חשוב לי להגיד...

נרו2

New member
חשוב לי להגיד...

שהיום אני כבר רוב הזמן וכבר כמעט כל הזמן שלם עם עצמי. והתקדמתי המון עד היום. אני יודע מי אני ומה אני ואני אפילו שמח על מה שאני. בסך הכל לעיתים (רחוקות) קצת נופל אבל בקטנה.

a1m

New member
גזעי! ../images/Emo98.gif

רציתי לשאול, (גם אותך אבל לא ספציפית) האם החברים הקרובים/המשפחה 'יודעים'? איזה סוג של תגובות זה גרר? אשמח לשמוע בתור חדשה/מתלבטת בנושא.. שבוע טוב לכולם!

נרו2

New member
להורים שלי...

לא היתה בעיה לספר את זה. זה לא היה נורא בשבלהם. זה כאילו שהם אמרו משהו כמו: "כל עוד אתה לא הומו הכל בסדר.."
סתאם, הגזמתי בקטע האחרון. הם לא אמרו את זה כמובן. לחברים זה באמת בעיה. לכי תסבירי להם שמה שהם חושבים עליו 24 שעות ביממה לא מעניין אותך. סיפרתי רק למעט חברים. בלי קשר לשאלה שלך רציתי גם לעלות את השאלה הזאת בפורום, ואני אשמח לשמוע מכל השאר אם גם הם נטקלו בקשיים לספר, או "לצאת מהארון" אם אפשר לנסח את זה כך. אז נשמח אני ו-a1m לשמוע מכולם איך היה לכם?

Berethor

New member
תגיד לי וזה שהם חושבים על זה "24 שעות ביממה"

לא נשמע לך חולני ומוגזם? תסתכל על הצד החיובי. עדיף להיות דמי או אפור מאשר להיות מיני סטריאוטיפי..

a1m

New member
אני

אני לא ממש סיפרתי לאף אחד. אפילו לא לעצמי. לא נראה לי שתהיה לי בעיה עם זה, זה פשוט קצת שינוי תפיסה לגבי עצמי, וזה די הולך להשפיע על כל הדרך שאני חיה, או חושבת, אז... בינתיים אני באתי קצת לשמוע ולהכיר כדי לראות שזה לא כזה משנה בעצם
לגבי האנשים מסביבי, אחרי שהם התרגלו לעניין הלסבית, כבר שום דבר לא יפתיע אותם..

אצלי, כל מי שסביבי בגדול יודע

משפחה, חברים, בעבודה ובכלל... התגובות נעות בין חוסר אמון לקבלה מלאה. לרוב לוקח לאנשים זמן לעכל את זה. ככל שמדברים על זה יותר, זה בסוף מחלחל וגם מי שקודם לא האמין מבין שזו אכן האמת. יש אנשים שסקס לא מעניין אותם...

נרו2

New member
כן, אבל...

לא יודע אם תסכימי איתי אבל לאישה זה יותר קל לספר את זה. מסכימה איתי?

Berethor

New member
לא מסכים איתך

בתור גבר אתה יכול גם לקבל על זה גם תגובות חיוביות, כי בתור אישה אף אחד לא יהיה מופתע מזה יותר מדיי. זה נחמד להיות נבדל מגברים חולי מין.

אולי. אני באמת לא יודעת

לא הייתי גבר, אז קשה לי לשפוט. בכל מקרה, אני יודעת שהתגובות כאן בפורום או בכתובת שמתפרסמות, לא הבדילו בין נשים וגברים עבור אדם ספציפי שהעיד על עצמו. כן כתבו לא פעם בתגובות - 'כל הנשים כאלה' 'אישתי כזו' וכד'. או ששאלו כאן בפורום אנשים מבחוץ - כמה גברים יש וכמה נשים והניחו שיש יותר נשים. אז זה נכון שאנשים חושבים שנשים פחות מיניות מגברים ולכן נראה להם הגיוני יותר שנשים יהיו כאלה וגברים פחות, אבל תכלס' כשמדברים על הדבר עצמו ומבינים שזה 'מוחלט' ולא זמני או בתקופות, מרימים גבה גם על נשים.

p019

New member
כמו שרובכם יודעים, אצלי כולם (אבל כולם) יודעי

רובם מקבים, חלקם אף מבינים. אבל יש כאלו שמתמודדים אם זה ע"י התעלמות. שבוע שעבר אח שלי באמת הצליח להפתיע אותי. בעקבות המפגש באוניברסיטה העברית היה דיון על הנושא בין אחותי אמא שלי ואחי (בקבוצות ל2). אז אמא שלי התקשרה להגיד שפעם הבאה שאני מעבירה מפגש כזה שאני יודע לה מראש והיא רוצה לבוא. אח שלי התקשר עם תרוץ למה הוא לא יכול לבוא (וסך הכל עם 4 ילידים בבית והמפרנס העיקרי אני יחולה להבין את זה) אבל אז הוא שאל אותי: "אז א-מיני זה אדם שלא מרגיש משיכה מינית? ממש?" הייתי בהלם. איך עונים על דבר כזה אחרי כמעט 10 שנים של דיונים חוזרים ונשנים בנושא? ואז: "אז יש ארבה כאלו?" על זה כבר עניתי - דרך הגב - חשבון פשוט: 1-2 אחוז מ7 מיליון - בין 70,000 ל140,000 אלף א-מיניים בארץ.

נרו2

New member
בהתחלה ששמעתי...

שאוכלוסית הא-מיניים מהווה 1-2% מהאוכלוסיה הכללית, חשבתי:"וואו כל כך קצת?", ואז חשבתי על זה ואמרתי: "וואו זה המון, הרבה יותר ממה שציפיתי למעשה".

טוב אמא שלי יודעת אבל אבא שלי לא

כי אני לא מרגישה צורך לספר לא על דברים כאלה. אמא שלי הגיבה בסדר גמור היא מאוד ליברלית היא לא שופטת אותי בשום דבר שאעשה אז ככה שאצלי הכל הלך חלק. לגבי חברים לא ממש הרגשתי צורך לספר דבר כזה אני בנאדם מאוד דיסקרטי ולא ממש אוהבת לשתף אחרים במשהו שזה פשוט לא העסק שלהם ולא ממש אמורים לדעת על החיים האישים שלי

Larik

New member
בני מזל דגים עמוקים כמו המים שבהם הדגים שוחים

לאריק אני רואה שעשית מחקר על המזל שלי יפה

אבל זה באמת מה שאני מרגישה לא אוהבת לשתף אחרים

למעלה