חשוב חשוב חשוב!!!

LordR

New member
הצבא לא יענה לי על זה?

כלומר, אם אני אשאל בצבא את השאלה... "האם הציונים שלי ישפיעו על השיבוץ בעתיד?" הצבא יתנגד לענות לי על זה זה לא אינטרס של הצבא שאני אוציא ציונים טובים??

LordR

New member
שאלתי כי..

לפי מה שקראתי פה בפורום עד עכשיו כל הזמן דיברו שלא משנה מה הציון וגם עם שיחות שלי עם עתודאים אחרים זה היה ככה כולם אמרו לי זה לא משנה אם תקבל בתואר 90 או 70. דרך אגב, שאלה אליך רק(עתודאי חשמל), יש לך מושג איפה המקומות המבוקשים על ידי עתודאי פיזיקה??

LordR

New member
אני לומד איתם

כן, אני לומד עם כל התלפיונים יום יום.. יש סיכוי שאני ותלפיון נעשה את אותו התפקיד? הם לא אמורים להיות המפקדים שלי בסופו של דבר או משהו כזה??

LordR

New member
דרך אגב

אתה לא רשום אז אי אפשר לשלוח לך הודעות אישיות חבל :(

לירו

New member
תפיונים ואנכינו? הכיצד...

איך אני מברר איפה נמצאים התלפיונים? ואם אתה בקשר עם תלפיונים אז תסביר לי מה כל כך מיוחד במה שהם עושים אם הם לא אמורים לפקד ברמות גבוהות על בכל הענפים הטכנולוגיים והלוגיסטיים של צה"ל??? דרך אגב מה הפרוצדורה להגיע למקומות של מו"פ? (מחקר ופיתוח)

לירו

New member
עוד עזרה...

קודם כל אשמח אם תהפוך לחבר ואז תוכל לשלוח לי מסר אישי... ואז לא תבצע הפרה של בטחון שדה... לפחות לא בפורום ובית רציתי לשאול איך מהנדס תעשייה יכול להגיע למחקר ופיתוח???

לירו

New member
חשוב חשוב חשוב!!!

כידוע לצבא יש סדרי עדיפויות וככה נוצר מצב שהחילות השונים ועתודאי חז"ל משתתפים במעין DRAFT שבדומה לNBA כל חיל לפי סדר עדיפות שנקבע מראש נבחר ע"י חיל מסויים... שאלתי היא מה הקריטריונים לדירוג העתודאים??? האם ציונים פרופר?

למעלה