חשוב חשוב חשוב!!!

itamr

New member
חשוב חשוב חשוב!!!

שוטטתי לי ברחבי האינטרנט והורדתי את פרק 4X00!!! רשום שזה תרומה של פרו!!! אבל אני לא רואה תמונה כי זה בקוויק טיים! מישהוא מוכן לעזור לי לסדר את התמונה?

Woogyman

New member
מה?!

פרק 400?! תרומה של פרו? Huh? אגב, אנימציה מדהימה שמצאתי ברשת. יכול להיות ספויילר לעונה 5... http://www.boomspeed.com/charmed_p3/prue.gif

itamr

New member
ממש לא נדמה לי!

לפי מה שהבנתי פרו הבטיחה שהיא לא תחזור לסדרה תמורת שום הון שבעולם כי היא עזבה בשביל לא לשחק עם אליסה! למה לה לחזור עונה אחרי?

slide2129

New member
ואו, אם הם יעשו את זה, זה יהיה ענק

הרעיון מאוד מוצלח, אבל רואים שזה נעשה גרפית במחשב, אז לא נראה לי(לצערי) שזה ספויילר. בכלל מהפרק השני או השלישי של העונה אני לא מפסיק לחשוב, שכל העסק עם פרו מתוכנן. הכוונה שלי, היא שבכוונה נתנו לה שנה חופש מהסדרה(גם מבחינה אישית וגם מבחינה פרסומית). תחשבו על זה - העונה השלישית הייתה יפה אבל לא יותר. למפיקים כבר אין כמעט מה לעשות בסדרה והכל חוזר על עצמו (שד-מנצחים אותו-סוף) אבל העונה הרביעית ממש מוצלחת ומזכירה את העונה הראשונה, שבה הכל היה בתולי ומותח. בכלל, אין מה להשוות את העונה הרביעית עם עונה 2 ו3 (למרות שהן גם יפות). ומה מוזר בכך, שדווקא שפרו מתה, במקום שהסדרה תלך ותתדרדר, היא רק הולכת ומשתפרת. לא יודע איך להסביר את עצמי, אבל נראה לי שהכל מתוכנן, הן מבחינת הרגעת הסערות עם אליסה מילאנו והן מבחינת שינוי דרסטי בעלילה. נחכה לעונה 5 ונראה.

Hugo Oneil

New member
מהההההההההההההההה??????????????????

פרו תחזור?????????????? באמת?????????????????????????????? אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןן ידעתי שהיא תחזורררררררררררררר פרודנס שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי פרו חוזרת פרו חוזרת פרו חוזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ייפיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Woogyman

New member
מי אמר שהיא חוזרת?..

זה סתם אנימציה שמצאתי. היא לא קשורה לסדרה בשום דרך ונעשתה לגמרי במחשב. זה בנוי רק על פי שמועות, אין שום דבר מאושר.

Ophel McNeil

New member
יש משתמש בצ´ארמד נט

שראיתי אצלו את האנימציה המדהימה הזאת, יחד עם עוד אנימציה נפלאה שבה מראים את כל הבנות הופכות לרעות (למשל פיבי לבנשי).... ערוכה מדהים...
דווקא רציתי להביא, אבל פחדתי שזה ייחשב כגנבה, וגם לא בדיוק ידעתי איך....

itamr

New member
טוב זה לא הקטע בין העונה ה3 ל 4

אבל זה ממש מרגש והתמונות לא עובדות כי זה קטעים מהעונה השלישית והרביעית על פרו!

Woogyman

New member
קטעים מהעונה הרביעית על פרו?

מהעונה הרביעית? פרו לא הייתה בעונה הרביעית..

slide2129

New member
4x00???

גם לי בפעם הראשונה (ממזמן) לא ראו תמונה. הורדתי את divx וצפיתי דרכו, מאז ניתן לראות תמונה גם במדיה פלייר רגיל. כנראה שהתקנתי את ה-Divx זה התקין קודאק מסויים. הקיצר הנה האתר, תוריד את התוכנה, תתקין ותצפה דרכה.

itamr

New member
טוב

הורדתי מ... אסור להגיד אני אגיד בצ´אט עכשיו אמרתי שלפי מה ששמעתי(הקול כי אני לא רואה תמונה) אלו קטעים מהעונה השלישית על פרו מפרק 3X22 וחלקים שפרו מוזכרת בהם בעונה הרביעית כמו ההלוויה או שפייפר בוכה! החלק הזה נקרא 4X00 אבל הוא לא הפרק
זה סתם קטע ארוך שהוכן ע"י איזה מעריץ(אני חושב) אבל הוא לא הקטע בין העונה השלישית לרביעית!!!

Woogyman

New member
על הורדות כאלה מותר לדבר כאן..

אסור לדבר רק על הורדות של פרקים שלמים.

למעלה