חשוב!כולם כנסו!

Unfabulous

New member
חשוב!כולם כנסו!

תקשיבו. הייתי רוצה לשוח להילארי ברכה מהפורופ ליומולדת אבל כדי שהיא באמת תקרא את זה צריך הרבה אבל הרבהה ברכות! יש לי אממ 10 כתובות חח לשליחת מכתבים להילארי. חשבתי שהכי טוב זה לשלוח למועדון מעריצים הרשמי שלה כי יש לה קשר איתם איכשהו. ויש 2 אפשרויות. או ברכה אחת וממש טובה ומושקעת מכל הפורום! ובסוף אפשר אויל שכל אחד ישים ת'אימייל שלו ואולי הילארי תכתוב לו מתישהו
מי יודע? או שכל אחד יכתוב ברכה. מה אתם חושבים?

כןןן

אבל אני ממש צריחה לחשוב אין לי מושג מה ליכתוב לה חוץ מה יום הולדת שמח ומזל טוב והכוללל ו... אינ רושמת את הברכה בעיברית הי באנגלית יכך לי שעות!!!! או שאינ יבקש מה אבא שלי שיעשה את זה הוא עושה את זה טוך 5 דקות=]]

כן כנסי

נרשום לה שיר ונרשום לה גם מכתב נגיד בהתחלה היה את מה שרשמנו וחיברנו ואז היה השיר!!! ונירשום את השמות שלנו וטלפון נגיד ופקס איסי מה שתירצו!!=]]] אני הכנתי יפהה =]] ------->

A Riot Girl

New member
מאוד יפה!!אז למה שיש רעיון ל..

בית/שורה/כמה שאתם רוצים לבית שישרשר פה..אני ינסה עכשיו ושזה יהיה קשור ליומולדת או לא??

nrhv0

New member
אני

ירצה לעשות ברכה בניפרד באנגלית אם אתם רוצים אני ישם פה

Unfabulous

New member
אמ.

אם אתם מסכימים שיראו את הברכה שלכם אתם יכולים לכתוב פה. אם לא שלחו לי במסר.

לדעתי..

אפשר לעשות מכתב אחד ובו יהיוו כמה דברים מכל חבר בפורוםם ..!! כל אחד יכתוב משו קטןן לא?

כן ו

ואז נחבר הכול ביחד וזה היה מכתב מדהיםם =]] ונגיד שזה מה הפרום תפוג והכול שאנחנו מעריצים אותה והכול =]]] קבלו תמונה של צ’’אד מייקל מורי ממיגרש ביתי איזה מתוקקקק

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח כע... זה שהוא בא ו..../images/Emo8.gif

קנה לברוק תחתונים וחזייה אני עשיתי יפהה ------>

A Riot Girl

New member
יש לי רעיון להתחלה

אמ יש לי התחלה אבל היא די מוזרה.. Who's that girl? Where's she from? why can't she just come? בעע יצא לי מוזר ברמוותתת!!וסליחה אם יש לי שגיאות כתיב..=/

A Riot Girl

New member
יש לי רעיון יותר טוב

לא שיניתי כ"כ הרבה.. אבל.. Who's that girl? Where's she from? why didn't she ever come? ושוב,סליחה אם משו לא הגיוני..

למעלה