חשוב לי לשתף

חשוב לי לשתף

אומנם לא הייתי משתתפת פעילה אבל קראתי ולמדתי הרבה כאן בפורום והתנחמתי המון פעמים גם ממילים שנכתבו למישהי אחרת אבל נגעו גם בי.
ילדתי את בתי לפני 6 שבועות ,הסתכלתי עכשיו בהודעות שלי, פירסמתי הודעה אחת ב 10.11.13 לקראת ה IVF הראשון ...כעבור 3 שנים זה היה התל"מ שלי.... עברתי 5 שנים בהם ניסיתי להרות , אמנם יש לי שני ילדים וחוויתי אמהות אבל עדיין הכמיהה לילד והאכזבה שהייתה כל פעם מחדש, השתלטו על החיים שלי וגרמו לי כאב רב.
בינואר 2016 החלטתי שאני צריכה לשמוח בחלקי ויש לי שני ילדים נהדרים ואני מפסיקה עם הטיפולים ( אבל אתן יודעות איך זה, עושים אולי הפסקה מהטיפולים אבל מהרצון ומהתקווה אי אפשר להיפטר ) עשיתי שינוי בחיים , התחלתי גם לעשות ספורט 3 פעמים בשבוע ולקחתי DHEA ( מהמלצת הפורום) חודשיים אחר כך נקלטתי.
הלוואי שהייתה נוסחה כזו שאפשר להעביר הלאה, נראה לי שההחלטה לנתב את האנרגיות שלי למשהו אחר עשתה לי טוב ואולי שחררה גם משהו אצלי, לא יודעת אולי זה עזר, מה שכן אני יודעת שהיום שאני מסתכלת אחורה לפני שנה בדיוק לא העלתי בדעתי שאחבוק ילד נוסף , אין לדעת מה השנה הזו תביא עימה אני רק מאחלת לכן שבעוד שנה תוכלו לכתוב הודעה כזו.
תודה לפורום המקסים הזה, המידע שקיבלתי כאן סייע לי רבות בהבנת התהליך ובהתמודדות מול הרופאים והשותפות של הנשים כאן מחבקת ומנחמת.

למעלה