חשוב חשוב חשוב!!!

חשוב חשוב חשוב!!!

טוב הייתי חייבת לפתוח הודעה חדשה!
היום חברה שלי אמרה לי שמארון באים לארץ ואני (כמובן) לא האמנתי לה! אבל אז היא אמרה שדוד שלה ראה באתר שמוכרים כרטיסים והוא קרא שם חדשות!! היא אמרה בעוד שלושה חודשים ככה!!!! הייתכן?!!?!?!! מה אתן חושבות?! |עניין של חיים ומוות|!!

morg77

New member
הלוואי וזה יהיה באמת../images/Emo70.gif

עם זה יהיה באמת אני יתעלף
זה באמת יכול ליהות

mor kutcher

New member
הלוואייי!!

אני לא שמעתי על זה, ואני לא רוצה לטפח תקוות, אבל אם זה יקרה... זה יהיה טו מאץ'........

אין לי מושג!!!

היא |החברה| אוהבת גם את מארון וגם דוד שלה אוהב |איך לא!?| אז הוא חיפש באיזה אתר שאפשר לקנות בו כרטיסים להופעות והוא מודיע על הופעות, והיא אמרה שהוא קרא שם! אני מפחדת להאמין ולהתבאס אחר כך... למרות שהיא בכללל בכלל בכללל לא שקרנית ואין לה בשביל מה לשקר עלי כי גם היא אוהבת אותם... :\

mor kutcher

New member
תגידי לה שתשאל את דוד שלה...

באיזה אתר הוא ראה את זה!!! אנשים פה באטרף
חחח

חחח

גם אני ששמעתי את זה "החסרתי פעימה" לרגע ורצתי בבצפר כמו משוגעת... הייתי באטרף ואני עדייןןן

יווו אם זה נכון!!!!

מה איך בדיוק היא פשוט באה אלייך ואמרה לך אז זה או כזה כדרך אגב? אני יבדוק את זה באתרים.....

לא כדרך אגב!

מארון הם אף פעם נושא של דרך אגב. הם תמיד חשובים :] אז חברה שלי שמעה שדיברתי עליהם והיא אמרה לי שככה צליל |זאת שדוד שלה| אמרה לה. ואז רצתי לחפש את צליל והיא אמרה לי שזה נכון!!!!

אה...דרך אגב

אחותי התקשרה להדרן( אלה שמוכרים כרטיסים דרך הטלפון..לכל סוגי ההופעות...) והם אמרו לה שהם לא שמעו על זה בכלל...זה לא באופק להגיע... אז ככה שאולי ההופעה שהיא התכוונה זה בחו'ל....

למעלה