במקרים אלו לאחות המוסמכת ומנהלת פורום זכויות נכים כדי להבין ביחד איתך במה דברים אמורים, אני מקווה שהיא תראה את המסר שלי עוד הלילה , אולי מחר. אל דאגה יקרה
אחות מוסמכת במקצועה, עובדת למחייתה כאחות אחראית במרכז הרפואי תל-אביב. מנהלת פורום זכויות(ומגבלות) נכים בתפוז "ספירה נמוכה איננה שייכת לאפילפסיה. ישנן עדות בהן הכדוריות האדומות נמוכות. צריך לבדוק רמת ברזל בדם, פריטין, G6PD ועוד. אם זה גנטי תקבל תכשיר ברזל שימליץ הרופא. אבל אין מקום לדאגה. לגבי MRI יש לקופת חולים כללית ניידת של MRI שמטיילת בארץ. או שתבצע באיכילוב אסותא תל השומר. לא משנה. מקווה שנרגעת קצת סם ליל מנוחה ורק טוב
להם פירושים - חוורון קל בדיסקות עם ניסטגמוס עדין אופקי דו צדדי - מה זה? דיסמורפיזם קל בגוף? הפרעה מטבולית ליזוזומלית? והשניים שהוא סימן בבדיקת הדם זה RBC , תאי כדוריות דם אדומות נמוך והמוגלובין. ושוב תודה על הסיוע.
לא חייב להיות קשר בין אפילפסיה לבין מה שהנוירולוג מצא... אי לכך ההמלצה היא שתגשי עם הדר אל הרופא המטפל - לא הנוירולוג ,לבדיקה כללית. מקווה שהתשובה מספקת.
יכול להיות שהקשר הוא התגובות לתרופה, או הנושא ההתפתחותי של הדר, שהרי יש לה בעיות של עיכוב התפתחות. הרופאה שלה איננה היום מחר אני אגש אליה. ושוב תודה לך לאתי אברהמי ולסיגל. לגבי המונחים האלו אתמול בדקתי אותם בגוגל ונשארתי ערה עד אחרי אחת ועד אחרי שהבנתי פחות או יותר את המכתב שלו. בפורום רופאים עברתי על שאלות שם וכמו שראיתי מהתשובות שם יש בדר"כ הפניה לCT או MRI עם חיוורון בדיסקות שתי העיניים יחד עם הריצוד, שכן הם מראים בדר"כ על בעיה נוירולוגית, יכול להיות שזו גם הסיבה שהוא מעוניין, תמיכה נוספת לאישור הMRI נקווה. בי בינתיים.