שלא לקחו במקביל מדללים כלשהם והגיעו במצב קטטוני לבה"ח. וברגע שאזל לאבי המלאי ואחרי נסיונות קולשים שלנו לנסות לחקות תרופה דומה - כן ממש רקחנו לו אבל כנראה לא במינוים הנכונים ומעבר לזה לא עם כל הצמחים שהיו בתרופה - כל הזכויות שמורות לחברה המזדיינת בחו"ל (סליחה) . מחלתו של אבי התפרצה הגרורות התפשטו בכל הגוף ונאלצנו לפנות לרפואה הקונב' . הוא קיבל טיפול הורמונלי לתקופה עד שהמחלה נסוגה - ואז אמרנו לו להפסיק כי אחרי זמן מה זה לא אפקטיבי והוא לוקח במקום פיטואסטרוגנים - צמחי (חברה אחרת מנסה לחקות את התרופה שנלקחה בעבר - ) אז כיום אבי מטופל ברפואה הקונב' לא כימוטרפיה והקרנות הוא מקבל אחת לחודש עירוי כמובן כימי של משהו שנקרא "זומרה" - אמור להרחיק את הגרורות מהעצמות. וברפואה המשלימה כמו שאמרתי תוספי מזון ואת התחליף פיטואסטרוגן. כל חודש אבי עושה בדיקות דם ואנו עוקבים אחרי המחלה . בחודש האחרון התחילו שוב הכאבים בגב והבדיקות מראות שוב על התעוררות המחלה . אמרנו שנחכה עד יום ג' השבוע והוא יעשה שוב בדיקות - לאחר שהעלנו את המינון ההורמונלי ונראה אם יש שינויים . האונקולוג המליץ לעשות שוב מיפוי עצמות (נעשה לפני חצי שנה - המצב היה מפושט מאוד) וct בטן כי אבי מתלונן בזמן האחרון על כאבי בטן בנוסף לכאבי הגב והפחד שלא התפתח גידול חדש . בנוגע לחוקני קפה - כשפנינו לרפואה המשלימה בתחילה עזר לנו נטורופת שהמליץ על כל התוספים וגם על חוקני קפה - וזה בא בגללי אני חושבת כולנו היינו באטרף של מה לעשות ואיך לעזור - אז קראתי על פטריית השיטאקי המחוללת פלאים ונתתי לאבי לאכול ואני הצטרפתי אליו כדיי שיהייה לו יותר נחמד - אבי היה על סף מוות אלרגיה מאוד חריפה בכל הגוף היה מאושפז שבועיים - וגם אני פרחתי וקיבלתי זריקות - הסתבר שלא אכלנו את זה כמו שצריך - הווה אומר לא הרתחנו אותם. והכבד של אבא ניזוק - מאז אחת לשבוע הוא עושה חוקן קפה שאמור לתת תמריץ לכבד ובכלל לנקות - וכן זה עזר . רק שעכשיו עם הכאבי בטן והחוסר ידיעה למה הם קיימים אנחנו מפחדים שמא החוקן גם יזיק לו. רוצה לציין עוד משהו - בעקבות המחלה בכדיי לעזור לאבי ולהתקרב אליו ברובד הנפשי למדתי רייקי וטיפלתי בו במשך החצי שנה הראשונה וזה עשה טוב . למרות שאבי סקפטי לדברים אלו הוא היה פתוח להכל , ועם כל זה שלא הודה זה עבד. בנוסף הוא קיבל כמה טיפולים בדיקור ע"י ד"ר לי - הפסיק את הטיפולים בעקבות קשיים כלכליים וגם אני חושבת מבושה - אבי מאוד סגור בתוכו . מחיר התרופות , אמי שמפרנסת יחידה ואנחנו הילדים שעזרה פיננסית לא ביכולתנו . אני בהריון בחודש שמיני וכל היום בוכה אני כל כך אוהבת אותו אותם את הוריי - את יודעת אלו הורים שלא עשו שום כלום בשביל ההנאה האישית שלהם הכל בשבילנו ולראות אותם היום - זה פשוט רע . הורים כאלו חמים ושופעי אהבה . היום אבי בא אלי על הבוקר (בדר"כ לא יוצא מן הבית אבל שכרתי דירה כמה בניינים לידם) וקנה לי שוקו עם עוגה (מזכיר את תקופת הבה"ס )וישב אתי דומע - ופתאום התחיל לבכות ודיבר על המחלה ,על הכאב ועל ההתמודדות והשינוי בחיים (השיגרה של עבודה בית , הסקס שלא קיים כבר , האוכל שאהב , הכוח שהיה לו ) ואמי סיפרה לי שהוא מפחד שהוא לא יזכה לראות את התינוק הגדל בתוכי - הוא מאוד רוצה להבריא הוא ממש נלחם - אבל כשהכאב הפיזי מגיע הוא פשוט גמור. וזהו זה הרגשתי צורך פשוט להוסיף את ההתמודדות שלי עם השינוי בחיים של משפחתי . כואבת מאוד ולא יודעת אם אני מזיקה לעובר שאני בסערת רגשות כזאת כל היום , כל יום . שיהייה שבוע נפלא לכולם

די יקרה ../images/Emo24.gif

אני שולחת לך מסר תשובה לגבי אביך עם המלצה של מטפלת . אולם הייתי ממליצה לך בחום לגשת גם כן לטיפול , את עוברת ימים לא קלים , בנוסף להריון שהוא גורם סטרס ומחליש את הגוף מאוד . אני חושבת כבר על היום שאחרי הלידה , את זקוקה לכוחות גוף ונפש ונשמע לי שאת זקוקה לחיזוק - טיפול משולב של מגע עדין דיקור וצמחי מרפא יכול מאוד לעזור לך. היו חזקים , הרבה בריאות , ולידה קלה ומוצלחת, יעל

bestofhealth

New member
אביך

הי די, אני איני נטורופט או מרפא אלטרנטיבי מסוג אחר. אבדתי את אחותי ואימי למחלה הארורה . מאז מות אחותי לפני כ-15 שנים אני חוקר ללא לאות את המחלה ובעיקר שיטות אלטרנטיביות לרפויה. אשמח לעשות כל שביכולתי לעזור. אנא השאירי את ה-E MAIL שלך כדי שאוכל ליצור איתך קשר. גובי

די27

New member
היי ../images/Emo140.gif

צר לי מאוד לשמוע על אובדן אנשים הקרובים אליך ואכן זו מחלה ארורה וההתמודדות אתה קשה גם למשפחה . אשמח לשמוע וגם להתעדכן לגבי חידושים ודרכים אשר יוכלו לעזור האי מייל שלי הוא [email protected] וסתם אם בא לך לדבר אשמח תודה ושבוע נפלא

dudi adler

New member
היי די../images/Emo141.gif

אני קורא את הדברים שאת כותבת אודות אביך ואודות ההתמודדות של המשפחה ושלך. אין לי עצות לתת לך, אך אני מחזק את ידייך ושולח לכם רייקי-אם תרצו קבלו. דודי

dudi adler

New member
אופס, המחשב הראה שההודעה לא נשלחה

אז ניסיתי שוב ושוב, בסוף כולן נשלחו.

למעלה