חשוב חשוב!!!

חשוב חשוב!!!

דיי לקלל! דיי להגיד דברים נוראיים על שחקנים גם אם ויקטוריה הייתה מנשקת ת´תחת של בנחמין אתם לא צריכות לקלל אותה ואם יש תמונה כמו של קמילה שראיתם אם הידים על התוסיק זה תמונות שהיא מרוויחה מהמם כסף ולידיעתכם (או שלא) המצב בארגנטינה הוא לא משהו ולפעמים חייבים לעשות דברים כאלה! אני בטוחה שתמונה כזאת הייתם עושים אם כל בן כדי לעזור למשפחות שלכם להמשיך בחיים נורמלים (או שלא?) אז דיי! אני לא רוצה לשמוע שום קללה על שום שחקן! ותאמינו לי אלה שמתות אל בנחה וירדו אל קמי יש המון ירידות על בנחה ואני לא רוצה לרשום אותם פה! לדוגמא: קמילה: קמאיכסה (חס וחלילה) פליפה: פליצה בנחה: בנחרא לואיסנה: לואיחרא ויקטוריה: ויקוזונה פליסיטאס: פליאיכסה.......... אז דייי! אנחנו נגיע למצב שנעזור ת´פורום!

Benja GiRl

New member
הכל בצחוק כי אנחנו לא מכירים את

האישיות.. ואם כבר קמי עושה את זה בשביל הפרסום!! לא נראה לי שחסר לה כסף... לפחות לשנים הקרובות, היא מסודרת!!

דסי אני כועסת כי זה פוגע! כנסי!

תארי לך היו רושמים על מישהי זונה כמו שטלי רשמה על קמי ולמחרת הילדה שרשמו עליה זונה נכנסת... אומנם קמילה לא נכנסת לפה אבל שמישהו רושם משהו על קמילה או כל שחקן שיכול לפגוע בשחקן זה פוגע במי שמעריץ אותו! זה לא הומור תצחקו על מישהו שמגיע לו שיצחקו עליו לא אל האלילים שלנו!

גם אני חושבת כמוך../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif

זה באמת נורא נורא מעצבן שיש פה אנשים שלא אוהבים שחקן כל שהוא ואז הם מתחילים לקלל אותם ולהמציא להם שמות,בסך הכל הם השחקים שמובילים את הסדרה והסדרה לא הייתה פופלארית ומתצליחה בלעדיהם,כל דמות תורמת את הטעם הטוב שבה
לדוגמא: מה היינו עושים ללא מריצה השובבה הזאת
שכל היום עושה בעיות
ומה היינו עושים בלי פבלו שחושב שהוא הכי חתיך בבצפר
ומה עם מיה שנחשבת לפצצת הבצפר,שכל היום עסוקה בבגדים ובעור שלה
וכמובן מה עם מנואל שהוא היחיד עם האומץ לגלות את המסדר,וכמובן לתת ביטחון לפלי המסכנה... כל אלה דוגמאות של דמויות שלא היינו יכולים בלעדיהם,ובלי הטעם הטוב שבתכנית

Benja GiRl

New member
חייבת לתקן אותך...

פבלו לא חושב שהוא הכי חתיך!!! זו פשוט עובדה ברורה לעין

למעלה