חשוב לדעת...

חשוב לדעת...

פורום תרומה לקהילה ממשיכים לעשות טוב. והפעם: תרומה של מסיבת ברית מילה לתינוק שנולד. כל הפרטים וההתארגנות עכשיו בפורום.
היום ב-14:00 נשדר live ב-blogtv ובפורום "השדרן של המדינה" את השלבים האחרונים של המיונים לקראת תחילת התחרות. היום תושלם בחירת 16 המועמדים הסופיים. השידור ימשך עד 20:00. כולם מוזמנים.

omer landau

New member
בואו לצאט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifבואו לצאט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאהה ו

אמיר איך היה???

whitiger

New member
fresh-air :)

בשמחה רבה ובצהלה חברת התעופה הוירטואלית החדשה למטוסי מנהלים- fresh-air יצאה לאויר העולם! זהו אתר החברה: http://fresh-air.up.co.il בינתיים דרושים עובדים.... לפרטים כנסו לאתר בהצלחה רבה לכולנו צוות fresh-air (אוווו איזה כייף להגיד את זה!! הללויה!!) לא... אני לא מוזר... פשוט ככה נתבקשתי להעתיק את זה...

omer landau

New member
שלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo163.gif../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום גאג.
יופי עוד צולעת...
סתאםםםםםם וולקאם

whitiger

New member
הבנתי.. זה היחס...:

לי מבחני קבלה ולה וולקאם ססתם ככה?? אני זוכר...:)

omer landau

New member
(סוזי../images/Emo8.gif אני מבקש רשות)../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

whitiger

New member
אוו.. איזה רגישים..:) בסדר בסדר..

לא מוזרים!:) ומה זה נצל"ש??

פגית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח נצלש=

ניצול שורשור למתרות רווח........

kovalent

New member
נצל"ש- שניים בבת אחת

אז ככה, אח שלי היה בתצוגת מכוניות בניו- יורק לפני איזה חודשיים ורק עכשיו יצא לי לעבור על התמונות... נראה לי שמצאתי את הדבר היחיד שיעניין פה גם את הצולעים למיניהם וגם את המצולעות :)

למעלה