חשוב לדעת!!
לדעת !!! כפי שכבר הוזכר לא אחת לגבי התמכרויות לכדורים והשלכותיהם הייתי רוצה לצטט לכם את הכתוב בעלון השימוש בכדור טרנקסל,הייתי בקש מכם לדעת אם לאור האמור כדאי לקחת סיכון בנטילת כדור כזה? על סמים אין הזארות כאלה קשות, לא נגעתי לא שיניתי כך כתוב באלו המילים
אשמח לתגובות) 2.בעלון האזהרה רשום כדלקמן: "תרופה זו שייכת לקבוצת הבנזודיאפינים שלה תכונות מיוחדות המחייבות זהירות רבה בשימוש בה. יש חשיבות רבה במעקב רפואי צמוד עם נטילת תרופה זו. כאשר הינך נוטל תרופה זו הקפד לפנות לרופא לאחר 2-4 שבועות כיוון שהטיפול נועד לתקופות קצרות בלבד. שימוש ממושך בתרופה עלול לגרום לכך שהשפעת התרופה תפחת. שימוש זה עלול לגרום לתופעה קשה של תלות, בה יקשה על החולה להפסיק ליטול את התרופה. הפסקת טיפול בלתי מבוקרת מלווה בתופעות גמילה, כגון: מתח, עצבנות, בלבול, רעד, נדנודי שינה, כאבי בטן, הקאות , בחילות, זיעה ועוויתות. לעיתים שימוש ממושך בתרופה עלול לגרום לשינויים בדפוסי התנהגות ומחשבות טורדניות. התרופה פוגמת בערנות ולעיתים בתיאום תנועות הגוף, ועל כן יש חשש למעידות ונפילות. אזהרות: בתרופה זו יש לערוך בדיקות דם ותפקוד הכבד. אין להפסיק את השימוש באופן פתאומי אלא להקטין את המינון בהדרגה כדי למנוע תופעות לוואי. תופעות לוואי: בנוסף לפעילות הרצויה של התרופה, בשמן השימוש בה עלולות להופיע השפעות לוואי נפוצות כגון: עייפות, נימנום, חוסר יציבות, ליקוי בתיאום השרירים, עצירות, שלשול, טשטוש ראיה, הקאות, בחילות, יובש בפה והפרעות בדיבור. תופעות המחייבות התייחסות מיוחדת: הפרעות בשינה, הזיות, גירויי יתר, חוסר מנוחה, אי שקט, עוויתות, מחשבות טורדניות, שינויים בדפוסי ההתנהגות, בלבול, שכחה, רעד, שינוי בתפקוד המיני.
לדעת !!! כפי שכבר הוזכר לא אחת לגבי התמכרויות לכדורים והשלכותיהם הייתי רוצה לצטט לכם את הכתוב בעלון השימוש בכדור טרנקסל,הייתי בקש מכם לדעת אם לאור האמור כדאי לקחת סיכון בנטילת כדור כזה? על סמים אין הזארות כאלה קשות, לא נגעתי לא שיניתי כך כתוב באלו המילים