חשוב חשוב חשוב

חשוב חשוב חשוב

ספי תרומת דם לחולת סרטן שלום חברים יקרים, אנא קחו אוויר לרגע, זהו לא מייל שגרתי: יש לי בת דודה, שמה ספי, בת 28, אמא לשני ילדודס מתוקים. לפני זמן מה ספי אובחנה כחולת לוקמיה – סרטן הדם. אחרי כך וכך עליות ומורדות נמצא לה תורם מח עצם בארה"ב ומכאן הדרך לרפואה הייתה אמורה להיות סלולה. רצה הגורל ושלושה ימים בלבד אחרי שנמצא התורם, התפרצה המחלה במלוא עוצמתה וכרגע ספי מאושפזת באיכילוב תחת השגחה צמודה וטיפולי כימו. כל מערכות החיסון בגופה כשלו ולפיכך היא נמצאת בבידוד סטרילי. אף על פי שרמת החמצן בדמה עולה לאט, החל מאתמול מסיבה שעדיין אינה ברורה לרופאים, היא נעזרת בהנשמה מלאכותית היות וכשלו כוחותיה לנשום בכוחות עצמה. למה בעצם אני משתף אתכם ? ספי זקוקה למנות דם בכדי להתחזק. איכילוב העמיד לרשותה אנשים נפלאים שישמחו לקבל כל טיפת דם מכל סוג שהוא. ללא קשר לסוג הדם הספציפי של ספי, על כל מנת דם שנרשמת על שמה בעת התרומה היא מקבלת עוד מנה מהסוג שהיא זקוקה לו בתמורה. כך או כך למישהו וודאי עזרתם. כל שעליכם לעשות הוא להתקשר. עבור ספי ישנה מתאמת לתרומות בשם אריקה (אישה חביבה במיוחד – מבטיח שהיא תענה בחיוך) יש לציין בפניה שהתרומה היא עבור: ספי (יוספה) בלולו, מחלקת השתלת מח עצם, איכילוב. אריקה וודאי תסביר שניתן לתרום בכל מקום. ספציפית לגבי איכילוב אני יודע שניתן להגיע בימים: א´ ו- ה´ בין 8:15 ל- 17:30. ב´, ג´, ד´ –8:15 עד 14:30. שישי –8:15 עד 12:00. מס´ הטלפון של אריקה: 03-6973521 או 052-4266018 זהו. אם יש לכם חברים ברשימת התפוצה שנמצאים באזור אל תהססו להעביר הלאה. אם איך שהוא פספסתי משהו, אתם יותר ממוזמנים להרים לי טלפון. שבוע נפלא לכולם, חיים.

קלימארו

New member
תרומת דם - מצילת חיים

עברתי מייל לרשימת התפוצה שלי, אני אישית לא יכולה לתרום חברי הפורום המכובדים, בבקשה, מי שיכול לתרום שיגש לאיכילוב ויתרום ומי שלא יכול להעביר במייל למי ש כן יכול לתרום.

למעלה