חשוב לי לדעת....

חשוב לי לדעת....

השאלה מופנת לכולם: מי פה חושב שקורט נרצח ומי חושב שקורט התאבד? נ.ב אני חושבת שרצחו את קורט.בהמשך אני אגיד למה

tomgavish

New member
לא! ואני אומר את זה לכל החדשים בתור

ותיק, לא מדברים על זה, זאת החלטה שהייתה ממזמן בפורום הזה, שלא מדברים על הנושא הזה יותר, אם קורט התאבד או נרצח, כי זה לא חשוב כל אחד שיחשוב מה שהוא רוצה, כי מתוך כבוד למת, גם אם הוא התאבד וגם אם הוא נרצח, לא צריך לדיין במוות שלו, אלו בפועלו בחייו, אחרי הרבה שירשורים החלטנו את זה כולם לא לדון בזה יותר

whatever4

New member
מכיוון שאני

יחסית חדשה עדיין לא הספקתי להביע דעה בקשר לענין לכן אני רוצה לומר שאני חושבת שעד כמה שקשה לקבל את זה-קורט התאבד. אומנם יש מיליון הוכחות שמעלות הרבה ספקות אבל קורט היה בן אדם די דיכאוני רוב החיים שלו וחלק מהשירים שלו הם דיכאוניים. חוץ מזה שאם המשטרה לא פתחה בחקירה אז אני חושבת שהם יודעים יותר טוב מאיתנו מה קרה שם....

או קיי אני לא אדבר על זה יותר אבל..

לדעתי זה משהו שצריך דיון. לכל אחד יש את הדעה שלו ולדעתי חשוב לדעת למה כל אחד חושב ככה,כי להכל יש סיבה.

tomgavish

New member
חמודה, תשאלי תוותיקים, לא נשארו

הרבה אבל אי אפשר לדעת, טחנו תנושא כמה חודשים, ואי אפשר לדעת, רוצה אדיוט כנסי לאתרים שאני יתן למטה וסתכלי, יש שם מלא דברים שאומרים שקורט לא התאבד אלא נרצח, וכשקוראים את זה, זה באמת נשמע שהוא נרצח, וזה גם מה שאני מאמין, אבל מתוך כבוד למת, לא צריך לדסכס אחרי 9 שנים שהוא מת, איך הוא מת, כי רוב הדברים שם הם מאוד, מאוד אישיים, וגם אם הוא התאבד לא צריך לשאול למה ואיך צריך לקבל את זה כמו שזה, תהני מהקריאה באתרים, אני נהנתי, וזהו, אני מעדיף שהדיון יפסק פה

הייתי באתרים האלה כבר ו

האתר של החוקר\בלש פרטי שקורטני שכרה שיכנע אותי לגמרי שקורט נרצח. אבל או קיי בזה גמרתי,אני לא אתווכח ואעלה את הנושא מחדש. פשוט לא הייתי פה שדיברתם על זה לפני הרבה זמן,ואני רק רוצה לדעת את דעתם של האנשים ואת הסיבות לדעה שלהם.לא יותר מזה.

life style

New member
דבר אחד אני כן מסכימה...

שבאמת צריך לשמור על כבוד המת ורק בגלל זה לא צריך לדון כל כך הרבה על המוות שלו... וכל אלו שחושבים שהוא נרצח, אל תאמינו לכל דבר שאתם קוראים באינטרנט כי אם היו כל כך הרבה הוכחות מוצקות וודאיות שהוא נרצח לא היו סוגרים את החקירה. רוב הדברים שמצאו היו שנויים במחלוקת והם ממש לא יכלו להתחיל חקירה בגין רצח בגלל זה. אתם לא חוקרי משטרה.

B A R B A R

New member
אני יודעת שאני ישמע תמימה

אבל מה עם מכתב ההתאבדות(!!!) של קורט, לא נראה לי שמישהו יבוא ויפברק משהו. אחרי הכל הבנאדם כן השקיע מכתב די ארוך שבערך מסכם את כל מה שחשב על החיים שלו ולמה הוא החליט להתאבד. ואם שמתם לב, אפשר להגיד שכמעט בכל הזדמנות שלו, הוא אמר שהוא רוצה למות, ולא נראה לי שהוא אמר את זה כ"כ הרבה פעמים בשירים ועוד.. סתם להנאתו.

tomgavish

New member
תגידי הסתכלת עליו בכלל?

תגידי את הסתכלת עליו בכלל? נקבע שהוא מכתב פרידה מעולם המוסיקה, ובו הוא אומר שהוא פורש, והוא אמר גם באיזה ראיון שאם הלהקה תהפוך להיות סופר סטרים הם יקטעו תקריירות שלהם, ורק קורט התכוון לקיים את זה, מה שכתוב של אהבה לקורטני ופרנסיס, בדקו את זה גדולי חוקרי הכתב בעולם, והם אומרים שזה לא הכתב של קורט בכלל אלא משהו שהוסף מאוחר יותר

Runaway Train

New member
תום/טום (כבר שחכתי איך רצית את זה)

אתה אומר לה לא לדון בנושא יותר ותראה אותך מתווכח איתה על המכתב :)

המכתב היה בכלל..

מופנה למעריצים,ובו הוא אומר שהוא פורש מעולם המוזיקה,כי הוא לא יכול עם העערצה הזאת.הוא הזכיר את פרדי מרקורי,הסולן המנוח של קווין,שגם מת,אבל מאיידס,וקורט כתה שם שהוא קינא והעריך את פרדי בגלל שפרדי אהב את ההערצה. וקורט לא אהב את זה. בכל המכתב אין זכר לזה שהוא כותב שהוא הולך להתאבד,ורק בכמה שורות אחרונות,באותיות ענקיות,ומומחים אומרים שבכלל בכתב לא שלו,כתוב "קורטני תמשיכי.בשביל פרנסיס.בשביל החיים שלה שיהיו הרבה יותר טובים בלעדי.אני אוהב אותך,אני אוהב אותך". כל אחד יכל לכתוב את זה.זה קל לזייף כתב של מישהו אחר. ותכנסו לאתר של הבלשא\חוקר פרטי שקורטני שכרה ותקראו מה קרה שם. אם זה לא רצח,זה גם לא התאבדות. וחוץ מזה,סולן של איזה להקת פאנק אמר שקורטני ביקשה ממנו לרצוח את קורט בתמורה ל-50,000$,בדצמבר 1993. כולם חשבו שהוא משקר,וגם קורטני הכחישה,אבל בדקו את הבנאדם במכונת אמת,והוא יצא עם אחוזי אמת של99.7%. תחליטו בעצמכם מה נראה הגיוני.

Ayoola

New member
אולי תפסיקו?!

אתם לא רואים כמה זה מגעיל? אתם דשים במוות של הבנאדם כאילו זה סתם נושא! דיי, מספיק! תעזבו את זה כבר! התאבד\נרצח זה לא משנה.... העיקר הוא שהוא לא פה, והוא חסר. ואם נקבע אם הוא התאבד או נרצח לא יחזיר אותו ולא יעזור לכאב... תסלחו לי אני כנראה פי אם אס (במחשבה שניה- אולי לא הייתם צריכים לדעת את זה) בכל אופן, בבקשה תפסיקו!

tomgavish

New member
כולה תיקנתי אותה בזה שזה לא מכתב

התאבדות, וזה תום ודיי עם השירשור הזה

למעלה