חשוב להיכנס!!!!!!!!!!!!

Continuum

New member
חשוב להיכנס!!!!!!!!!!!!

ביליתי אתמול ערב בתל אביב עם משפחה שמאלנית ורק רציתי להגיד לכם שהם לגמרי לגמרי בסדר וכדאי לכם ממש לנסות לאכול סושי לפעמים כי זה באמת טעים ויקר. האנשים שם הם לא רעים ובכלל גם בתל אביב יש קצת ערבים לדפוק בהם מקלות ככה שאתם הימנים המסריחים יכולים לעשות את זה גם שם!!! ואתמול יצאו לאור חוקים חדשים מפי ארז טל בכבודו ובעצמו הגבר הכובש: 1. סושי זה טעים 2. צריך להתנתק מעזה 3. עם ישראל זה טוב עכשיו כולנו יודעים שהחוק השלישי נכון, כי עם ישראל זה באמת טוב ככה אמר גם אלוהים, אז כנראה שרוח אלוהים באמת עם ארז טל כי הם אמרו אותו דבר. ואז זה אומר ששני החוקים הראשונים גם נכונים. והנה, בהמשך למסורתנו, עוד שיר שילדה שמאלנית בת 10 כתבה, חברה, כי אמפתיה לילדים זה דבר חשוב! הסיפור של הילדה הוא שהיא גרה ברמת אביב ויש לה טלוויזיה רק 40 אינץ'. עכשיו היא רוצה לראות את ההתנתקות ב-50 אינץ' לפחות, וכל החברים שלה צוחקים עליה. "אלוהים, למה האנשים הקטנים מתנתקים? ולמה רוני וטלי אומרים שיותר טוב ממני הם רואים? וגם שומעים? כי לי יש רק 6 רמקולים! אני רוצה טלוויזיה יותר גדולה אני רוצה סיוטים על מתנחלים. אני רוצה ציציות בגודל טבעי על המסך מרצדות הו, אבי! קנה לי טלוויזיה יותר גדולה." זהו עכשיו אני מקווה שהתרגשתם מספיק ואתם יכולים להיות שמאלנים עכשיו כי זה נורא חשוב כי ההתנתקות זה טוב. אני אפילו אומר לכם את זה אז זה בטח נכון.

Continuum

New member
את חייבת להודות

השיר שלי מצויין בכל קנה מידה. וגם סושי.

Continuum

New member
עכשיו את מבינה

איך אנחנו מרגישים, כל פעם שאתם מטנפים את הפורום עם ההודעות המתלהמות והמשוקצות שלכם?

דורין347

New member
זה רק מראה עד כמה שלא אכפת לה ממני,

שאני בשבילה(ובטח בשביל עוד אחרים כמוה) איזה דמות ערטילאית,חסרת רגשות וכאב,הדמות בסרט שכל הצופים מיחלים למותה,והבמאי של הסרט משתף פעולה..

למעלה