חשוב לדעת...

אז ככה.. דורון שמך?

מגניב לראות את מכונית וכוד יותר מגניב זה שאתה מכיר את ההווי בפורום שלנו- אבל אפעם לא ראיתי אותך רושם פה! אז תזדהה ומיד- כי אתה נשמע ממש נחמד...
ועוד שאלה קטנה... בכרטיס שלך רשום שאתה בן 17... ויחד עם זאת רשום "תלמידלשעבר"...אז איך המשוואה הזו מסתדרת בדיוק?

omer landau

New member
נשר??? או ש.........

הוא הרגע סיים יב והיום הולדת שלו בספטמבר או משהו

whitiger

New member
או הוקפץ כיתה...

מצטער שפניתי אליך קודם בלשון נקבה ההודעה לפניי הטעתה אותי..:)

הרמוני

New member
נצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo19.gif../images/Emo39.gif|

טוב אז יש לי מלא דברים לומר לכם: קודם כל אני יודעת שנעלמתי בשבוע האחרון, זה היה מכמה סיבות: היה לי מועד ב' במתמטיקה (שדרך-אגב היה די קל אבל עשיתי אותו חולה ואחרי שלא ישנתי לילה שלם אז זה היה קצת מבאס
)דבר שני התחלתי לקרוא את צופן דה וינצ'י וזה היה כזה מגניב שלא יכולתי להפסיק לקרוא
, דבר שלישי כמו שאמרתי קודם הייתי קצת חולה
, שלא תחשבו שוויתרתי על ג'אג, ראיתי ביום שבת והתמונה של באד בסוף רודפת אותי מאז, זה היה כזה עצוף
חוצמזה ברוכים הבאים כל החדשים! אני שירה
ודבר אחרון: למרות שאני מירושלים שנחשבת לעיר קרה יחסית... חם פה!!!!!
בא לי
ו
ו
ומה הבאסה הכי גדולה? שאין פה ים! אבל אני מנחמת את עצמי במחשבה שבים יש
אז זה גם לא פתרון משו... זה הכל בינתיים...חולה עליכם!!!

omer landau

New member
שירה......../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif באמת תהיתי לאן

חולים עלייך גם
(אבל תיזהרי שלא להדביק חחח) אם את פה בואי קצת לצאט משעמם לי על מה הספר הזה??? יש לי משהו נגד ספרים(גפרורים) אבל לפעמים אני חורג מהכלל

שירהההההההההההההה

יוווו זה הספר הכי מטורף שקראתי בחיים שלי!!!! לא יכלתי להוריד אותו!!!! זה היה ככה-(שעת סיפור) אני וחברה שלי למדנו למבחן אצל חברה נוספת, וישנו אצלה. היא כל הזמן זיינה לנו בשכל על "צופן דה ווינצ'י" שזה ספר מעולה אבל היא אמרה כל כך הרבה דברים שהיו כתובים שם ולא היה בהם הגיון בכלל. אני התחרפנתי מזה שאני לא מבינה על מה היא מדברת, ושהיא והחברה השנייה רבו על הספר, אז פשוט לקחתי את הספר, ויצאתי מהחדר והתחלתי לקרוא אותו.. ולא יכלתי להניח אותו!!! נשארתי ערה כל הלילה וקראתי!!! כל המבחן רק רציתי לסיים את המבחן ולחזור לקרוא את הספר... הוא מטורף!!! סיימתי אותו ב3 ימים!!!! פשוט לא יכלתי להפסיק!! ספר ענק!!! כולם חייבים לקרוא אותו! עכשיו!!! תתנתקו מהמחשב ולכו לקרוא תא הספר!!! ושירה דברי איתי שאת מסיימת אותו......:)))))))) באיזה חלק את ד"א? סיימת כבר?? חחחח סורי על ההתלהבות.. פשוט זה מאוד נדיר שספר מוציא ממני התלהבות כזאת:)

kovalent

New member
לא, לא קפצתי לשום מקום...

וגם לא נשרתי, אני חייב להודות שאני פשוט באמת יחסית צעיר לגילי, אז ככה יוצא שעוד אין לי שמונה-עשרה, אבל יש לי תעודת 12 שנות לימוד :) אז אה.. סוזי (אפשר לקרוא לך סוזי, נכון?) אני מכיר את ההווי כי אני מה שנקרא "קורא סמוי", או אולי "ג'אגר פאסיבי"
כלומר, אני קורא את הדיונים למיניהם (וסוגיהם..) בפורום, אבל עד עתה לא ממש מצאתי את המקום להשתתף... כמו שכבר אמרת באמת קוראים לי דורון, ואני חייב להודות שאני ממש חדש כאן בכל מה שנוגע בכתיבה בפורום ובכלל בפורומים. טוב, נראה לי שזהו.. יש עוד שאלות?

למעלה