שמאלה)! באמת, אני לא יכולה להבטיח כלום, אבל בטח יהיו עוד הזדמנויות, כמו שכבר כתבתם. צריך רק לחכות... חוצמזה, תחשבו על כל האנשים שכן זכו, הם יצלמו לנו תמונות ויספרו חוויות! תשמחו בשבילם! (למרות שזה קצת מבאס) אז יאללה אנשים, באמת שזו לא סיבה לעזוב את הפורום!!
ואל תעזבו את הפורום בגלל זה.. כמו שהיה את האירוח של רובי פורת-שובל (עליזה) ואני כזה "הם בחיים לא יתקשרו אליי" ואז כזה פתאום אני מקבלת טלפון והם גם שרו לי יומולדת שמח... כאילו הכל יכול להיות, ומי שעוזב את הפורום-סוררי, אבל כנראה הם לא מעריכים את הפורום הזה בכלל.. זה לא פורום: "מפגשים עם כוכבים מטלנובלות" זה פורום "מיכאלה".... אני מאחלת לכל מי שזכה שיהנה... סוררי שזה ארוך...
תשמעו אני חושבת שלא רק שזה דפוק שאתם עוזבים כי לא זכיתם אלה שזה ממש לא יפה ואפילו מגעיל מצידכם! כאילו בסדר לא זכיתם אז יש אנשים שהמכתבים שלהם היו קצת יותר משכנעים והתמזל מזלם והם זכו אבל אתם לא צריכים לעזוב בגלל זה כי אז אתם כאילו דווקא עושים לנו הרגשה רעה והכל ואנחנו צריכים להיות שמחים שאנחנו עומדים לפגוש אותם ואתם גורמים לנו לקצת עצב שכאילו בגללנו כל הפורום מתפרק אז רק שתדעו שכל מי שעוזב זה ממש מעצבן וחבל אבל אני לא יגיד לכם מה לעשות רק שתדעו שזה ממש ממש ממש לא יפה ומגעיל וזהו..